FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 05 avg 2019, 10:45

slika

slika
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 avg 2019, 10:45

Onakva igra i zalaganje i onakva atmosfera je ono sto ce dovoditi publiku na stadione, mislim da svi sto su sinoc bili na utakmici jedva cekaju sljedecu domacu

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 05 avg 2019, 10:46

Osim13 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:@Osim jesi li to jedva docekao da vratis Zaimagu na avatar? :D
Kako babuka iskusno odradi posao kad je ušao, kao da ima 40 godina karijere iza sebe :tokralju:

Prebaci težište, peljaj loptu, iznudi karton... El Grande Zaim :tokralju: :tokralju:
Pa i trci kao da ima 40 godina karijere iza sebe :D
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 05 avg 2019, 11:05

Meni je sve ovo sto sam vidio sinoc vratilo (bar malo) vjeru da ovde moze biti puno vise od ovoga sto smo gledali do sada. Mi smo gospoda i opet smo to pokazali. 'Oni' imaju odlicnu ekipu, i o tome nema potrebe polemisati. Onih 46 debila kao mangupi, zaletili se na ogradu, znaju da kontakta na moze biti. Gluposti... Sto se igre tice, mi smo bas bili fokusirani na svim dijelovima terena. Trka, tempo, pasovi, prilike, i onaj cist ponisten pogodak. Sve u svemu, jako, jako dobro. Tukli su nas, ali ni nasi nisu ostajali duzni. Ovom prilikom bih da se sjetim lopovskog saveza, i sudije, koji nas je lagano 'sredjivao'' svaki put kad mu se ukazala prilika... Prvo offside, pa onaj karton na korneru kod sjevera, cini mi se Boji, pa 3, 4 kontra faula na 25 metara od naseg gola. Da ne pisem kako je Jakovljevica morao istjerati jos u prvom poluvremenu... Svi su dali svoj maximim, o tome nema polemike... Tribine ludnica, da se nikoga ne postidimo... Cestitam.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 05 avg 2019, 11:11

Dobro jutro. :D

Željezničar za život cijeli!

@Bezideja, gukni golube koji avatar. A bio je cener, nezvanično. :mrgreen:
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 avg 2019, 11:18

LjoZee je napisao/la:slika

slika
:salut: :salut:

Lendra s guza na guz, yebi me ako namjerno nije onako loš bio :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 05 avg 2019, 11:20

Sve super, ekstra trebali su jos jedan primiti.
Naravno jos jednom su nas direktno zayebali, svirali offside kad je Zec zabio a nije ga bilo.
Ima ljudi koji su bili na utakmici a nisu gledali, Stanic je nenormalno ispadao, cuj odlican bio. Pogotovo u drugom 4,5 puta ode naprijed i ostane tamo, a Veseli ko krilo pokusava zaustaviti

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 avg 2019, 11:34

Ne razumijem ove komsije sa Koseva. Sta vas boli k kako smo odigrali, jesmo li u euforiji, jesmo li B, C, D ekipu dobili nekog tima? Gledajte svoj tim i svoja posla. Neki moli na temi Celika da nas “spuste”. Allahu dragi :crazy:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 avg 2019, 11:35

Ma boli me **** šta ko priča, u se i svoje kljuse ;]]

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 05 avg 2019, 11:52

Manijaci19871921 je napisao/la:Sve super, ekstra trebali su jos jedan primiti.
Naravno jos jednom su nas direktno zayebali, svirali offside kad je Zec zabio a nije ga bilo.
Ima ljudi koji su bili na utakmici a nisu gledali, Stanic je nenormalno ispadao, cuj odlican bio. Pogotovo u drugom 4,5 puta ode naprijed i ostane tamo, a Veseli ko krilo pokusava zaustaviti
I meni je Stanic bio los.
Mesu malo povuci umjesto Boje a Stila na njegovo mjesto i jos kad Ermin zaigra bicemo top

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 05 avg 2019, 12:02

Moj Željo. :ljepota:
Na aparatima. :mrgreen:

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 avg 2019, 12:02

Kakve su to sanse proizasle iz tih nekih Stanicevih gresaka sto spominjete? 2 puta pogrijesio u dodavanju i odmah los :crazy: Covjek je desni bek, ovo sad igra iz moranja bukvalno, a i takav je za Pavica David Alaba, jucer je u ofanzivi bio jedan od bolji, ucestvovao u akciji koja je prethodila golu i prije toga dodao Sadikovicu u onoj akciji kad je ovaj zamalo pogodio, takodjer imao par finih centarsuteva u prvom poluvremenu. Mada Stanic ce na forumu kritikuje odavno iz razloga samo zato sto je Stanic

Po nekima su losi i Stanic i Mesa i Zec i Sadikovic i ko zna ko vec, kako s tolko losih igraca dominiraju u svakoj utakmici da vas pitam?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 05 avg 2019, 12:05

Dokoljenko je napisao/la:Dobro jutro. :D

Na dobar ti je taj :D
Samo jos jedno dobro pojacanje i bice preko cenera, vjeruj mi :thumbup:

Stana jedan od boljih, ako ovako nastavi Pavic moze komotno da ide u Makarsku i kupa se.
Ko se sjeca utakmice u Zenici i kako je Stana odigrao, tako ce da bude opet u Zenici.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 05 avg 2019, 12:13

irfo je napisao/la:Kakve su to sanse proizasle iz tih nekih Stanicevih gresaka sto spominjete? 2 puta pogrijesio u dodavanju i odmah los :crazy: Covjek je desni bek, ovo sad igra iz moranja bukvalno, a i takav je za Pavica David Alaba, jucer je u ofanzivi bio jedan od bolji, ucestvovao u akciji koja je prethodila golu i prije toga dodao Sadikovicu u onoj akciji kad je ovaj zamalo pogodio, takodjer imao par finih centarsuteva u prvom poluvremenu. Mada Stanic ce na forumu kritikuje odavno iz razloga samo zato sto je Stanic

Po nekima su losi i Stanic i Mesa i Zeca i Sadikovic i ko zna ko vec, kako s tolko losih igraca dominiraju u svakoj utakmici da vas pitam?

