Babuka

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Možda sam jedini koji je želio da Osmanković igra stalno u zadnjih par godina. Da je igrao sada bi se prodao bolje nego Mujakić. Al nejse.irfo je napisao/la:
Nego jeko onaj lik sto igra u dresu Osmankovica?? Nemoguce da je Kemo napredovo onoliko za 3 mjeseca![]()
![]()
Kakva mirnoca, snaga, sigurnost
Kemo postao Maldini !GOAT je napisao/la:Strasno brate strasnoo.Tri utakmice nam niko nije napravio ozbiljniju priliku.irfo je napisao/la: Nego jeko onaj lik sto igra u dresu Osmankovica?? Nemoguce da je Kemo napredovo onoliko za 3 mjeseca![]()
![]()
Kakva mirnoca, snaga, sigurnost
E ovo kad sam vidio pomislio sam u sebi "vratio se babuka"
Joj ja kad sam vidio da se zatrčao prema njemu reko sad će ga zakucat dole na travuOsim13 je napisao/la:Biće zayebano u Zenici al idemo se potući muški![]()
E ovo kad sam vidio pomislio sam u sebi "vratio se babuka"
Polako,haman 4 godine nam je prodavana ubleha,treba to sve ispraviti,vratiti povjerenje kod ljudi,navijača,vratiti ugled kluba,što nam je oduzet,samo jako,samo hrabroBosniaBoston je napisao/la:Fali tu jedan veznjak,ali dosao je Stila pa nema briga.Kad se on i Zec prikljuce....gasi ligu!
Imam neki ruzan osjecaj da cemo to govoriti i za Ermina...Raonffa je napisao/la:Šteta, dobar je on igrač za naše lige, samo ga te sitne povredice uvijek izbace iz ritma.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], zeljovolimte i 40 gostiju.