siroliver69 je napisao/la:Valjda 987 je sad sa mojim autom!?
Idemo braco!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
siroliver69 je napisao/la:Valjda 987 je sad sa mojim autom!?
Idemo braco!
Dadox je napisao/la:I sutjeska ode u grupe..i bih jedina bez grupne sa kosovomKaunas je napisao/la:Jos kad skontas da se ta prva 2 krizaju...
Ararat-Saburtalo ide na Dudelange-NommeKaunas je napisao/la:Jos kad skontas da se ta prva 2 krizaju...
Izvinjavam se. Pomijesao sam Sutjesku i Dudelange.alacious je napisao/la:Dadox je napisao/la:I sutjeska ode u grupe..i bih jedina bez grupne sa kosovomKaunas je napisao/la:Jos kad skontas da se ta prva 2 krizaju...
Sutjeska igra sa Apoelom ili Qarabagom
Denchi je napisao/la:siroliver69 je napisao/la:Valjda 987 je sad sa mojim autom!?
Idemo braco!![]()
Moramo priupitati kone, oni to ganjaju uvijek i vesele se kad jim daju 30k €, kazu solidna cifra slegla se u nas klub.Denchi je napisao/la:hoćel nam kanut naka sića ako Cimi pređe u Seriu A?
pa kontam moremo uplatit bilino za grupne od togaElCartel11 je napisao/la:Moramo priupitati kone, oni to ganjaju uvijek i vesele se kad jim daju 30k €, kazu solidna cifra slegla se u nas klub.Denchi je napisao/la:hoćel nam kanut naka sića ako Cimi pređe u Seriu A?
Duljin transfer placa BP protiv BATEADenchi je napisao/la: pa kontam moremo uplatit bilino za grupne od toga![]()
Zip je napisao/la:Oj tebe vise, grob te yebo....
De popusti vise sa negativom, konstantno samo unosis neku negativnu atmosferu pred vaznu utakmicu. Pred svaku vaznu utakmicu, ti iz cista mira neke gluposti valjas
Ustanovili smo da imamo gresaka, zar svaki dan moras obnavljati izvor svoje negativne energije i ovde ga preusmjeravati...
Historicar je napisao/la:Mladost traži 500000 eura za malog Nikolića, mi se odrekli procenata za njega i Anđušića, u zamjenu za Guzinu
Historicar je napisao/la:Kada smo doveli Guzinu, odrekli smo se procenata od Anđušića, a evo maloprije citam da smo se odrekli procenata i od buduceg transfera malog Nemanje Nikolića
Ako te nervira, preskoči i nemoj čitatimiky_hz je napisao/la:Historicar je napisao/la:Mladost traži 500000 eura za malog Nikolića, mi se odrekli procenata za njega i Anđušića, u zamjenu za GuzinuHistoricar je napisao/la:Kada smo doveli Guzinu, odrekli smo se procenata od Anđušića, a evo maloprije citam da smo se odrekli procenata i od buduceg transfera malog Nemanje Nikolića
De i treci put pa nek ide sve u tri lijepe
To bi oni voljeli Panathu? Da li bi Panatha njega?ledesma je napisao/la:Al zato hoce Panathinaikosduplakruna46 je napisao/la:Razlika je sto menedjeri nece da ga vide u Hajduku!ledesma je napisao/la:
Ma đaba mi njega burazeru spominjemo, daleko je on od nas. Grcka, Svedska, Hrvatska (spominjao se Hajduk prije 2mj.), 2. Njemacka... mnogo realnije opcije.
Trenutno korisnika/ca: boki86, brojjedan, Fouzi1, Jet2Holiday, kontra, laznokrilo, Lecler, riki46, roccosiffredi, tuitamo i 111 gostiju.