Realno Irfo, često ispada i to jer se zalijeće i pogriješi. Nije da ostali ne griješe ali ovo su baš čisto individualne greške. Opet, tako Stana igra, agresivno i sa dosta rizika, ta njegova ispadanja zatvaraju drugi igrači, tj Sipa i to maestralno. Druga je stvar sto raja ne vidi ili nece da vidi kada na drugoj strani Kemo to isto radi.za Sinisu, koji nije ni jedne sekunde bolji od Stane. Oba se bore kao lavovi, trce, tuku, istrcavaju ponavljanja svih devedeset minuta da bi u napadu bili opasniji. To se suti kada Stana deset puta za redom opali šprint gore dole i ne dobije loptu ali radi ne za sebe nego za tim. Da moze bolje, pa naravno da moze, ali moze na svakoj poziciji u timu a ne samo na bekovima. Ja zadovoljan, bravo Sinisa, bravo Stana, kapa dole.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 avg 2019, 12:14

SF6 je napisao/la:
Manijaci19871921 je napisao/la:Sve super, ekstra trebali su jos jedan primiti.
I meni je Stanic bio los.
Mesu malo povuci umjesto Boje a Stila na njegovo mjesto i jos kad Ermin zaigra bicemo top
Nema Meša noge za tu poziciju, po mom mišljenju. Valja trčat tamo :?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 avg 2019, 12:17

Dokoljenko je napisao/la:
irfo je napisao/la:Kakve su to sanse proizasle iz tih nekih Stanicevih gresaka sto spominjete? 2 puta pogrijesio u dodavanju i odmah los :crazy: Covjek je desni bek, ovo sad igra iz moranja bukvalno, a i takav je za Pavica David Alaba, jucer je u ofanzivi bio jedan od bolji, ucestvovao u akciji koja je prethodila golu i prije toga dodao Sadikovicu u onoj akciji kad je ovaj zamalo pogodio, takodjer imao par finih centarsuteva u prvom poluvremenu. Mada Stanic ce na forumu kritikuje odavno iz razloga samo zato sto je Stanic

Po nekima su losi i Stanic i Mesa i Zeca i Sadikovic i ko zna ko vec, kako s tolko losih igraca dominiraju u svakoj utakmici da vas pitam?

Realno Irfo, često ispada i to jer se zalijeće i pogriješi. Nije da ostali ne griješe ali ovo su baš čisto individualne greške. Opet, tako Stana igra, agresivno i sa dosta rizika, ta njegova ispadanja zatvaraju drugi igrači, tj Sipa i to maestralno. Druga je stvar sto raja ne vidi ili nece da vidi kada na drugoj strani Kemo to isto radi.za Sinisu, koji nije ni jedne sekunde bolji od Stane. Oba se bore kao lavovi, trce, tuku, istrcavaju ponavljanja svih devedeset minuta da bi u napadu bili opasniji. To se suti kada Stana deset puta za redom opali šprint gore dole i ne dobije loptu ali radi ne za sebe nego za tim. Da moze bolje, pa naravno da moze, ali moze na svakoj poziciji u timu a ne samo na bekovima. Ja zadovoljan, bravo Sinisa, bravo Stana, kapa dole.
Ma covjek krene povuce loptu izgubi je na centru i prazna strana. Mislim dobar je stana nije sad da trazim dlaku u jajetu, al eto ako vec pricamo o nekim buducim pobljasanjima.
=\_1921_/=

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 05 avg 2019, 12:18

Bezideja je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:Dobro jutro. :D

Na dobar ti je taj :D
Samo jos jedno dobro pojacanje i bice preko cenera, vjeruj mi :thumbup:

Stana jedan od boljih, ako ovako nastavi Pavic moze komotno da ide u Makarsku i kupa se.
Ko se sjeca utakmice u Zenici i kako je Stana odigrao, tako ce da bude opet u Zenici.

Bio je cener, realno. :mrgreen:

Moguće da do kraja prelaznog dođe još jedan igrač. Tanka ponuda Boga mi, bar ovo što bi zadovoljilo naše apetite i da se uklapa finansijski. Polako, Brko će to usavršiti, dovesti sebi šta mu treba i gdje mu treba. Brko a ne forumi i navijači. ;)

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 05 avg 2019, 12:23

Izgubio i je i Veseli sinoc deset, upropastio pet dobrih napada. I šta sada? A u Kaknju bio najbolji.

Ne gledate širu sliku. Sa Stanom smo se digli kao ekipa u odnosu na Pavica koji je bio slaba karika. Gusio nas u oba pravca, dok sada imamo igraca koji zna sta treba i kada treba. Ok pogrijesi, ja sam priznao ali pustimo se gledanja u zube, svi imaju mana ali kao tim ginu. To.je najbitnije a tim ce se nadograđivati postepeno i dizati iz utakmice u utakmicu.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 avg 2019, 12:34

Ma meni su svi dobri bili, nema potrebe ikoga izdvajati po lošem, pogotovo ne u ovom momentu.

Idemo, Zenica away :bih:

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 05 avg 2019, 12:40

Svi u Zenicu!!!!!!!

Smrdiš......

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], zeljooo13 i 29 gostiju.