Ma Amar ce ih nahajcati, bice dobra tekma, samo sto cu ja cir dobiti od nervoze sto ne gledam....
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
GOAT je napisao/la:GangEvil je napisao/la:Zeljinvojnik je napisao/la:Samo malo da prokomentarisem Sarajevo posto sam gledao utakmicu.Nemojte da vas pobjeda zavara,bili su truba,samo Sloboda nema finog napadaca inace bi lose prosli cigani.Odbrana Sarajeva krs,samo spustiti loptu na zemlju i nigdje ih nema.
Tražićeš ti stream k'o i ja.BosniaBoston je napisao/la:Ja cu ic kupit kartu pred utakmicu.Valjda nece bit rasprodate,covjek sam koji voli rizikovat
Dobro nemoj sad da se furamo...irfo je napisao/la:Zao mi je sto nije Zrinjski u najjacem sastavu, jer mislim da smo i tako jaci od njih
Za Šovšića sam se jedino brinuo, ostalo manje višekontrasviju je napisao/la:Zrinjski bez Brkića, Barbarića, Rugaševića, Sovšića, Mandića, Govedarice.
Dobro ti nemas posla u šanku cim mozes naseg irfu zaje.bavat..kolezeljovac je napisao/la:Dobro nemoj sad da se furamo...irfo je napisao/la:Zao mi je sto nije Zrinjski u najjacem sastavu, jer mislim da smo i tako jaci od njih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.