baltazar7 je napisao/la:
Navijam za Bratstvo a Slobodu simpatišem

naravno da je i Sloboda ušla na nakaradan način ali Sloboda je barem imala puno bolju ekipu a i doveli su igrače za PL. Vi ste zalutali. A zalutali ste zbog pogrešne slike koja je stvorena prošle sezone. Svi ste vjerovali da ste neka ekstra ekipa i da možete tako u PL. A stvarnost je bila skroz drugačija. Od 30 kola, barem ste pola, možda i više utakmica odigrali na prijateljskoj osnovi i na osnovu toga stvorili taj mit o kvaliteti. Da su neke ekipe igrale protiv vas kako znaju i mogu, ne bi vi vidjeli PL. A ja lično nemam problema ni sa Veležom ni sa Olimpikom ni sa bilo kojom ekipom. Ne pušim te priče o nekim tradicijama, veličinama itd...
Ne bi se složio, rekao bi da se neke ekipe više trudile protiv nas nego bilo koja druga utakmica (što je i logično, bili smo lider 29/30 sedmica

), čak i sa 1LFBiH igračima pružili smo dobre partije u sva 3 kola, ne brinem se za opstanak, pogotovo sa 3 nova igrača koji će aBd igrati protiv Slobode pa nadalje. Samo mi je žao Ibre, nije moralo ovdje da se završi. Šta se mene tiče meni su i Sloboda i Bratstvo simpatični, puno sreće Bratstvu u novoj sezoni, nemojte Nikića izgubiti, a neka Sloboda radi šta hoće