Pa ni vi se nikad na domaćim ne smijete šetati prije i poslije.Dokoljenko je napisao/la:Šatro zayebancija.
Vijetnamci, kakav je osjećaj, "domaća utakmica" a ne smijete se šetat prije i poslije?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa ni vi se nikad na domaćim ne smijete šetati prije i poslije.Dokoljenko je napisao/la:Šatro zayebancija.
Vijetnamci, kakav je osjećaj, "domaća utakmica" a ne smijete se šetat prije i poslije?

Na Skenderiji vreba dragan kojic kebaHordasOdMalena je napisao/la:Pa ni vi se nikad na domaćim ne smijete šetati prije i poslije.Dokoljenko je napisao/la:Šatro zayebancija.

Gdje si ljirime bitici i ostala albanska cergo sa jugaRokoko87 je napisao/la:O đeste huligani na motorima nisam vas prepoznao
 kako ide spid,nekad bombine prostitutke sada sitni dileri samo nam se vi javite haha
 kako ide spid,nekad bombine prostitutke sada sitni dileri samo nam se vi javite hahaSaznao sam ko je ovaj dinamo. Iz Rogatice momak, nije dobar u glavu pa ga ignorisite, grehota je.Rokoko87 je napisao/la:O đeste huligani na motorima nisam vas prepoznao

**** ti majku i tebi i rogatici ne trebas saznavati odgovori na pp da se nadjemo da vidimo ko je iz rogatice,ja ili ti ako si za ?Dokoljenko je napisao/la:Saznao sam ko je ovaj dinamo. Iz Rogatice momak, nije dobar u glavu pa ga ignorisite, grehota je.Rokoko87 je napisao/la:O đeste huligani na motorima nisam vas prepoznao
Čekal ga sudbina načitanog ZagojaRokoko87 je napisao/la:Tobe smiri ga molim te

Ma sve u redu, nemoj se uzbuđivati zbog foruma. Znam te, znam ti i mamu, jako fina i poštena gospođa.dynamodresden1 je napisao/la:**** ti majku i tebi i rogatici ne trebas saznavati odgovori na pp da se nadjemo da vidimo ko je iz rogatice,ja ili ti ako si za ?Dokoljenko je napisao/la:Saznao sam ko je ovaj dinamo. Iz Rogatice momak, nije dobar u glavu pa ga ignorisite, grehota je.Rokoko87 je napisao/la:O đeste huligani na motorima nisam vas prepoznao
Od koga da me zastiti ?WestTrebina je napisao/la:To @simodobri doveo familiju da ga zastitechily-rz je napisao/la:Bio na alipašinom prošle sedmice, vrvi od sandzaklija,.BosniaBoston je napisao/la: Kakav kliše.Fino su vas pitari dresirali da pravite takve otrcane fazone

P.S. usrefu zvanom usro yebem porodicnu bukvu

**** li te lutvo i amaw u paksuDokoljenko je napisao/la:Saznao sam ko je ovaj dinamo. Iz Rogatice momak, nije dobar u glavu pa ga ignorisite, grehota je.Rokoko87 je napisao/la:O đeste huligani na motorima nisam vas prepoznao
Kockoglavi je napisao/la:**** li te lutvo i amaw u paksuDokoljenko je napisao/la:Saznao sam ko je ovaj dinamo. Iz Rogatice momak, nije dobar u glavu pa ga ignorisite, grehota je.Rokoko87 je napisao/la:O đeste huligani na motorima nisam vas prepoznao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.