Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa jest nešto novo kad to zvanične stranice klubova rade.rishovski je napisao/la:Jest to nešto novo na našim stadionimasamocelik je napisao/la:Zvanična instagram stranica FK Veleža objavila video gdje navijači tog istog kluba pjevaju pjesmu u kojoj jebu Zenicu.![]()
Si glup ti groma, pa ovo su navijaci postavili, a ne zvanicme stranice, kao kod Veleza, morbidu jedanrishovski je napisao/la:Jest to nešto novo na našim stadionimasamocelik je napisao/la:Zvanična instagram stranica FK Veleža objavila video gdje navijači tog istog kluba pjevaju pjesmu u kojoj jebu Zenicu.![]()
Pa i vaša zvanična stavlja sliku parole protiv Sarajeva.samocelik je napisao/la:Ne shvatate poentu mog posta. DA je bilo bilo je uvijek, da će biti bit će uvijek. Ali ZVANIČNA stranica kluba da to objavi e to je malo![]()
![]()
HordasOdMalena je napisao/la:Pa i vaša zvanična stavlja sliku parole protiv Sarajeva.samocelik je napisao/la:Ne shvatate poentu mog posta. DA je bilo bilo je uvijek, da će biti bit će uvijek. Ali ZVANIČNA stranica kluba da to objavi e to je malo![]()
![]()
A inače ZVANIČNU stranicu Veleža vodi Ibro Rahimićprisonbreak je napisao/la: Si glup ti groma, pa ovo su navijaci postavili, a ne zvanicme stranice, kao kod Veleza, morbidu jedan
Pa daj zar nismo dozivjeli najvecu balamzurishovski je napisao/la:A inače ZVANIČNU stranicu Veleža vodi Ibro Rahimićprisonbreak je napisao/la: Si glup ti groma, pa ovo su navijaci postavili, a ne zvanicme stranice, kao kod Veleza, morbidu jedan![]()
![]()
Dzesi ti veliki strucnjak .rishovski je napisao/la:A inače ZVANIČNU stranicu Veleža vodi Ibro Rahimićprisonbreak je napisao/la: Si glup ti groma, pa ovo su navijaci postavili, a ne zvanicme stranice, kao kod Veleza, morbidu jedan![]()
![]()
Tesko je polizati hrakotinu koju ispljujes, ko ga yebe i nije neki covjek. Pravi navijaci su cestitali.prisonbreak je napisao/la:Pa daj zar nismo dozivjeli najvecu balamzurishovski je napisao/la:A inače ZVANIČNU stranicu Veleža vodi Ibro Rahimićprisonbreak je napisao/la: Si glup ti groma, pa ovo su navijaci postavili, a ne zvanicme stranice, kao kod Veleza, morbidu jedan![]()
![]()
![]()
Sta si jucer pisao hmm, ja bi bar cestitao
Cestitke na pobjedi, ali niste za klasu bolji. Dobili ste nas na iskustvo, a kvaliteta je mozda za nijansu na vasoj strani. A ne onoliko koliko pokusavate osporiti. Pozzconvict3583 je napisao/la:Dzesi ti veliki strucnjak .rishovski je napisao/la:A inače ZVANIČNU stranicu Veleža vodi Ibro Rahimićprisonbreak je napisao/la: Si glup ti groma, pa ovo su navijaci postavili, a ne zvanicme stranice, kao kod Veleza, morbidu jedan![]()
![]()
ONOLIKO PODCJENJIVAT EKIPU KOJA JE ZA KLASU BOLJA ONAKO OFIRNO KAO TI STRUCNJAK ODBRANA VAKA NAKA .E STA SAM JA TEBI PISAO STTUCNJAK KO BI U PRAVU SVAKU RIJEC
Nije niko ni tebi psovao.rishovski je napisao/la:Možete pisati šta hoćete,ja i dalje stojim iza svojih riječi da Čelik ima katastrofa odbranu,a liga je tek počela... ja nit sam provocirao nit psovao kome,ko pojedini ovdje... Razlika izmedju prošlih sezona i ove je samo u tome da je sreća naklonjena Čeliku u prva 3 kola,a to što neki prave zvijezde od pojedinih igrača je posebna priča...
