s.g.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ah meraka u veceri rane
Lagano put banovica..

Lagano put banovica..
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Treba obratiti pažnju na to, znaš da su turski navijači fanatični vazda.Osim13 je napisao/la:Moraćemo se posavjetovati sa konama kako su preživjeli uragan sa Bilinog Polja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Isfrustrirani balavac koji pati od krezavosti pa putem foruma svakog na taj nacin pokusava spustiti. Koliko ti fali zuba? 1, 2 ili 5? A mozda toliko zubi samo i imas.Dokoljenko je napisao/la:Kako lijep raspored. U subotu piškimo po krezavim turskim ikebanama pa za sedam dana sinovi koza.
Sve u svemu za krezavost ima lijek ali za tvoj glupost nema pomoci.
P.S. "zao"mi je sto ce ti ovaj vikend Zeljeznicar izgubiti i sto ces kmecat po forumu
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- svrakino1921
- Kontakt:
Kad je emisija PL pregled kola
- WestTrebina
- Kontakt:
Nas glavni grad je janjaANTIFA ! je napisao/la:
Kad smo vec kod tih prepucavanja nazalost Zenicani i Tuzlaci imaju kompleks od Sarajeva kao glavnog grada u globalu, taj sam dojam stekao mnogo puta sto li to nikako ne razumijem? Dok mi Mostarci sa obe strane ne bendamo to nikako, o svom po svom tako i treba biti. Sto bi se reklo u pjesmi RA neka zivi Mostar nasa drzava.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Jel te bolan vise stid vrijedjati stslno.Dokoljenko je napisao/la:Kako lijep raspored. U subotu piškimo po krezavim turskim ikebanama pa za sedam dana sinovi koza.
Kupus nam je sve!WestTrebina je napisao/la:Nas glavni grad je janjaANTIFA ! je napisao/la:
Kad smo vec kod tih prepucavanja nazalost Zenicani i Tuzlaci imaju kompleks od Sarajeva kao glavnog grada u globalu, taj sam dojam stekao mnogo puta sto li to nikako ne razumijem? Dok mi Mostarci sa obe strane ne bendamo to nikako, o svom po svom tako i treba biti. Sto bi se reklo u pjesmi RA neka zivi Mostar nasa drzava.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- WestTrebina
- Kontakt:
Nase najvece janje je iz janjePenaltiky je napisao/la:Kupus nam je sve!WestTrebina je napisao/la:Nas glavni grad je janjaANTIFA ! je napisao/la:
Za tebe je Hus Sarajevo!WestTrebina je napisao/la: Nase najvece janje je iz janje
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sta coban zna sta je civilizovano prepucavanjeKockoglavi je napisao/la:Jel te bolan vise stid vrijedjati stslno.Dokoljenko je napisao/la:Kako lijep raspored. U subotu piškimo po krezavim turskim ikebanama pa za sedam dana sinovi koza.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Kockoglavi
- Kontakt:
I to sto kazesredbull93 je napisao/la:Sta coban zna sta je civilizovano prepucavanjeKockoglavi je napisao/la:Jel te bolan vise stid vrijedjati stslno.Dokoljenko je napisao/la:Kako lijep raspored. U subotu piškimo po krezavim turskim ikebanama pa za sedam dana sinovi koza.
- WestTrebina
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Za tebe je Hus Sarajevo!WestTrebina je napisao/la: Nase najvece janje je iz janje

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Dobro dosli svi navijaci zeljeznicara u zenicu

Amaw poceo privatno prodavati karte
Koji se ovdje lopovluk desio Boga ti pitaj.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Moraju i manijaci od neceg zivjetiredbull93 je napisao/la:Amaw poceo privatno prodavati karteKoji se ovdje lopovluk desio Boga ti pitaj.
- BosniaBoston
- Kontakt:
redbull93 je napisao/la:Amaw poceo privatno prodavati karteKoji se ovdje lopovluk desio Boga ti pitaj.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Koje glupo repliciranje na ovo sto sam objavio, ne mogu da vjerujem haha.BosniaBoston je napisao/la:redbull93 je napisao/la:Amaw poceo privatno prodavati karteKoji se ovdje lopovluk desio Boga ti pitaj.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.