PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Lutvo svu noć nije oka sklopio. Hajmo slijedeći za vikend. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Pa kakvo je ono naguranjvanje na ogradi sinoc bilo i psovanje preko ograde?

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Bog te vidio u kojoj oni dimenziji zivePored toliko slobodnih trenera (Vaha,Dusko,Kodro,Nalic,Murinjo,a uskoro i Kovac) mi ovog lika. Ko god bude trebat ce mu velika sreca. Nadam se da ce Ibro ostat u omladinskom pogonu.

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
miky_hz je napisao/la:I opet noga sa foruma dok se duple dizu.Virtu4l je napisao/la:Auu što su se divovi razbahatili, opet Bosanski Dinamo i šetnja ligom

- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad gledas osvojene Virtove trofeje pomislio bi covjek da je svim forumasima pobio pola familije,kad ono rega insan.Dokaz kompleksa malih pitica
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
I eto šta se desi kad odbiješ jedan Basel...
41.21.1.
Jedva cekam Bajramsko jutro, slagani burek, baklava, teletina, 2:0 ....
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
Samo nemojte ovako jako:
P.S. I ugledajte se na Dženisa pa vratite sve na svoje mjesto.
P.S. I ugledajte se na Dženisa pa vratite sve na svoje mjesto.

41.21.1.
Ja sam ponosan na svoje trofeje, nije lako ponižavati ih sve ove godine.BosniaBoston je napisao/la:Kad gledas osvojene Virtove trofeje pomislio bi covjek da je svim forumasima pobio pola familije,kad ono rega insan.Dokaz kompleksa malih pitica
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ako ste prave kone u papučama ćete na Bilinom igrati, da nam što više sačuvate teren...svakako dole ne možete dobiti...
znači minut posla a nama puno znači

znači minut posla a nama puno znači

Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 05 avg 2019, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Dokoljenko
- Kontakt:
U zlatna vremena Virtu je znao upecat po tri četiri bana za noć.Virtu4l je napisao/la:Ja sam ponosan na svoje trofeje, nije lako ponižavati ih sve ove godine.BosniaBoston je napisao/la:Kad gledas osvojene Virtove trofeje pomislio bi covjek da je svim forumasima pobio pola familije,kad ono rega insan.Dokaz kompleksa malih pitica

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Jednom su mi trojica spominjali familiju za par sati, sutra je tema prodisala.Dokoljenko je napisao/la:U zlatna vremena Virtu je znao upecat po tri četiri bana za noć.Virtu4l je napisao/la:Ja sam ponosan na svoje trofeje, nije lako ponižavati ih sve ove godine.BosniaBoston je napisao/la:Kad gledas osvojene Virtove trofeje pomislio bi covjek da je svim forumasima pobio pola familije,kad ono rega insan.Dokaz kompleksa malih pitica

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Bajo z Durmitora pise kako vise nista ne prati, nema vremena, bla bla...dobise dvije tekme, on opet glavni cirkusant.
Ubrzo ce u ilegalu, nije da nije navikao
Ubrzo ce u ilegalu, nije da nije navikao

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nogometnog kluba Stupčanica poslali su otvoreno pismo Amaru Osimu i Fudbalskom klubu Željezničar.
Njihovo obraćanje prenosimo u potpunosti, bez redakcijskih intervencija:
Igrači, uprava NK Stupčanica, ali i svi građani Olova uvrijeđeni su novom ne primjerenom izjavom trenera Željezničara Amara Osima u kojoj je, govoreći o minimalnoj pobjedi protiv Zrinjskog, olovsku Stupčanicu pomenuo u ponižavajućem kontekstu kazavši: – „Nismo igrali protiv Stupčanice iz Olova, već protiv Zrinjskog koji ima 25 dobrih igrača“!
Da olovsko ogorčenje bude veće ovo nije prvi put da Osim junior Stupčanicu spominje u negativnom kontekstu. Uradio je to još jedanput kao televizijski gost u jednoj sportskoj emisiji podsjećaju iz uprave Olovskog kluba. U otvorenom pismu koje je ustupljeno redakciji Radio Olova iz NK Stupčanica podsjećaju Amara Osima da je u nekoliko navrata NK Željezničar „igrao protiv Stupčanice“ .
– U Olovu je šampionska generacija Željezničara, deset puta vrednija i bolja od današnje, predvođena legendarnim Ribarom u prijateljskom meću sa nama igrala 2:2 – prisjetio se za program Radio Olova i ondašnji i današnji trener i legenda Stupčanice Ahmet Degirmendžić, kazavši kako je izjednačujući pogodak, glavom iz kornera, tada postigao, u samom finišu utakmice, veliki Katalinski, a da su u toj postavi bili i Jelušić, Kojović, Sprečo, Hadziabdić, ….
I u drugoj prijeratnoj utakmici Željezničar je predvođen Bračuljom, remizirao sa Stupčanicom – bilo je 1:1. U prvoj i jedinoj poslijeratnoj utakmici, upravo pod trenerskom palicom Amara Osima, Željo je, prije nekoliko godina, slavio 3:1. – U redovima Željezničara tada je igrao i Olovljanin Edin Višća i kada bi se htjeli spustiti na Amarov nivo komunikacije, mi bi sada mogli kazati da taj Olovljanin danas vrijedi kao cijela Željina postava – kazao je za Radio Olovo, vidno uvrijeđen Sadija Omerović čovjek sa 40 godina sportskog staža u ovom Olovskom klubu.
Stupčanica je organizovan i klub sa tradicijom. Postoji od 1922 godine pod imenima „Bor“, „Radnik“,„Partizan“ i „Stupčanica“. Kada smo Željezničaru svojevremeno ustupili svoj stadion za meč sa banjalučkim Borcem, tadašnji Željin generalni sekretar Zdenko Jelić želio je pokloniti Stupčanici set starih dresova. Kada je ušao u klubske prostorije i vidio 12 novih kompleta Stupčanicinih dresova odustao je. Neka o tome i o Stupčanici Amar upita g-dina Jelića, još je živ – istakao je Omerović.
Stupčanica se vraća na staze stare slave! U prošloj sezoni dominirali su kantonalnom ligom ZDK, upisavši u 26 utakmica 26 pobjeda. Osvoji su uz to i KUP ZDK.
To Željo u svom rangu niti je, niti će uspjeti. Sa duplom krunom i ovakvom statistikom ulazimo u drugu Federalnu ligu. Željezničar je uvijek dobro došao u Olovo. Pozivamo ih na novi susret, ali ovaj put bez Amara Osima kao trenera. Sa njim, zbog ovakvih izjava, ne želimo sarađivati. Fudbal se igra na zemlji, a ne u oblacima odakle nas Osim junior posmatra – kazao je na kraju za naš Radio Ahmet Degirmendžić 83 trener Stupčanice i legenda ovog kluba.”
Nepozeljan si Amare u Olovu,jeb.at ce te Beli

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Mogao bi i amaw sljedece kolo ostat bez posla hahahahahahahahhahaha
- Orangina85
- Kontakt:
Prejako 

totalitare je napisao/la:Mogao bi i amaw sljedece kolo ostat bez posla hahahahahahahahhahaha
Koji prosjek Čelika
3 iz 4
Zadnja izmjena: Jadnimi, dana/u 05 avg 2019, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.