Nije uopšte problem porječkati se... meni je najsmjesnije što mene prozivaju ljudi koji kao vole Čelik,a kladim se da sam na više utakmica bio od njih i da ću biti u budućnosti... A ja kao omalovažavam Čelik,time što govorim da je odbrana tanka haos... Eto nek me neko ubijedi da je odbrana dobra a nek pogleda samo inserte iz utakmice sa Sarajevom,a uz sve to znas da Sarajevo nije imalo par standardnih... Ne mogu hvaliti nešto što ne valja i što škripi... Eto isto tako golman Burić napravi karijeru i super golman, ali kako sam ga mogao pohvalit npr u utakmici protiv Grblja 90+ minuta kupi centaršut uhvati loptu i ispade mu i ljudi daju gol... ko danas se sjecam,na jugu iza gola... i tamo ispali... Ne znam samo kako ne shvatate,da ono sto pravi zadnja linija Čelika i protiv Sarajeva i Veleža pravi napadači rešetaju i izgubis 3-4 razlike ko od šale..prisonbreak je napisao/la:Nije niko ni tebi psovao.rishovski je napisao/la:Možete pisati šta hoćete,ja i dalje stojim iza svojih riječi da Čelik ima katastrofa odbranu,a liga je tek počela... ja nit sam provocirao nit psovao kome,ko pojedini ovdje... Razlika izmedju prošlih sezona i ove je samo u tome da je sreća naklonjena Čeliku u prva 3 kola,a to što neki prave zvijezde od pojedinih igrača je posebna priča...
Niko ne pravi zvijezde, jednostavno Celik ima solidnu ekipu, htio se ti pomiriti s tim ili ne.
Igrali smo rizicno, visoko tri kola, logicno da ce biti prilika, mada jucer Velez i nije toliko ekstremni prilika napravio.
Slažem se sa većinom posta, bolje je 5 utakmica na TV nego nijedna, više me zanima ova liga nego Engleska, Španija itd. ali zar je malo tražiti da nađu neku moderniju kameru nego jedna napravljena 1990.Schlager je napisao/la:To sto se zalite na prenose,mislim da niste u pravu,i ja bih sad potpisao da ostane ovako dok god postoji PLBIH!
Ovo je najbolja sezona dosad sto se prenosa tice...Prvo ih nije bilo nikako...Pa kad se Arena ukljucila,bilo je max dvije utakmice po kolu,jedna na Arenasport,jedna na BHT..A evo recimo ovo kolo,pet utakmica LIVE!
Bilo bi sjajno da ostane ovako i u sledecim godinama..Jer ako se desi to sto prizeljkujete,da Arena otkupi sva prava,zaboravite da cete ikad vise gledati ovako pet utakmica po kolu.
A sad,sto nekome smeta sto nije HD,hbg,uvijek ce takvih biti..i kad bude sve u HD,rece "sto nije 4K"..Ja zaista volim gledati ovu ligu,vise nego bilo sta drugo...Ovaj Man City-Liverpool danas,ili te neke strane lige,to mi zaista ne pada napamet da dva sata odvojim za to..Dosadno...Osim ako odigram tiket..A recimo,veceras mi zao,kao i prosle nedjelje navece,sto idu po dva prenosa nase lige istovremeno (skoro) pa ne mogu obe pogledati.
Moje misljenje je da za ovim rezolucijama najvise pate ovi kojima su strane lige prioritet,a nasu pogledaju usput....Mi,koji ne gledamo skoro nista osim ove nase lige (ili poneki jos Ex yu derbi),mislim da mozemo biti prezadovoljni ovakvim stanjem stvari,gdje gledamo pet od sest utakmica svako kolo,a skoro svaka zanimljiva i fino popunjeni stadioni,jer svi veliki gradovi su tu...Kad bi trazili dlaku u jajetu,mozda bi jos bilo fino da su Bihac i Prijedor tu,ali i ovako je ovo najzanimljivija liga u regionu,ubjedljivo.
Slazem se sa tobom da, sto se pokrivenosti prenosima, ova sezona ce biti ubjedljivo najbolja. Ali ono jucer iz Mostara je bila katastrofa od slike. Pa jbt, ni vrijeme nisi mogao vidjeti kako treba, a o igracima na terenu da ne govorim. Na tom segmentu Savez mora vise poraditi, ali kao sto ti rece, polako, pa ce valjda i to doci. Vjerujem u to, jer na MojojTV je radjena utakmica Sarajevo Celtic i bila je milina gledati. Sad ne znam jesu li to radili svojom infrastrukturom ili su imali pomoc sa strane.Schlager je napisao/la:To sto se zalite na prenose,mislim da niste u pravu,i ja bih sad potpisao da ostane ovako dok god postoji PLBIH!
Ovo je najbolja sezona dosad sto se prenosa tice...Prvo ih nije bilo nikako...Pa kad se Arena ukljucila,bilo je max dvije utakmice po kolu,jedna na Arenasport,jedna na BHT..A evo recimo ovo kolo,pet utakmica LIVE!
