FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Navodno je bio dogovor da Sane nece igrati danas..ali Pep se nije pridrzavao dogovorenog
Da ponovim i na ovoj stranici Guardiola je debil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Haman da mu nije nista..evo ga na terenu, u trenerci..nasmijan
Ma nije mu nista, dobar je. Bacio i on laznjak malo 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
BILD | There are still 4 players on Bayern's radar for this summer:
- Leroy Sane
- Hakim Ziyech
- Timo Werner
- Marc Roca
Sane and Ziyech for the wings. Werner as a forward. Roca is still on the radar.
- Leroy Sane
- Hakim Ziyech
- Timo Werner
- Marc Roca
Sane and Ziyech for the wings. Werner as a forward. Roca is still on the radar.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ne vjeruj bildu ni kad darove donosi.
Kome cemo vjerovati ako necemo Bildu i Falku, oni najvise znaju o Bayernu i najvise pogadjaju.sljivo je napisao/la:Ne vjeruj bildu ni kad darove donosi.
Rodri je mogao postati novi Javi Martinez u Atleticu da je ostao ili presao negdje gdje treba takav profil igraca, ovako ce Pep pokusati napraviti Busqetsa od njega. Top igrac, vidjet ces.dirkules je napisao/la:Drago mi je što Rodrija nismo doveli, na prvu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Bayern@heart
- Kontakt:
Je li došao NAJDRAŽI
Šta ovo Brazzo hoće sad i burazera mu mlađeg da uzme od Schalkea

Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 05 avg 2019, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
Pa to mi je više Bracina kategorijaBayern@heart je napisao/la:Je li došao NJADRAŽI![]()

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Lik sto je napisao ovaj tekst za France Football je takodjer prvi objavio za Lucasa Hernandeza...nakon 2 dana je i Bayern zvanicno objavio dovodjenje Lucasa...a citam sve vise medija objavljuje da je dogovor za Sanea postignut i da je obestecenje 110 mil€...navodno vec ima i zakazan medicinski pregled u Munchenu
Ma Sane je 90% done deal, ostale su sitnice jos. Bice to zvanicno ubrzo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta je sa one njegove povrede, danas bi valjda trebalo biti malo vise informacija?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
To Brazzo donosi bajramuke 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- anelbavarac
- Kontakt:
Cekamo majstora. 

Trenutno ne znaju kakvo je zdravstveno stanje Sanea.Ujutro bi se trebao obaviti pregled i onda će se znati detaljnije visina povrede.Nadam se da nam ćelavi mentol iz Katalonije neće upropastiti transfer.Omerbavarac je napisao/la:Sta je sa one njegove povrede, danas bi valjda trebalo biti malo vise informacija?
Ako ga je htio ko upropastiti to je Sane. Ja ne vidim da se Siti nešto buni na transfer, čak šta više mislim da ga forsiraju. Više je razloga, dobili bi velike novce, imaju malog Fodena kojeg će forsirati, imaju dovoljno krila i rizukuju sa Saneom da ne potpiše pa da tako izgube 50 miliona za igrača koji većinom sjedi na klupi.
Nije Sane želio igrati yebeni Community Shield u satima kad završava transfer karijere, nego ga je mentol Guardiola gurnuo u prvih 11 kako bi odmorio onog kloca Jesusa.
Nije mu nogu otkinuo, dobro je frajer. Pretjerujete.
On nema šta želit-ne želit dok god je igrač Sitija ili dok ne zatraži transfer. Da je bilo imalo straha po ishod transfera sigurno ne bi igrao, ma ko da mu je trener. Ovako ovo ide nama u prilog jer ga jeftinije možemo dobiti a ako Sane neće kod nas opet nam je svejedno.
Nećeš ga dobiti jeftinije i ako je u pitanju nešto ozbiljno nećeš ga dobiti nikako.A nadam se da nije ozbiljno jer neće dati 100 mil i onda ga čekati do Božića da se oporavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.