PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Kazu Torabi na ulazu na jugu docekuje navijace 

- svrakino1921
- Kontakt:
Ma zvanicno ce bit 7 500 hiljada
Iako ce na stadionu bit 11 500
Sta ces
Valjda mora to tako
Sta ces
Valjda mora to tako
pa dobro u 3 utakmice i bude 11 500svrakino1921 je napisao/la:Ma zvanicno ce bit 7 500 hiljada
Sta ces
Valjda mora to tako
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- svrakino1921
- Kontakt:
O kako je Sjeverni Makedonacrishovski je napisao/la:pa dobro u 3 utakmice i bude 11 500svrakino1921 je napisao/la:Ma zvanicno ce bit 7 500 hiljada
Sta ces
Valjda mora to tako
Imas li jos koji klip da mi postavis ovdje kako Alex Veliki stema neku kraljicu ili princezu
Ma ja mislim da je malo 11 500svrakino1921 je napisao/la:Ma zvanicno ce bit 7 500 hiljada
Sta ces
Valjda mora to tako
Bit ce veceras i 43 tisuce.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
kod belosevica po rumenilu na obrazu vidis kako je kvalitetan kajmakbelosevic28 je napisao/la:Otvorite seharu, na ovo bi i Tolstoj ostao nijem, a kamen suzu pustio...
kada muje mama prodavala kajmak njega vodala za sobom i pokazivala obraze svoga sina rumenoga
Kakav debil ocamsidras je napisao/la:kod belosevica po rumenilu na obrazu vidis kako je kvalitetan kajmakbelosevic28 je napisao/la:Otvorite seharu, na ovo bi i Tolstoj ostao nijem, a kamen suzu pustio...
kada muje mama prodavala kajmak njega vodala za sobom i pokazivala obraze svoga sina rumenoga

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
E jbg, opet nedovoljno za maknuće sinoćnjeg rekorda sa Koševaledesma je napisao/la:Ma ja mislim da je malo 11 500svrakino1921 je napisao/la:Ma zvanicno ce bit 7 500 hiljada
Sta ces
Valjda mora to tako

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
volim i ja belosevica prozvati kako je drvosječa, al glup mu post do bolaledesma je napisao/la:Kakav debil ocamsidras je napisao/la:kod belosevica po rumenilu na obrazu vidis kako je kvalitetan kajmakbelosevic28 je napisao/la:Otvorite seharu, na ovo bi i Tolstoj ostao nijem, a kamen suzu pustio...
mislim sidrasu
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
jbg ne dolaze nama svako kolo ekipe kvalitetnije od nasOsim13 je napisao/la:E jbg, opet nedovoljno za maknuće sinoćnjeg rekorda sa Koševaledesma je napisao/la:Ma ja mislim da je malo 11 500svrakino1921 je napisao/la:Ma zvanicno ce bit 7 500 hiljada
Sta ces
Valjda mora to tako
De hajde ba to vam je jedino i preostalo, da se takmicite koliko cete izmislit navijaca, i moci pricat 10 godina kako želja prati 2mil po sezoniOsim13 je napisao/la:E jbg, opet nedovoljno za maknuće sinoćnjeg rekorda sa Koševaledesma je napisao/la:Ma ja mislim da je malo 11 500svrakino1921 je napisao/la:Ma zvanicno ce bit 7 500 hiljada
Sta ces
Valjda mora to tako

Pa koliko vidim vi potencirate priču
nebitno svakako.

Pa ja, dernek navijači. Drago mi je da se slažemodundee je napisao/la:
jbg ne dolaze nama svako kolo ekipe kvalitetnije od nas

naravno da se slazemo, samo je pojedinim bitnije se razbacivati hiljadama nekakvim ovdje po forumu, stotina gore dolje, nakon jedne utk sa dobrom posjetom srat drugima i sl., a ne razmisljati sto nam ligu svake godine gleda sve manje ljudi u globalu i sto gradski derbi nije sto je nekad bio itd..Osim13 je napisao/la:Pa ja, dernek navijači. Drago mi je da se slažemodundee je napisao/la:
Pa ja to isto pišem danima. Generalno urnebesna rasprava. Mada popravljaju se stvari glede posjete.dundee je napisao/la:naravno da se slazemo, samo je pojedinim bitnije se razbacivati hiljadama nekakvim ovdje po forumu, stotina gore dolje, nakon jedne utk sa dobrom posjetom srat drugima i sl., a ne razmisljati sto nam ligu svake godine gleda sve manje ljudi u globalu i sto gradski derbi nije sto je nekad bio itd..Osim13 je napisao/la:Pa ja, dernek navijači. Drago mi je da se slažemodundee je napisao/la:
-
- Kontakt:
Dali muje mati prodava la kajmak?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Da li ce cmarijaci veceras kriviri savez za los rezultat?
1. DA
2. HOCE
3. NARAVNO
1. DA
2. HOCE
3. NARAVNO
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kaze 6000 na grbavici ili sto bi manijaci rekli 10 000
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta kaže Igor 6 hiljada na Grbavici
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma laže 11 500MortemHz je napisao/la:Šta kaže Igor 6 hiljada na Grbavici

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.