PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Kaze nabijaju komplekse
mi sutimo, a vi pucate od prostakluka. Toliko.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
redbull93 je napisao/la:Kaze nabijaju kompleksemi sutimo, a vi pucate od prostakluka. Toliko.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ti dječak ne smijes ni trolom bez mame. Ono fol nesto.Giljotina je napisao/la:
Popišat ćemo se na Grbavicu prije polaska u ZE.

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Daj još napiši te prazne doskočice.Dokoljenko je napisao/la:Ti dječak ne smijes ni trolom bez mame. Ono fol nesto.Giljotina je napisao/la:
Popišat ćemo se na Grbavicu prije polaska u ZE.

krv nije vodaGiljotina je napisao/la:Kako saznaje SportSport.ba, navijači FKŽ, umjesto da kupe karte za Zenicu (greškom?!) su kupili karte za Sjenicu.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne kontasredbull93 je napisao/la:Kaze nabijaju kompleksemi sutimo, a vi pucate od prostakluka. Toliko.
Raspitaj se malo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakav kliše.Fino su vas pitari dresirali da pravite takve otrcane fazonechily-rz je napisao/la:krv nije vodaGiljotina je napisao/la:Kako saznaje SportSport.ba, navijači FKŽ, umjesto da kupe karte za Zenicu (greškom?!) su kupili karte za Sjenicu.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bio na alipašinom prošle sedmice, vrvi od sandzaklija,.BosniaBoston je napisao/la: Kakav kliše.Fino su vas pitari dresirali da pravite takve otrcane fazone![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako god,alipasino nije striktno baza navijaca ni jednog ni drugog kluba.Dodi na maltu,cvilu,hrasno pa ces vidjet da je procenat sandza mnogo manjichily-rz je napisao/la:Bio na alipašinom prošle sedmice, vrvi od sandzaklija,.BosniaBoston je napisao/la: Kakav kliše.Fino su vas pitari dresirali da pravite takve otrcane fazone![]()
#Punoljetstvo
- Dokoljenko
- Kontakt:
Dobro si. Robija, cuke pitarsko truske. Akbaši

Mi smo Željini, Željo je naš!
- WestTrebina
- Kontakt:
To @simodobri doveo familiju da ga zastitechily-rz je napisao/la:Bio na alipašinom prošle sedmice, vrvi od sandzaklija,.BosniaBoston je napisao/la: Kakav kliše.Fino su vas pitari dresirali da pravite takve otrcane fazone![]()

P.S. usrefu zvanom usro yebem porodicnu bukvu
Fina su Zeničani raja, znam ih par.

WestTrebina je napisao/la:To @simodobri doveo familiju da ga zastitechily-rz je napisao/la:Bio na alipašinom prošle sedmice, vrvi od sandzaklija,.BosniaBoston je napisao/la: Kakav kliše.Fino su vas pitari dresirali da pravite takve otrcane fazone![]()
![]()
P.S. usrefu zvanom usro yebem porodicnu bukvu

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MocMahale444
je napisao/la:[url]http://****.ba/vijesti/ibrakovic-ibrakovic-je-i-ljepsi-i-pametniji-od-amara-osima/19855[/url]

Znaci ovo je bilo frc frc frc.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Op, op, opa, izgubljena evropa. Ovdje Željana nervozna bila, došla joj tetka.
Imam jos Fenin dres sa ove utakmice 

Gledaj Muhonija što vaskrsne čim se Skretnica malo trzne.
Uzbudili se černobilci kao da je finale lige šampiona 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovdje izgubljena Europachily-rz je napisao/la:Op, op, opa, izgubljena evropa. Ovdje Željana nervozna bila, došla joj tetka.
Pitari nam uzeli titulu
Svaka cast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.