Bilo bi sjajno da ostane ovako i u sledecim godinama..Jer ako se desi to sto prizeljkujete,da Arena otkupi sva prava,zaboravite da cete ikad vise gledati ovako pet utakmica po kolu.
A sad,sto nekome smeta sto nije HD,hbg,uvijek ce takvih biti..i kad bude sve u HD,rece "sto nije 4K"..Ja zaista volim gledati ovu ligu,vise nego bilo sta drugo...Ovaj Man City-Liverpool danas,ili te neke strane lige,to mi zaista ne pada napamet da dva sata odvojim za to..Dosadno...Osim ako odigram tiket..A recimo,veceras mi zao,kao i prosle nedjelje navece,sto idu po dva prenosa nase lige istovremeno (skoro) pa ne mogu obe pogledati.
Moje misljenje je da za ovim rezolucijama najvise pate ovi kojima su strane lige prioritet,a nasu pogledaju usput....Mi,koji ne gledamo skoro nista osim ove nase lige (ili poneki jos Ex yu derbi),mislim da mozemo biti prezadovoljni ovakvim stanjem stvari,gdje gledamo pet od sest utakmica svako kolo,a skoro svaka zanimljiva i fino popunjeni stadioni,jer svi veliki gradovi su tu...Kad bi trazili dlaku u jajetu,mozda bi jos bilo fino da su Bihac i Prijedor tu,ali i ovako je ovo najzanimljivija liga u regionu,ubjedljivo.
Da se razumijemo najtanji dio Celikovog tima je odbrana, al ti brate predstavljas amater od tih igraca. Govorio si da cemo dozivjeti blamazu, al to se nije desilo. Pa ako cemo iskreno trenutna odbrana Veleza je gora 10x.rishovski je napisao/la:Nije uopšte problem porječkati se... meni je najsmjesnije što mene prozivaju ljudi koji kao vole Čelik,a kladim se da sam na više utakmica bio od njih i da ću biti u budućnosti... A ja kao omalovažavam Čelik,time što govorim da je odbrana tanka haos... Eto nek me neko ubijedi da je odbrana dobra a nek pogleda samo inserte iz utakmice sa Sarajevom,a uz sve to znas da Sarajevo nije imalo par standardnih... Ne mogu hvaliti nešto što ne valja i što škripi... Eto isto tako golman Burić napravi karijeru i super golman, ali kako sam ga mogao pohvalit npr u utakmici protiv Grblja 90+ minuta kupi centaršut uhvati loptu i ispade mu i ljudi daju gol... ko danas se sjecam,na jugu iza gola... i tamo ispali... Ne znam samo kako ne shvatate,da ono sto pravi zadnja linija Čelika i protiv Sarajeva i Veleža pravi napadači rešetaju i izgubis 3-4 razlike ko od šale..prisonbreak je napisao/la:Nije niko ni tebi psovao.rishovski je napisao/la:Možete pisati šta hoćete,ja i dalje stojim iza svojih riječi da Čelik ima katastrofa odbranu,a liga je tek počela... ja nit sam provocirao nit psovao kome,ko pojedini ovdje... Razlika izmedju prošlih sezona i ove je samo u tome da je sreća naklonjena Čeliku u prva 3 kola,a to što neki prave zvijezde od pojedinih igrača je posebna priča...
Niko ne pravi zvijezde, jednostavno Celik ima solidnu ekipu, htio se ti pomiriti s tim ili ne.
Igrali smo rizicno, visoko tri kola, logicno da ce biti prilika, mada jucer Velez i nije toliko ekstremni prilika napravio.
To je radila neka druga firma Moja TV samo preuzimala signal.phillies je napisao/la:Slazem se sa tobom da, sto se pokrivenosti prenosima, ova sezona ce biti ubjedljivo najbolja. Ali ono jucer iz Mostara je bila katastrofa od slike. Pa jbt, ni vrijeme nisi mogao vidjeti kako treba, a o igracima na terenu da ne govorim. Na tom segmentu Savez mora vise poraditi, ali kao sto ti rece, polako, pa ce valjda i to doci. Vjerujem u to, jer na MojojTV je radjena utakmica Sarajevo Celtic i bila je milina gledati. Sad ne znam jesu li to radili svojom infrastrukturom ili su imali pomoc sa strane.Schlager je napisao/la:To sto se zalite na prenose,mislim da niste u pravu,i ja bih sad potpisao da ostane ovako dok god postoji PLBIH!
Sto se tice Celika, moze ovo puno bolje, ali nama koji smo gledali antinogomet proslih sezona ovaj Celik je kao Barca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.