FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BernardBarnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BernardBarnjak » 08 nov 2010, 17:09

Ma kesa je uvijek prazna. Da je na kosevu 10 000 ljudi svaku tekmu lakse bi bilo ali nije... Ja kao prosjecan navijac zelim da igra najbolji i najspremniji u tom trenutku. Zdravom selekcijom moze se stvoriti kvalitet to je ova nova uprava i donjela kao i bolji status kod sudija, za razliku samo od prosle sezone kada smo masakrirani crvenim kartonima,i za to HVALA upravi.
sto se igrackog kadra tice:
gomani: dino je vrhunski golman i pokazao je da zaista vrijedi. nepotrebno je bio u sjeni alaima. Ibro je isto tako kvalitetan golman ali zaista nije imao priliku braniti i skupiti potrebno iskustvo.
obrana: torlak i gutic su po meni OK. ali cim jedan od ove dvojice ne igra imamo veliki problem... bekovi su po meni najjaci dio tima, bane i lede...
sredina isto tako ok, keno, vučina, dzakmic, hamzagic konstanta. kojasevic je prica za sebe. kupio me na odmah na prvi pogled, igrac poteza, asistencije vrhunske ali... previse pegla loptu, previse izgubljenih pasova itd... radi li iko sa njim? kaze li mu iko ista na treninzima??? kada bi ove nedostatke ispravio bio bi klasni igrac ali tada vjerovatno ne bi igrao u sarajevu...
o napadacima se rekao sve sto sam imao u prethodnim postovima... strasan je taj napadac od kojeg je bek bolji strijelac!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 nov 2010, 17:19

i
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 08 nov 2010, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 08 nov 2010, 17:22

@mma_hz

uzas. nadam se da nije bas sve tako... :(
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 nov 2010, 17:24

i
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 08 nov 2010, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 nov 2010, 17:25

mma_hz je napisao/la:Dzemidzic podnio ostavku ,baljak kako kazu imao mozdani gluho bilo zijo puko hoce i on ostavku da daaa u kratkim crtama iz naseg kluba 80 posto provjerene infoo.

ne moras to ovdje pisat odmah,dok ne bude bar potvrdjeno ili nesto...to se samo na nasem forumu spomenulo...a jeste mahalci,odmah info iz prve ruke :D :lol: 8-)

polako s tim "informacijama"...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 nov 2010, 17:26

sarajlija89 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Dzemidzic podnio ostavku ,baljak kako kazu imao mozdani gluho bilo zijo puko hoce i on ostavku da daaa u kratkim crtama iz naseg kluba 80 posto provjerene infoo.

ne moras to ovdje pisat odmah,dok ne bude bar potvrdjeno ili nesto...to se samo na nasem forumu spomenulo...a jeste mahalci,odmah info iz prve ruke :D :lol: 8-)

polako s tim "informacijama"...
upravu si brate ne treba s foruma stvari iznositi ovdje al brate sjebalo me skrozzzz
FK SARAJEVO.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 nov 2010, 17:32

Pa zato sacekajmo,da i ostale ne bi sjebavali :D ...sve ce saznat,ne treba pred rudu...

slika

8-) :D

a kolko smo ga proklinjali,nije ni cudo ako je istina eventualno za baljka :roll: ..al eto volio bih da nije,covjek je prije svega...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 nov 2010, 17:33

sarajlija89 je napisao/la:Pa zato sacekajmo,da i ostale ne bi sjebavali :D ...sve ce saznat,ne treba pred rudu...

slika

8-) :D

a kolko smo ga proklinjali,nije ni cudo ako je istina eventualno za baljka :roll: ..al eto volio bih da nije,covjek je prije svega...
ma reko da podjelim tugu u vezi adija i zijee al to je samo dokaz koliko smeca ima u klubu a baljak pa neznam necu nista da pisem da nebi sta ruzno napisao.
FK SARAJEVO.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 nov 2010, 17:38

nadam se da je baljak dobro i da ce biti dobro iako ga sekunde ne zalim. zbog njega i njegovih jarana mnogi su dobili srcane, cireve i ostale bolescine. koliko je momaka zbog njega dobilo batina od policije, ovih-onih??? Da ne spominjem zastitare i ostale koji su fasovali u onoj utakmici protiv listice. A zasto? Samo zato sto se **** nije htjelo skloniti.... Eto, sad se sklonio

