Kad budete igrali sa Tuzlom, bit će i špalir....ipak Tuzla zna cijeniti šampionaDenchi je napisao/la:Niste stali u spalir aktuelnom sampionu, dobro ste prosli koliko nam igraca falistaragarda je napisao/la:Hau jes nou.....pazi da ne obolite od veležitisaDenchi je napisao/la:Uh sta bi snaslo tuzlu da smo kompletni bili
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
izvinjajem se naravno mislio sam na ove Slobodankestaragarda je napisao/la:Kad budete igrali sa Tuzlom, bit će i špalir....ipak Tuzla zna cijeniti šampionaDenchi je napisao/la:Niste stali u spalir aktuelnom sampionu, dobro ste prosli koliko nam igraca falistaragarda je napisao/la: Hau jes nou.....pazi da ne obolite od veležitisa

City se pokazao

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Svaka cast za Tuzla City...Nismo zaboravili vas spalir ...Denchi je napisao/la:izvinjajem se naravno mislio sam na ove Slobodankestaragarda je napisao/la:Kad budete igrali sa Tuzlom, bit će i špalir....ipak Tuzla zna cijeniti šampionaDenchi je napisao/la:
Niste stali u spalir aktuelnom sampionu, dobro ste prosli koliko nam igraca fali![]()
City se pokazao

Borca ocekuje grcevita borba za opstanak. Staracki dom katastrofalan igracki kadar.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- prisonbreak
- Kontakt:
Sve tri tekme sam ih gledao bar po dio, koliko su losiavenija je napisao/la:Borca ocekuje grcevita borba za opstanak. Staracki dom katastrofalan igracki kadar.

Vujaklija, Miric najavkjena ogromna pojacanja, majke mi bolje ubaciti junioreb

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ne slažem s tobom...avenija je napisao/la:Borca ocekuje grcevita borba za opstanak. Staracki dom katastrofalan igracki kadar.
Kad su oni uspijeli novom šampionu u 1. kolu uzeti bod i to na stadionu BAZA BEZ PORAZA,onda su oni jaki ko beton...

ima tu par dobrih igrača samo su totalno neuigrani, van spreme i bilo kakvog ritma igračkog, dobro će im doći ove repkine pauze da se saberu i uigraju...onaj Vujaklija ima šlifa i tehnike....prisonbreak je napisao/la:Sve tri tekme sam ih gledao bar po dio, koliko su losiavenija je napisao/la:Borca ocekuje grcevita borba za opstanak. Staracki dom katastrofalan igracki kadar.![]()
Vujaklija, Miric najavkjena ogromna pojacanja, majke mi bolje ubaciti junioreb
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zvanična instagram stranica FK Veleža objavila video gdje navijači tog istog kluba pjevaju pjesmu u kojoj jebu Zenicu. 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Da nema Stojketa ispali bi, ovako nema šanse!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bez koliko prvotimaca Zrinjski ide na Grbavicu?
Kvota 1,70 na Željezničar.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
6 na spisku, jos u ce na klupi ostavit 3-4. Vrlo lako moguce da ce samo jedan prvotimac od prve pocet, moje misljenje Cirjak.MortemHz je napisao/la:Bez koliko prvotimaca Zrinjski ide na Grbavicu?
Pogledas "osakaceni" roster Zrinjskog i onda shvatis koliko ljudi imaju kvalitetnih igraca i dugu klupu.
Dosta oslabljen Zrinjski.Mozda zato i ovako velika kvota na dvicu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Velikana sa Siporex Arene ocekuje ekspresan povratak u realnost 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Mojne mi na druga BetonaZenicanin988 je napisao/la:A jbm tu sudija majku.Beton je napisao/la:Velež kao i protiv Mladosti u potpunosti dominira utakmicom, a onda izgubi. Sviđa mi se kako igraju, ima dinamike u igri, lijepih akcija, ali jednostavno neiskustvo još uvijek čini svoje. Ova ekipa Veleža je poprilično mlada, a po mom mišljenju dosta kvalitetna, međutim bez po makar jednog iskusnog igrača na svakoj poziciji u uvodnoj sezoni na prvoligaškoj sceni se nema šta tražiti. Inače su navijači Veleža nakon prve utakmice razapeli onog Brazilca Marqeza, ali je lik Sergio Ramos za Zvonića.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nije ono Siporex, Siporex je kvalitetan materijal. Ono su Semso i Ibro neki beton izljevali.Rigoletto je napisao/la:Velikana sa Siporex Arene ocekuje ekspresan povratak u realnost
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Djeca logor pravilaPenaltiky je napisao/la:Nije ono Siporex, Siporex je kvalitetan materijal. Ono su Semso i Ibro neki beton izljevali.Rigoletto je napisao/la:Velikana sa Siporex Arene ocekuje ekspresan povratak u realnost
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jest to nešto novo na našim stadionimasamocelik je napisao/la:Zvanična instagram stranica FK Veleža objavila video gdje navijači tog istog kluba pjevaju pjesmu u kojoj jebu Zenicu.

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- UstanikSBII
- Kontakt:
Di su Lišticu (rijeku) ili Bosnu (opet rijekusamocelik je napisao/la:Zvanična instagram stranica FK Veleža objavila video gdje navijači tog istog kluba pjevaju pjesmu u kojoj jebu Zenicu.

Sve se vraća sve se plaća!

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Pa bolje da stavi odmornije igrace, to bi svaki normalan trener uradio.. pa s klupe uvest par igraca koji su kljucniUZM je napisao/la:6 na spisku, jos u ce na klupi ostavit 3-4. Vrlo lako moguce da ce samo jedan prvotimac od prve pocet, moje misljenje Cirjak.MortemHz je napisao/la:Bez koliko prvotimaca Zrinjski ide na Grbavicu?
Al ocekujem da ce Željo stisnut i rijesit to i prije tih izmjena..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.