Može play off na Pecari, ali za grupe BiH nema stadion dovoljnog ranga. U tom slučaju bi Uefa vjerojatno progledala kroz prste, pretpostavljam da bi se igralo u Zenici. Daj Bože da to doživimoDuff je napisao/la:Ima lii itko upucen bi li Zrinjski četvrto mogao igrati na pecari ili na bilinom kako ide to
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Pa dobro yebiga, žrijeb je solidan za obje ekipe, malo povoljniji po Zrinjski, samo što po meni Zrinjski ima težeg protivnika u trećem pretkolu.
U principu u play offu te čekaju ekipe iz kazahstanske-malteške i azerbejdažnske-izraelske lige, nije to prvo ili drugo pretkolo pa da se žališ na žrijeb, ako ne možeš reći da je povoljan, ne možeš reći ni da nije u svakom slučaju. A objektivno od sve četiri ove ekipe, jedino je Astana tim koji je onako imao neke osjetno bolje europske rezultate, ovi ostali nisu imali više uspjeha u Europi od Zrinjskog i Sarajeva, i ne mogu nikako biti favoriti protiv naših timova osim što ih naš mentalitet učini favoritima.
U principu u play offu te čekaju ekipe iz kazahstanske-malteške i azerbejdažnske-izraelske lige, nije to prvo ili drugo pretkolo pa da se žališ na žrijeb, ako ne možeš reći da je povoljan, ne možeš reći ni da nije u svakom slučaju. A objektivno od sve četiri ove ekipe, jedino je Astana tim koji je onako imao neke osjetno bolje europske rezultate, ovi ostali nisu imali više uspjeha u Europi od Zrinjskog i Sarajeva, i ne mogu nikako biti favoriti protiv naših timova osim što ih naš mentalitet učini favoritima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Povoljan zrijeb, mislim nikad "laksi" put za 3 i 4 predkolo. Zanimljivo ni Sarajevo ni Zrinjski nece igrati kuci, steta...
Ararat-Armenia/Saburtalo - Dudelange/Nomme Kalju
Neko od ove 4 ojebine ce u grupe EL.
Neko od ove 4 ojebine ce u grupe EL.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
ultrasegamega
- Kontakt:
I izaci 15 minuta prije kraja utakmice.rishovski je napisao/la:avenija je napisao/la:Utakmica se igra na stadionu Bilino Polje sa početkom od 19:45h, a bjeloruska momčad će imati podršku svojih navijača.
Za navijače BATE-a organizovana je tradicionalna vožnja autobus, a ruta će ići preko Minska, Bresta, Poljske, Slovačke, uključuju i noćenje u Budimpešti. Predviđeno je da se navijači BATE-a u Zenici pojave na dan utakmice.
Oni će iz Borisova krenuti u utorak, 6. augusta, a povratak nazad je predviđen u subotu, 10-og.
Preduvjet za put je valjana šengenska viza.
Jesu li računali na VRANDUKAko nisu,stici ce u sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena
![]()
Kako ovo ide sa drzavnim koeficijentom koliko donosi pobjeda, nerjeseno, poraz? I recimo Celik obezbjedi Evropu, dali to znaci da ce imati minimalno keficijent 6.5? Pratio sam prije znam da je bilo neki promjena.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
6.500? Pa toliko nijedan bosanski predstavnik nema.KenoRob je napisao/la:Kako ovo ide sa drzavnim koeficijentom koliko donosi pobjeda, nerjeseno, poraz? I recimo Celik obezbjedi Evropu, dali to znaci da ce imati minimalno keficijent 6.5? Pratio sam prije znam da je bilo neki promjena.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Tristan
- Kontakt:
Zenica je srce Srbije.MortemHz je napisao/la:6.500? Pa toliko nijedan bosanski predstavnik nema.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Sta znaci ovo? https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/ue ... k2020.html
da nije mozda 6.5/4 = 1.625 za ove klubove vez koeff.?
da nije mozda 6.5/4 = 1.625 za ove klubove vez koeff.?
Iznenadjuje me kolicina pozitivnih komentara.
Neko je najbolje rekao, kod nas atmosfera u i oko kluba k'o da smo izvukli Stupcanicu u kupu (uz duzno postovanje).

Kad je Sloboda prije 3-4 godine igrala EL imala je oko 1.500 koeficijentKenoRob je napisao/la:Kako ovo ide sa drzavnim koeficijentom koliko donosi pobjeda, nerjeseno, poraz? I recimo Celik obezbjedi Evropu, dali to znaci da ce imati minimalno keficijent 6.5? Pratio sam prije znam da je bilo neki promjena.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ko god od naših klubova bude igrao Evropu, bilo koje takmičenje naredne godine, biće nenositelj, izuzev Zrinjskog i Sarajeva.
Da ne spominjem za klubove koji nisu igrali ili rijetko igraju Evropu, ali recimo od Želje i Širokog bolji koeficijent imaju svi klubovi iz Hrvatske, Srbije, Izraela, Bjelorusije, Kazahstana, Azerbejdžana, Švedske, Poljske, Bugarske, Slovačke, plus Vaduz.
Čak ni Sarajevo za sada ne stoji pretjerano dobro. Recimo da bi u 1. kolu EL sigurno bili nosioci, a za 2. kolo EL i 1. kolo CL može teoretski. Doduše, Sarajevo može popraviti koeficijent.
