bambus je napisao/la:Robijasi su na sjeveru sa Hordama,vec dogovoreno.rishovski je napisao/la: eH onda će tu robijaši i navijat za Bate... ili će se ujediniti s bjelorusima gdje ovi budu smjesteni i opleti![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
bambus je napisao/la:Robijasi su na sjeveru sa Hordama,vec dogovoreno.rishovski je napisao/la: eH onda će tu robijaši i navijat za Bate... ili će se ujediniti s bjelorusima gdje ovi budu smjesteni i opleti![]()

Dolaze Dino i Mirza.avenija je napisao/la:bambus je napisao/la:Robijasi su na sjeveru sa Hordama,vec dogovoreno.rishovski je napisao/la: eH onda će tu robijaši i navijat za Bate... ili će se ujediniti s bjelorusima gdje ovi budu smjesteni i opleti![]()
![]()
![]()
miky_hz je napisao/la:Ima i u Zenici od danas,evo i lokacije gdje se prodajuredbull93 je napisao/la:Na dan utakmice ce biti kako sam vidioMatemotika je napisao/la:Zna li ko gdje i hoće li se uopće prodavat karte za Sarajevo u Zenici? Konto sam otić gledat pa da vidim kako karte nabavit
BISS Tours
Bulevar Kulina Bana 28
Centrotours
Maršala Tita 63
iNovine Kiosci
Kiosk na glavnom šetalištu
Mjenjačnica Exclusive Change
TC Džananović – Kamberovića čikma bb
Smatram da je Zrinjski psihicki jako. Pobjede od 0:3 i 3:0 nad Makedocima dale su im moral da se suprostave Utrechtu. Opet, prolaz i Utrechta dici ce im jos vise moral. Za Neftchija mislim da su jako tvrda ekipa i da su u stanju izbaciti ciffute, pa i Zrinjski. S druge strane, Sarajevo je nepoznanica. Dva poraza od jace ekipe. Ovo sto sam stavio 1-0 je navuci nategni. U Bjelorusiji raspad sistema. Eto moje neko misljenje.UZM je napisao/la:Sad po prognozama ne znam dali smatras da je BATE dosta jaci od Malma ili Sarajevo dosta slabiji od Zrinjskog?FliX je napisao/la:Sarajevo - Borisov 1-0
Borisov - Sarajevo 3-0
-----------------------------------
Molme - Zrinjski 2-1
Zrinjski - Molme 2-0
Zrinjski - Neftchi 1-1
Neftchi - Zrinjski 3-1
Ma to su zajebancije. Boli Robijase za Bate. Fino vrijeme, more uzivanje, ima u okviru festivala grupa helem nejse (kako se vec pise). Tamam posla ic na utakmicu Sarajevo - BateBrcanskamalta je napisao/la:Gluposti da Robija za Bate navija jbt...bezveze je to koliko god se ne podnosili jedna drzava jedan narod...pravimo cirkus sami od sebe...
Naprijed Sarajevo
Sretno Zrinjski
Kad vide koliko ih je malo, eto i Pitara na Helem Nejse.FliX je napisao/la:Ma to su zajebancije. Boli Robijase za Bate. Fino vrijeme, more uzivanje, ima u okviru festivala grupa helem nejse (kako se vec pise). Tamam posla ic na utakmicu Sarajevo - BateBrcanskamalta je napisao/la:Gluposti da Robija za Bate navija jbt...bezveze je to koliko god se ne podnosili jedna drzava jedan narod...pravimo cirkus sami od sebe...
Naprijed Sarajevo
Sretno Zrinjski
- Rösler je klasični njemački trener iz njihove škole. Traži maksimalnu disciplinu, od igrača jedan maksimalan pritisak svih devedeset minuta, jednostavno za njegove igrače nema predaha. To je ono što se kaže baš ona stara njemačka škola. Formacijski, što je malo za naše prostore čudno forsira formaciju 3-5-2. Ja se teško mogu sjetiti koji je od naših klubova odnosno trenera igrao u takvom sistemu", dodaje Nalić.
Ako bismo mogli izdvojiti najvažnije igrače u postavi Röslera, tko bi to bio?
- Ako bismo izdvajali neke igrače, to je svakako iskusni Markus Rosenberg, napadač koji ima 36 godina, koji je ponovo u ovom klubu gdje je i počeo karijeru. U međuvremenu je igrao za Ajax, Werder, Racing, West Brom. Tu je i Danac Anders Christiansen, također jedan odličan defenzivni vezni, vrlo odgovoran igrač, siguran na lopti. Ovdje bih još dodao i lijevog beka Behranga Safarija.
Kolike su šanse Zrinjskog protiv Malmöa?
- Zrinjski ima odličnu momčad s nekoliko sjajnih igrača, posebno je jak u toj igri prema naprijed. Kako sam rekao Malmö je obično u toj formaciji 3-5-2, Zrinjski može tražiti svoju priliku na vrlo pokretljivim bokovima koji mogu napraviti puno problema posljednjoj liniji. Ipak, možda forma u ovom trenutku kod švedske momčadi nije najbolja, međutim i dalje je to jaka, kvalitetna cjelina s igračima koji imaju dosta iskustva igranja utakmica na europskoj sceni.
Ovdje se upotpunosti slazem, nego vidim mnogi pisu koda je Malmo tamo neka seljacke ekipa iz Estonije, a ne daleko najbolja i najtrofejnija ekipa iz Svedske, pa sam te pito da vidim jel na to ciljas.FliX je napisao/la:
Smatram da je Zrinjski psihicki jako. Pobjede od 0:3 i 3:0 nad Makedocima dale su im moral da se suprostave Utrechtu. Opet, prolaz i Utrechta dici ce im jos vise moral. Za Neftchija mislim da su jako tvrda ekipa i da su u stanju izbaciti ciffute, pa i Zrinjski. S druge strane, Sarajevo je nepoznanica. Dva poraza od jace ekipe. Ovo sto sam stavio 1-0 je navuci nategni. U Bjelorusiji raspad sistema. Eto moje neko misljenje.
Hadzic,Govedarica,Mandic,Sovsic...Zao mi MalmöaReX je napisao/la:Rosenberg, Antonsson, Bachirou, Christiansen, Traustason... Jao jadan Zrinjski majke mi..
DamirT je napisao/la:Hadzic,Govedarica,Mandic,Sovsic...Zao mi MalmöaReX je napisao/la:Rosenberg, Antonsson, Bachirou, Christiansen, Traustason... Jao jadan Zrinjski majke mi..
5-5-12-15Whiteredangel je napisao/la:Posto su karte za Sarajevo-Bate?
Ako su tebe dimom istjerali s rodne grude ne moras i ti isto raditrobertkosar je napisao/la:Sektor 17 i 18 Ulaz EMogla bise koja dimna bacit medzu skutoriju u cetvrtak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.