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 08 nov 2010, 18:11

**** GA GROB MRTVI DAJTE STA OVDJE INFORMACIJE IZNOSITE !!!!!!!!!!!!!!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 nov 2010, 18:25

Rule_hz je napisao/la:**** GA GROB MRTVI DAJTE STA OVDJE INFORMACIJE IZNOSITE !!!!!!!!!!!!!!!!
nista sto se vec odavno ne zna, pa pola grada o tome vec para dana bruji...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 nov 2010, 18:28

pile87 je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:**** GA GROB MRTVI DAJTE STA OVDJE INFORMACIJE IZNOSITE !!!!!!!!!!!!!!!!
nista sto se vec odavno ne zna, pa pola grada o tome vec para dana bruji...
aa nebitno nije se trebalo to pisat ovdje i gotovo .
FK SARAJEVO.

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 08 nov 2010, 18:42

BLEKIC I UPRAVA PODNIJELI OSTAVKU :!:
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 08 nov 2010, 18:50

Nezvanično, Blekić se odlučio na odlazak sa predsjedničke funkcije zbog vrlo izvjesne suspenzije od strane Nogometnog /Fudbalskog saveza BiH, nakon neprimjerenih i uvrijedljivih izjava na računa navijača i čelnika FK Željezničar, prilikom gledanja derbija između Željezničara i Sarajeva odigranog nedavno na Grbavici.

Pored Blekića, ostavku su kako doznajemo podnijeli i direktor kluba Adi Džemidžić, te članovi Uprave Vlastimir Mijović i Mustafa Dučić.

"Predsjednik Blekić odlučio se povući sa funkcije predsjednika kluba zbog zdravstvenih razloga", kratko je prokomentirao Vlastimir Mijović.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 nov 2010, 18:52

UPS je napisao/la:nadam se da je baljak dobro i da ce biti dobro iako ga sekunde ne zalim. zbog njega i njegovih jarana mnogi su dobili srcane, cireve i ostale bolescine. koliko je momaka zbog njega dobilo batina od policije, ovih-onih??? Da ne spominjem zastitare i ostale koji su fasovali u onoj utakmici protiv listice. A zasto? Samo zato sto se **** nije htjelo skloniti.... Eto, sad se sklonio

kako intelektualan post klap klap
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 08 nov 2010, 18:54

BLU SKY je napisao/la:Nezvanično, Blekić se odlučio na odlazak sa predsjedničke funkcije zbog vrlo izvjesne suspenzije od strane Nogometnog /Fudbalskog saveza BiH, nakon neprimjerenih i uvrijedljivih izjava na računa navijača i čelnika FK Željezničar, prilikom gledanja derbija između Željezničara i Sarajeva odigranog nedavno na Grbavici.

Pored Blekića, ostavku su kako doznajemo podnijeli i direktor kluba Adi Džemidžić, te članovi Uprave Vlastimir Mijović i Mustafa Dučić.

"Predsjednik Blekić odlučio se povući sa funkcije predsjednika kluba zbog zdravstvenih razloga", kratko je prokomentirao Vlastimir Mijović.
da ,da.........iskljucivo iz tog razloga..........ne znam ko je gluplji, taj magarac sto je napisao teksti, ili ti sto ga ovdje postavljas i nadas se da ce iko pametan povjerovati u to............
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 nov 2010, 18:57

Cuj ostavku dao...ccc sta se sve nece napisat ovdje majko mila :mrgreen:

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 08 nov 2010, 19:02

pa naravno da ce gamad svasta pisati da se jos vise digne prasina oko svega da se uvede nemit i pometnja u klubu zato sluze tracevi
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 08 nov 2010, 19:05

forza_juve je napisao/la:pa naravno da ce gamad svasta pisati da se jos vise digne prasina oko svega da se uvede nemit i pometnja u klubu zato sluze tracevi
Predsjednik Blekić odlučio se povući sa funkcije predsjednika kluba zbog zdravstvenih razloga", kratko je prokomentirao Vlastimir Mijović.

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 08 nov 2010, 19:05

Hahahah,ovaj post sto su stavil treba premjestiti u viceve :D
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], N3R3D i 39 gostiju.