Zrinjski ne bi trebao imati probleme da bude nositelj u 1. i 2. kolu EL i 1. kolu CL. Dalje neće moći
Da ne spominjem za klubove koji nisu igrali ili rijetko igraju Evropu, ali recimo od Želje i Širokog bolji koeficijent imaju svi klubovi iz Hrvatske, Srbije, Izraela, Bjelorusije, Kazahstana, Azerbejdžana, Švedske, Poljske, Bugarske, Slovačke, plus Vaduz.
Čak ni Sarajevo za sada ne stoji pretjerano dobro. Recimo da bi u 1. kolu EL sigurno bili nosioci, a za 2. kolo EL i 1. kolo CL može teoretski. Doduše, Sarajevo može popraviti koeficijent.
Zrinjski ne bi trebao imati probleme da bude nositelj u 1. i 2. kolu EL i 1. kolu CL. Dalje neće moći
E to je ono o čem ja pričamHantraga je napisao/la:Ko god od naših klubova bude igrao Evropu, bilo koje takmičenje naredne godine, biće nenositelj, izuzev Zrinjskog i Sarajeva.
Zrinjski je prošle godine osvojio 2.000, do sada isto toliko ove godine, a naredne godine im se briše 1.000, što sa statusom nositelja do trećeg pretkola može podignuti.
Kontinuitetom dobrih rezultata u sljedećim sezonama, koji bi se nastavio na protekle dvije, doveli bi se u situaciju da budu nenositelji tek u play offu EL, što bi bilo fantastično.
Po potrebi, a cesce je po potrebi mudzahedinski grad.Tristan je napisao/la:Zenica je srce Srbije.MortemHz je napisao/la:6.500? Pa toliko nijedan bosanski predstavnik nema.
Salu na stranu, kakva crna Srbija..
BATERaonffa je napisao/la:A objektivno od sve četiri ove ekipe, jedino je Astana tim koji je onako imao neke osjetno bolje europske rezultate, ovi ostali nisu imali više uspjeha u Europi od Zrinjskog i Sarajeva, i ne mogu nikako biti favoriti protiv naših timova osim što ih naš mentalitet učini favoritima.
U tom slučaju Čelik bi imao državni koeficijent (tačnije petinu tog koeficijenta). Trenutno ta petina koeficijenta iznosi 1,3 i može narasti ako Sarajevo i Zrinjski budu ostvarili pobjede ili remije.KenoRob je napisao/la:Kako ovo ide sa drzavnim koeficijentom koliko donosi pobjeda, nerjeseno, poraz? I recimo Celik obezbjedi Evropu, dali to znaci da ce imati minimalno keficijent 6.5? Pratio sam prije znam da je bilo neki promjena.
Bilo, kako bilo to nije dovoljno da se bude nosioc u prvom pretkolo EL ili LP.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pa ljudi mojiii, je li nas neko zezaaaaaa?!?!?
Je li Uefa nesto pogrijesilaaa?!?!?
Je li ovo realnoooooooo?!?!?
Ne vjerujeeeeem....
Od 5 mogućih protivnika Zrinjski izvukao najlakše, je li to realno ljudi moji, je li???
Sarajevo također dobroooo
Historijska prilika za bh. klubove, mislim da Zrinjski ima malo bolje šanse ali svakako i Sarajevo mozeeeee
Idemooooo, idemooooo, idemooooo
SRETNOOOO
Je li Uefa nesto pogrijesilaaa?!?!?
Je li ovo realnoooooooo?!?!?
Ne vjerujeeeeem....
Od 5 mogućih protivnika Zrinjski izvukao najlakše, je li to realno ljudi moji, je li???
Sarajevo također dobroooo
Historijska prilika za bh. klubove, mislim da Zrinjski ima malo bolje šanse ali svakako i Sarajevo mozeeeee
Idemooooo, idemooooo, idemooooo
SRETNOOOO
Znaci ipak ce biti isti scenario kao i kad je Žepče igralo Europu na Bilinom Polju,sve tribine otvorene osim juga... Bas me zanima hoce li robijasi uletit na jug kao protiv Žepča i za koga ce navijat,jer su onda protiv Žepča navijali 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pa otvoren je jug za gostujuce valjda? Vidim da su i ovi gostujuci navijaci najavili dolazak,moras im dati neku tribinu jel.rishovski je napisao/la:Znaci ipak ce biti isti scenario kao i kad je Žepče igralo Europu na Bilinom Polju,sve tribine otvorene osim juga... Bas me zanima hoce li robijasi uletit na jug kao protiv Žepča i za koga ce navijat,jer su onda protiv Žepča navijali
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa nece ih doci sigurno 500,tako da ne znam gdje ih kontaju smjestit,al mi je glupo da zbog njih 100 ili 200 a ne vjerujem da će ih i doći toliko zatvore cijeli jugmiky_hz je napisao/la:Pa otvoren je jug za gostujuce valjda? Vidim da su i ovi gostujuci navijaci najavili dolazak,moras im dati neku tribinu jel.rishovski je napisao/la:Znaci ipak ce biti isti scenario kao i kad je Žepče igralo Europu na Bilinom Polju,sve tribine otvorene osim juga... Bas me zanima hoce li robijasi uletit na jug kao protiv Žepča i za koga ce navijat,jer su onda protiv Žepča navijali
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.