FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel bilo 10.000 + danas ?
Zasad mi se vise svidja Mesa nego Bojo.
Sjajna noc.
Sjajna noc.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- BosniaBoston
- Kontakt:
Fali tu jedan veznjak,ali dosao je Stila pa nema briga.Kad se on i Zec prikljuce....gasi ligu!
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Mesa fenomenalanmirgerr je napisao/la:Zasad mi se vise svidja Mesa nego Bojo.
Sjajna noc.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma Meša je školovan fudbaler vidi se to, samo da mu je malo staminu editovat 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
irfo je napisao/la:Mesa fenomenalanmirgerr je napisao/la:Zasad mi se vise svidja Mesa nego Bojo.
Sjajna noc.nece ga lako izbacit Stila iz prve

Ne mora ga izbacivati, samo nek se pomjeri malo nize da majstor moze igrati.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Najvaznija stvar vecerasBosniaBoston je napisao/la: Prekinuto je prokletstvo Sanje

- BosniaBoston
- Kontakt:
Lopovi iz saveza stavili da je bilo 7000 veceras.MRS!
#Punoljetstvo
Sta nam je radio sudija veceras **** mu familiju i citavom savezu, ali ce razbiti zube na namaBosniaBoston je napisao/la:Lopovi iz saveza stavili da je bilo 7000 veceras.MRS!

Nego jeko onaj lik sto igra u dresu Osmankovica?? Nemoguce da je Kemo napredovo onoliko za 3 mjeseca

Uf...bas teska pobjeda za koju smo se dobro namucili. Djelovalo mi je kao protiv Borca, kontrolisemo sve na terenu, ali fali u zavrsnici da se krunise golom. Jos Sanja na poluvremenu i kontam da je neko ovdje pisao da nam je peh
Nije vise i dobro je, bas se raja podigne na tu pjesmu.
Evo treca utakmica kako nam protivnik nije postene sanse stvorio. Onaj pokusaj Hadzica je mislim i jedini udarac po nasem golu. Totalna kontrola. Dado meni u ova tri kola nas najbolji igrac. Koliko je osporavan momak, a igra kao sat. Probio je jednom po desnoj strani i nadam se da ce dobiti tu vjeru u sebe jer ima kvalitet. Bojo takodjer. Trebaju se opustiti. Mesa nema snage, ali igra pametno, dok ne lipise totalno. Mora prije vaditi njega iz igre. Kakva dominacija Zajma u prva dva kontakta s loptom
Eric pravo pojacanje, strasan golman, siguran. Kemo i Sipa do kraja. Nema potrebe mijenjati. Sinisa glavom na kopacku
Atmosfera dobra, ali sam ocekivao jos vise raje.
Idemo dalje.
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Jos kad Amar ubaci Mustafu u teren
Edit: A realno Kemo je uvijek bio sasvim solidan. Treba momka podrzati, on bas igra srcem, daje koliko moze, nekad u tolikoj zelji ispadne levat, ali Boze moj. On i Sinisa isti. Treba nam ovakvo srce na terenu. Vise ne trazimo.

Evo treca utakmica kako nam protivnik nije postene sanse stvorio. Onaj pokusaj Hadzica je mislim i jedini udarac po nasem golu. Totalna kontrola. Dado meni u ova tri kola nas najbolji igrac. Koliko je osporavan momak, a igra kao sat. Probio je jednom po desnoj strani i nadam se da ce dobiti tu vjeru u sebe jer ima kvalitet. Bojo takodjer. Trebaju se opustiti. Mesa nema snage, ali igra pametno, dok ne lipise totalno. Mora prije vaditi njega iz igre. Kakva dominacija Zajma u prva dva kontakta s loptom

Eric pravo pojacanje, strasan golman, siguran. Kemo i Sipa do kraja. Nema potrebe mijenjati. Sinisa glavom na kopacku

Atmosfera dobra, ali sam ocekivao jos vise raje.
Idemo dalje.
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Jos kad Amar ubaci Mustafu u teren

Edit: A realno Kemo je uvijek bio sasvim solidan. Treba momka podrzati, on bas igra srcem, daje koliko moze, nekad u tolikoj zelji ispadne levat, ali Boze moj. On i Sinisa isti. Treba nam ovakvo srce na terenu. Vise ne trazimo.
Cuva Bog Zelju svog!
Ma nemoj se cimat na savezove odluke.Pokusavaju da nas sabotiraju u svakom segmentu.Jug je bio pun,znaci 3k.Istok blizu 3,zapad pun + ultrasi 1000 i to je vec 7 a gdje je sjever?BosniaBoston je napisao/la:Lopovi iz saveza stavili da je bilo 7000 veceras.MRS!
23
Stana igrac utakmice. 

Ma svi su top volim ih sve a i vas a joj ljepota
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Napokon jedan kvalitetan forumas na ovoj temiTekashi je napisao/la:Stana igrac utakmice.

Strasno brate strasnoo.Tri utakmice nam niko nije napravio ozbiljniju priliku.irfo je napisao/la: Nego jeko onaj lik sto igra u dresu Osmankovica?? Nemoguce da je Kemo napredovo onoliko za 3 mjeseca![]()
![]()
Kakva mirnoca, snaga, sigurnost
23
Sjajna atmosfera..Velika pobjeda.
Amarov se potpis u igri vidi, zabetonirao pozada, stvorio kompaktnost, zalaganje na nivou i mudro se igra na rezultat...
Ovo je sada baš gušt. A jesu se zlobnici ponadali nakon prošle sezone daje ova nova Amarova misija u Želji propala...
Amarov se potpis u igri vidi, zabetonirao pozada, stvorio kompaktnost, zalaganje na nivou i mudro se igra na rezultat...
Ovo je sada baš gušt. A jesu se zlobnici ponadali nakon prošle sezone daje ova nova Amarova misija u Želji propala...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- kontrasviju
- Kontakt:
Ono što me je najviše raduje je to da nam u ova tri kola niko nije napravio nijednu ozbiljnu priliku. Pa da smo igrali protiv tri najgore ekipe lige bilo bi impresivno. U poređenju sa prošlom sezonom, odbrana nam je beton
Atmosfera i navijanje
A što se tiče ove procjene saveza, malo je smiješna ovako na prvu, ali vidjet' ćemo šta će zvanična objaviti. Jug + Zapad 2500, Istok 3000, Sjever 3000.

Atmosfera i navijanje

A što se tiče ove procjene saveza, malo je smiješna ovako na prvu, ali vidjet' ćemo šta će zvanična objaviti. Jug + Zapad 2500, Istok 3000, Sjever 3000.
1921
-
- Kontakt:
E mutavac mali, bilo je oko 9,000 al eto sto ne bih dodali oko milje, a tebi majqu u picku kroz picku u ustaLitmanen je napisao/la:Mozda ti na staroj bilo 10.001Ahmerakaa1921 je napisao/la:Jel bilo 10.000 + danas ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.