jel to uključito u kartu?HeraklitMracni je napisao/la:Ja cu cevape da prodajem ispred zapada , bujrum !
ako nije nejma me

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jel to uključito u kartu?HeraklitMracni je napisao/la:Ja cu cevape da prodajem ispred zapada , bujrum !
Ja debil onakvu dvicu prodao... Išla na kiselu, naspeš tri flaše Tešanjskog dijamanta i na more odeš.MortemHz je napisao/la:Hajd' što Škoro lambu vozi ali gdje je onaj brat sa tenkom
Drug moj Sarajvo-Zenca 3 minute i 16 sekundi, jos usput svratio na cevape inace bi jos prije dosoDenchi je napisao/la:ejs previše je konja to, prebrzo ćemo stići neću imat cajta da vidim zenički umweltElCartel11 je napisao/la:Sa mnom imaju jos 2 slobodna mjesta u Porsche Panameri, 550 konja, gume 20 cola, trosi manje od @skorinog stroja. Kakav li tek onda on stroj vozi sunce ti poljubim![]()
![]()
![]()
AngelDiMaria je napisao/la:Sad ce stariji navijaci, tipa moj dedo pricati kako njima nije bio problem pjeske na kosevo s ilidje otici
Giljotina je napisao/la:Al' u kurvaluke.AngelDiMaria je napisao/la:Sad ce stariji navijaci, tipa moj dedo pricati kako njima nije bio problem pjeske na kosevo s ilidje otici
Il bi napisali da karte za Zenicu vrijede za Radnik kući. Ionako su oborili cijenu ulaznica na ligaškim tekmama, Radnik nije atraktivan protivnik a privuklo bi sigurno više raje na kupovinu karte za ovu tekmu, al nebitno sad.
Eto nas 101 auto *4 čovjeka, nešto više od 400 navijača.Giljotina je napisao/la:Nek neko prati ove brojke. Koliko još, 899?
Na jednoj tribini.Giljotina je napisao/la:Bit će nas 5 milja!
I sutjeska ode u grupe..i bih jedina bez grupne sa kosovomKaunas je napisao/la:Jos kad skontas da se ta prva 2 krizaju...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], napoleon72, relativizam i 69 gostiju.