FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve dok oni misle da je Asim Zec najopasniji nas igrac dobro je 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Njihovo je pravo da misle a ja se nadam da su upravu i da im Asim uvali 2 komada u svom stilu.LjoZee je napisao/la:Sve dok oni misle da je Asim Zec najopasniji nas igrac dobro je

23
Tokom pauze smo pisali ono nešto o Krpiću, i znam da sam pisao kako slabo koristi svoju fizičku konstituciju i generalno kako se slabo kreće te sam se nadao da će Amar to drmnuti u njemu, i stvarno ove tri, a pogotovo sad sa Zrinjom 
Trka, zalaganje, borba, sve što i kako treba. Polako prelazi iz tanjirdžije u pravog killera.

Trka, zalaganje, borba, sve što i kako treba. Polako prelazi iz tanjirdžije u pravog killera.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kod amara je i ona panjina eldin adilovic zabijao 20 komada.Jos kad dodamo Krpi Semira Stilica, covjeka koji je lewandowskom trasirao put,ima da pucaju mrezeOsim13 je napisao/la:Tokom pauze smo pisali ono nešto o Krpiću, i znam da sam pisao kako slabo koristi svoju fizičku konstituciju i generalno kako se slabo kreće te sam se nadao da će Amar to drmnuti u njemu, i stvarno ove tri, a pogotovo sad sa Zrinjom

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma biće to dobro sve, nadam se ipak da će se brže malo Štila spremiti nego što je najavljeno.BosniaBoston je napisao/la:Kod amara je i ona panjina eldin adilovic zabijao 20 komada.Jos kad dodamo Krpi Semira Stilica, covjeka koji je lewandowskom trasirao put,ima da pucaju mrezeOsim13 je napisao/la:Tokom pauze smo pisali ono nešto o Krpiću, i znam da sam pisao kako slabo koristi svoju fizičku konstituciju i generalno kako se slabo kreće te sam se nadao da će Amar to drmnuti u njemu, i stvarno ove tri, a pogotovo sad sa Zrinjom
Jel bio ko na treningu, kakav nam je Ermin **** ga
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MocMahale444
LjoZee je napisao/la:Manite se tih zaebancija Boga vam. 68 puta se nesto obilo o glavu, ali mi nista naucili nismo.

To reci im ebo ih patak. Prije par sedmica kuknjava kuknjava a sad kofrcimo se.
Obustavi bahatost narode.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
Da li clanska moze dati popust onim kucicama ispred bbi ili samo u fan shopu
Željezničar 5:2 Sarajevo , 31.8.2019
Svi su u trenažnom procesu,Štilić dodatno sa Čovićem radio.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Svraka u slobodanki 

Ma moze al ofirno, majica 22 dobijes za 20.ManijakSaGrbavica je napisao/la:Da li clanska moze dati popust onim kucicama ispred bbi ili samo u fan shopu
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Da li neko mozda moze naci utakmicu Željo-Modrica 5 : 2,Stilic zabio dva gola.
Sjecam se da smo prva tri kola imali omjer 15:3 gol razliku. Trpali sve redom... Al ne mogu da nadjem nikako?
Sjecam se da smo prva tri kola imali omjer 15:3 gol razliku. Trpali sve redom... Al ne mogu da nadjem nikako?
Teško ćeš to naći, možda jedino neki pregled golova al' i to poteško, jbg nema snimaka iz tog vakta, tad nam je ligom vladao 'mrak' 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako nadjes bar pregled, postaviRaonffa je napisao/la:Teško ćeš to naći, možda jedino neki pregled golova al' i to poteško, jbg nema snimaka iz tog vakta, tad nam je ligom vladao 'mrak'

Ima snimak od njegovih golova al je katastrofa.Bezideja je napisao/la:Ako nadjes bar pregled, postaviRaonffa je napisao/la:Teško ćeš to naći, možda jedino neki pregled golova al' i to poteško, jbg nema snimaka iz tog vakta, tad nam je ligom vladao 'mrak'![]()
![]()
23
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Slusajuci ove robijase, pomislio bi covjek igramo protiv Atletika.
Babuka spremi im zavrzlamu
Babuka spremi im zavrzlamu

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Znaci imamo nove sampione svemira u kolovozu
A dobro bice oni jako nezgodni ove godine, imaju finih igraca i skupili su se na vrijeme. Mislim da se mogu dokopati Europe na kraju i bas bih to volio. Imaju dobar stadion, dosta navijaca, uvijek izbace par dobrih mladih igraca i zasluzili su da odigraju koje pretkolo. Valjda se mogu probiti pored Sirokog i Radnika do kvalifikacija. Mada mislim da po kvalitetu jos uvijek nije to to, fali im jos par igraca. Jedva cekam tu utakmicu jer ce dosta toga reci i nama, a i njima.

A dobro bice oni jako nezgodni ove godine, imaju finih igraca i skupili su se na vrijeme. Mislim da se mogu dokopati Europe na kraju i bas bih to volio. Imaju dobar stadion, dosta navijaca, uvijek izbace par dobrih mladih igraca i zasluzili su da odigraju koje pretkolo. Valjda se mogu probiti pored Sirokog i Radnika do kvalifikacija. Mada mislim da po kvalitetu jos uvijek nije to to, fali im jos par igraca. Jedva cekam tu utakmicu jer ce dosta toga reci i nama, a i njima.
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.