AngelDiMaria je napisao/la:Sad ce stariji navijaci, tipa moj dedo pricati kako njima nije bio problem pjeske na kosevo s ilidje otici

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
AngelDiMaria je napisao/la:Sad ce stariji navijaci, tipa moj dedo pricati kako njima nije bio problem pjeske na kosevo s ilidje otici
i uvjerenje o nekaznjavanjuDenchi je napisao/la:ovi što nude prevoz stavite slike auta i servisnu knjigu
ili instagram jaranice ako i ona ide
potvrda o punjenju klimeAngelDiMaria je napisao/la:i uvjerenje o nekaznjavanjuDenchi je napisao/la:ovi što nude prevoz stavite slike auta i servisnu knjigu
ili instagram jaranice ako i ona ide
Može meni rekli Zapad (u klubu)Farah0709 je napisao/la:Raja nisam u toku zbog obaveze.Nek mi neko objasni moze li se sa sezonskom od Istoka uci na tekmu?Nesto govore moze i Zapad i Sjever.hvala
U posljednje vrijeme ima govora i o Hebibovićevom transferu u Tursku, a on na to sve kaže:
“Nešto se spominje oko toga. Naravno, ako se klubovi dogovore, jer još dvije godine imam ugovor sa Sarajevom. Vidjet ćemo. To je još na nekom čekanju. Ako Sarajevo bude zadovoljno obeštećenjem, postoji mogućnost da odem, ali trenutno ne razmišljam o tome. Koncentrisan sam samo na BATE. Najbitnije je da Sarajevo pobjeđuje, a ja igram dobro”, rekao je Hebibović, a kako piše Avaz, navodno se za njega interesuje Genclerbirligi.
“Ne znam, vidjet ćemo. Turska jeste u igri, ali vjerujte, ne zapitkujem o kojem klubu je riječ. Svako radi svoj posao…”, zaključio je Hebibović.
Koji je tebi buraz s tim prozivkama? Ja sam realno rekao da 20 maraka moraš nasut, da voziš Fabiu SDIa. Ako ćeš ti biciklom doći, zaboli me, sretno ti bilo.ElCartel11 je napisao/la:Sa mnom imaju jos 2 slobodna mjesta u Porsche Panameri, 550 konja, gume 20 cola, trosi manje od @skorinog stroja. Kakav li tek onda on stroj vozi sunce ti poljubim
Zajebancija drug...skoroalen je napisao/la:Koji je tebi buraz s tim prozivkama? Ja sam realno rekao da 20 maraka moraš nasut, da voziš Fabiu SDIa. Ako ćeš ti biciklom doći, zaboli me, sretno ti bilo.ElCartel11 je napisao/la:Sa mnom imaju jos 2 slobodna mjesta u Porsche Panameri, 550 konja, gume 20 cola, trosi manje od @skorinog stroja. Kakav li tek onda on stroj vozi sunce ti poljubim
Btw, još 990. Škoro je obišao Bosnu za Sarajevom, doći će i u Zenicu.
ejs previše je konja to, prebrzo ćemo stići neću imat cajta da vidim zenički umweltElCartel11 je napisao/la:Sa mnom imaju jos 2 slobodna mjesta u Porsche Panameri, 550 konja, gume 20 cola, trosi manje od @skorinog stroja. Kakav li tek onda on stroj vozi sunce ti poljubim
Halali onda.ElCartel11 je napisao/la:Zajebancija drug...skoroalen je napisao/la:Koji je tebi buraz s tim prozivkama? Ja sam realno rekao da 20 maraka moraš nasut, da voziš Fabiu SDIa. Ako ćeš ti biciklom doći, zaboli me, sretno ti bilo.ElCartel11 je napisao/la:Sa mnom imaju jos 2 slobodna mjesta u Porsche Panameri, 550 konja, gume 20 cola, trosi manje od @skorinog stroja. Kakav li tek onda on stroj vozi sunce ti poljubim
Btw, još 990. Škoro je obišao Bosnu za Sarajevom, doći će i u Zenicu.
Pogledaj clanak na klixu,ustvari komentare za smrada ajnadzica sto ga prozvase, ugledali su se na vucica sto se tice botova brane ga svim silama.hahaAngelDiMaria je napisao/la:i kakva su stoka, ovi iz opcine centar ako prodjemo bate reci ce e ovo je zahvaljujuci nasem odnosu prema fks hahaha
Ma sve uredu, nista osobno, cista zajebancija da se malo opustimoskoroalen je napisao/la: Halali onda.![]()
Čitam od jutros drugi put svoje ime pa ne kontam gdje gori. Ništa, do mene je, sorry.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferrante071, Google Adsense [Bot], Jet2Holiday, johntravolta123, MrPink, Napapijri, PapakIzSa, Pitar6785, riki46, Toxin i 65 gostiju.