FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Rahmet ti dusi legendo..
-
- Kontakt:
Rahmet ti duši legendo i kapitenu.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
MMA075 je napisao/la:Rahmet mu dusi!
21.00h Sloboda - Velež (Tuzla)
Znaci zvanicno u 21:00 ili si to vidio na stranici saveza? Kontam da bi mogli pomjeriti zbog Bajrama da bude mec u ranijem terminu, izvinjavam se na upadu. Kako god nek bolji pobijedi u subotu.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Apsolutno se slazem ali jedna stvar se vidila da nam je golman los nesi krilni igraci se nisu pokazali u ove tri utakmice i vrijeme je nekom drugom protiv veleza dati sansudesperados je napisao/la:Mi smo sinoc sami sebe pobijedili. Onakve sanse koje smo napravili protov Sarajeva se moraju zavrsiti. Odbranu ne treba ni komentarisat svi smo se ovoga bojali. Steta zbog rezultata moglo je to bit puno bolje.

RAHMET TI DUSI LEGENDO NASA
-
- Kontakt:
Najavili su da će juče doći Jusić na pregovore i ništa od toga. Šta se desilo?
Velež protiv nas nema šta izgubiti biće otvorena utakmica sa puno golova. Pitanje je u čijoj mreži više. I jedna i druga ekipa imaju odbrane katastrofa.
Samo da nam se ne ponovi etno selo od prošle godine.
Velež protiv nas nema šta izgubiti biće otvorena utakmica sa puno golova. Pitanje je u čijoj mreži više. I jedna i druga ekipa imaju odbrane katastrofa.
Samo da nam se ne ponovi etno selo od prošle godine.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ima li sta od tog stopera?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Velez ce doci nalozen jer im gori pod nogama, moramo ovde uzet 3 boda kako znamo i umijemo jer poslije toga idemo Zelji, pa imamo dvije domace opet.
- 3 domace
Sta je sa Bekica koliko odsustvuje?
- 3 domace

-
- Kontakt:
Oni ce ovdje ići na glavu nema tu priče jos novi trener. Ako izgube i od nas biće im tek katastrofa.MMA075 je napisao/la:Velez ce doci nalozen jer im gori pod nogama, moramo ovde uzet 3 boda kako znamo i umijemo jer poslije toga idemo Zelji, pa imamo dvije domace opet.
- 3 domace![]()
Mi isto ako izgubimo neka nam je Bog na pomoći jer bi mogao biti raspad sistema.
Jako važna utakmica i za nas i za njih. Nadam se da će nas biti barem 5000 na stadionu da podržimo ekipu.
-
- Kontakt:
Daj riješi nam za ove ankete ili neka nam ažuriraju odmah kao kod drugih ili neka brišu skroz.Aerials je napisao/la:Nemam ja tu opciju, to admin rješava, al' prijavit ću.sviunapad1010 je napisao/la:Diskusija večeras nigdje veze. Ali eto neka se lelemuda šta fali.
@aerials moze li se maknuti ova anketa prošlo je. Idemo dalje.
Treba li da pišemo adminu poruke?
- RollingPaper
- Kontakt:
Jusic dolazi.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i to je macak u vreci. Nije on previse odskakao od Uzelca prosle sezone u Olimpiku.
trebalo se ostaviti Ignjatovica i ne zajebavati se. Ovako ko zna na sta ce izaci
trebalo se ostaviti Ignjatovica i ne zajebavati se. Ovako ko zna na sta ce izaci
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ni ja ne ocekujem da bude Cannavaro ali svakako ce doprinjeti iskustvom.ultrasstyle_tz je napisao/la:i to je macak u vreci. Nije on previse odskakao od Uzelca prosle sezone u Olimpiku.
Ignjatovic je neozbiljan i Smajic ga ne gotivi.
-
- Kontakt:
Trebalo je ostaviti i Ignjatovica i Adžema. Odbrana je prošle sezone bila najbolji dio tima i trebalo ih je zadržati.MMA075 je napisao/la:Ni ja ne ocekujem da bude Cannavaro ali svakako ce doprinjeti iskustvom.ultrasstyle_tz je napisao/la:i to je macak u vreci. Nije on previse odskakao od Uzelca prosle sezone u Olimpiku.
Evo Sale je ozbiljan i Smajic ga gotivi ali kada nije igrač za PL. Momku svaka čast, isključivo pričam o njegovim igračkim osobinama.
Jusić je dobro pojačanje po meni, a ne bi bilo loše ni Adžema da vrate kada već ne misle davati šansu Devedžiću.
Nije mi jasno zasto Salihovic stalno igra kad nije kvalitet za PL?Bolje dat sansu junioru koji je potencijal,i strpit se pa ce se i on ustelit itd.A Saleta nemas sta trpit kad jednostavno ne zna igrat u PL
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Adzem zbog svog namjestanja utakmica ne moze nigdje angazmana u PL da nadje.sviunapad1010 je napisao/la:Trebalo je ostaviti i Ignjatovica i Adžema. Odbrana je prošle sezone bila najbolji dio tima i trebalo ih je zadržati.MMA075 je napisao/la:Ni ja ne ocekujem da bude Cannavaro ali svakako ce doprinjeti iskustvom.ultrasstyle_tz je napisao/la:i to je macak u vreci. Nije on previse odskakao od Uzelca prosle sezone u Olimpiku.
Evo Sale je ozbiljan i Smajic ga gotivi ali kada nije igrač za PL. Momku svaka čast, isključivo pričam o njegovim igračkim osobinama.
Jusić je dobro pojačanje po meni, a ne bi bilo loše ni Adžema da vrate kada već ne misle davati šansu Devedžiću.
-
- Kontakt:
Ja bi rekao da Adžem ne može naći angažman zbog menadžera. A to za namještanja je rekla kazala. Optužili su za to i Ivetica pa eto i dalje igra.
RAHMET TI DUSI, LEGENDO SLOBODE...Probisvjet je napisao/la:
Hvala ti za sve i od navijaca drugih timova...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.