PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
CELIK- ZELJO VELIKI DERBI, RADUJE SEEEE BRKO UTAKMICI, PUNO GLEDAOCA,CELIK JE TAMO GDJE TREBA BITI
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Penaltiky je napisao/la:Beloševiću prozva ti Osim Stupcanicu.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Beloševiću prozva ti Osim Stupcanicu.
![]()
Sta kaze Stupcanica Olovo,a dj'es ce toga sjetiti

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- svrakino1921
- Kontakt:
Zaigra ovaj Hadzic a mislim i ovaj Mandicmma_hz je napisao/la:Sreca pa ovima ne igraju Hadzic,Mandic,Govedarica i Sovsic ovo bi potop bio.
miky_hz je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Beloševiću prozva ti Osim Stupcanicu.
![]()
Sta kaze Stupcanica Olovo,a dj'es ce toga sjetiti

Hvala Zeljkane!

Ma joksvrakino1921 je napisao/la:Zaigra ovaj Hadzic a mislim i ovaj Mandicmma_hz je napisao/la:Sreca pa ovima ne igraju Hadzic,Mandic,Govedarica i Sovsic ovo bi potop bio.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- svrakino1921
- Kontakt:
Veliko je pojacanje Mehmed Alispahic
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa sta i Zagreb je ekonomski jaci od Splita dva putarishovski je napisao/la:Pa šta,vi ste ekonomski najjači kanton i čaršijasvrakino1921 je napisao/la:To sto vidis kosta 10 maraka ulaznicarishovski je napisao/la:šta kaže Virto rasprodat 5h prije utakmice,stvarno čovjek u pravu 11k
what's a baby dolphin called
![]()
![]()
![]()
Pa opet u Splitu ima troduplo vise navijaca
Ne može "troduplo" yebem ti učiteljicu.svrakino1921 je napisao/la: Pa sta i Zagreb je ekonomski jaci od Splita dva puta

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
skoroalen je napisao/la:Ne može "troduplo" yebem ti učiteljicu.svrakino1921 je napisao/la: Pa sta i Zagreb je ekonomski jaci od Splita dva puta

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ma pusti ih, oni su kraljevi pravopisa.skoroalen je napisao/la:Ne može "troduplo" yebem ti učiteljicu.svrakino1921 je napisao/la: Pa sta i Zagreb je ekonomski jaci od Splita dva puta

- svrakino1921
- Kontakt:
Joj izvini Skoro ti si na Masinskom fakultetuskoroalen je napisao/la:Ne može "troduplo" yebem ti učiteljicu.svrakino1921 je napisao/la: Pa sta i Zagreb je ekonomski jaci od Splita dva puta
Klupica na Vilsu i knjiga u ruci pogled u Milju i tako dalje
Suti bolan
Da ti nisi to rekao da ne moze ovdje to niko nebi znao
- svrakino1921
- Kontakt:
Al da poselamim brata na sjeveru
Kralju
Zivio
Kralju
Zivio
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ja mislio Mostar topao grad,kad ono -4 na jednoj,-7 na drugoj strani.Vec su jaknice pripremili 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovdje je u pitanju matematika a ne pravopisfks74 je napisao/la:Ma pusti ih, oni su kraljevi pravopisa.skoroalen je napisao/la:Ne može "troduplo" yebem ti učiteljicu.svrakino1921 je napisao/la: Pa sta i Zagreb je ekonomski jaci od Splita dva puta

Ali Grbavica nema kapacitet od 30-35 hiljada pa da je to razlog sto se ne moze napunit... A nema to veze ni sa tih 10 KM,u Sarajevu ima u svakom momentu 15 hiljada ljudi koji mogu halalit 10 pa i 15 KM ili malo manje barem u ovim derbi utakmicama,siguran sam u to... Samo je razlika sto im je draze otici slusat Maju Berovic ili Seku Aleksic u Skenderiji ili Zetri i platit i vise od Zeljine karte... ili jednostavno napit se u subotu ko stoka i prespavat nedjelju... Jednostavno nezainteresovanost za klub...svrakino1921 je napisao/la: Pa sta i Zagreb je ekonomski jaci od Splita dva puta
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- svrakino1921
- Kontakt:
Danas je nedjeljarishovski je napisao/la:Ali Grbavica nema kapacitet od 30-35 hiljada pa da je to razlog sto se ne moze napunit... A nema to veze ni sa tih 10 KM,u Sarajevu ima u svakom momentu 15 hiljada ljudi koji mogu halalit 10 pa i 15 KM ili malo manje barem u ovim derbi utakmicama,siguran sam u to... Samo je razlika sto im je draze otici slusat Maju Berovic ili Seku Aleksic u Skenderiji ili Zetri i platit i vise od Zeljine karte... ili jednostavno napit se u subotu ko stoka i prespavat nedjelju... Jednostavno nezainteresovanost za klub...svrakino1921 je napisao/la: Pa sta i Zagreb je ekonomski jaci od Splita dva puta
- svrakino1921
- Kontakt:
Koliko je bilo na Grbavici gledalaca
Sta napisat

Sta napisat

Al ih svrakino yebe, ne vadi brat

Ima li potrebe vaditi postove sa teme kona, sa općenite teme i sa svete teme u vezi ove utakmice?

Ima li potrebe vaditi postove sa teme kona, sa općenite teme i sa svete teme u vezi ove utakmice?

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.