PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Penaltiky
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Penaltiky » 03 avg 2019, 23:06

WestTrebina je napisao/la:Jel se slobodanka jos uvjek bori za titulu? :lol:
prepustili smo to Tuzla Cityu. Kaže Milenko "Predstavljeni smo kao pretendenti na titulu, kao da ćemo se prošetati kroz ligu, a ustvari imamo problema kao i svi drugi klubovi."
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 03 avg 2019, 23:07

Penaltiky je napisao/la:
prepustili smo to Tuzla Cityu. Kaže Milenko "Predstavljeni smo kao pretendenti na titulu, kao da ćemo se prošetati kroz ligu, a ustvari imamo problema kao i svi drugi klubovi."
:rol: :rol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 03 avg 2019, 23:12

Kako na terenu tako i na tribinama ocitana lekcija !

Zenica je cudo ! :twisted:
!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 03 avg 2019, 23:19

Osim13 je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
:rol: :rol:
Zaplijeni Milenko dobre robe u zatvoru.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 03 avg 2019, 23:23

Sto ovi MMA navijaci malo ne istuku igrace, pa mozda i bude bodova

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 avg 2019, 23:31

Milenko forsira ove populističke izjave, čuj nakon prvog kola nas istakli kao kandidata za titulu, jedino ako ne čita ovu temu, ovdje je Tobeti napisao da je TC kandidat za titulu nakon one pobjede :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 03 avg 2019, 23:34

Ne razumijem ovoliki pesimizam u taboru Slobodanke. Mislim vi ste klub koji ispada iz lige, ulazi, bori se za opstanak, kuburi na dnu tabele. Ovo trenutno nije nikakvo iznenadjenje nego realnost i svakodnevnica.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 03 avg 2019, 23:40

bambus je napisao/la:Kako na terenu tako i na tribinama ocitana lekcija !

Zenica je cudo ! :twisted:

Upitna citava prva recenica, ali kako god cestitke na pobjedi. Sto se tice tribine dobra brojka mora se priznati, interesuje me zasto trans podgrupe Odabrani jesu li to rodjendan slavili danas pa je bio na ogradi pored ostalih grupnih transova?
Jos jednom cestitke na pobjedi svim navijacima Celika. :thumbup:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 03 avg 2019, 23:43

Penaltiky je napisao/la:
:urnebes: :urnebes:

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 03 avg 2019, 23:45

Meni @simodobri napisao na pp da ne pisem onako protiv usre, inace ce mi kaze osovati matter :rol: :rol:
Ja sam kae sa alipasina :urnebes: :urnebes:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 03 avg 2019, 23:50

Alipasino i Dobrinja kultna mjesta fine gradske raje sa čaršije
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 03 avg 2019, 23:51

ANTIFA ! je napisao/la:

Upitna citava prva recenica, ali kako god cestitke na pobjedi. Sto se tice tribine dobra brojka mora se priznati, interesuje me zasto trans podgrupe Odabrani jesu li to rodjendan slavili danas pa je bio na ogradi pored ostalih grupnih transova?
Sve u svemu fina utakmica,za vas na pocetku obecavajuca a za nas nestvarni pocetak drugog.
Nisu nista slavili,a pored ostalih bio je udarni,Fiesta,LCU (SCU-LC kao jedna podgrupa..neki nas fazon i furka,ludilom predozirani i kontrola brzine..u sustini podgrupe su tu,manje vise.Sve u svemu odlicno.
!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 avg 2019, 23:54

Beton je napisao/la:Ne razumijem ovoliki pesimizam u taboru Slobodanke. Mislim vi ste klub koji ispada iz lige, ulazi, bori se za opstanak, kuburi na dnu tabele. Ovo trenutno nije nikakvo iznenadjenje nego realnost i svakodnevnica.
Napušava iz zgradonacelnik sa svitom oko sebe da su neko m u d o ....doveo im amatere i poluprofesionalce za 100 godina kluba u borbi.za NIŠTA...again...plus sabro i uhljebio 16 nakih team menađera i trenera ko da je čelzi u pitanju jbt..a na stopera im igra čovjek koji radi na UKC....uglavnom, klasika...lovačke, pranje para,menađerski talovi i tako to
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 avg 2019, 23:57

1919tuzlak je napisao/la:iskreno niste zasluzili ovo 3 0 al ajde
4 zicera smo vam fulali i imali ste srece ali rezultat je takav da ispade da ste nas ubili a niste .sretnoi vama i nama
6 od 11 igrača nam nije igralo u prvoj postavi.
Znači bez najzvučnijeg imena, bez najboljeg strijelca, bez kapitena i još trojice standardnih prvotimaca.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 03 avg 2019, 23:58

bambus je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:

Sve u svemu fina utakmica,za vas na pocetku obecavajuca a za nas nestvarni pocetak drugog.
Nisu nista slavili,a pored ostalih bio je udarni,Fiesta,LCU (SCU-LC kao jedna podgrupa..neki nas fazon i furka,ludilom predozirani i kontrola brzine..u sustini podgrupe su tu,manje vise.Sve u svemu odlicno.

Aha, aha nisam ostale upratio na slici sam vidio taj Odabrani zato i pitam. Kako god sto vise derbija u ligi odma je zanimljivije na terenu, a i na tribinama.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 avg 2019, 00:01

Penaltiky je napisao/la:
U CK zato nista novo...slobodasi standarno zadovoljni :urnebes: :rol:....kako vam ga jasko stavlja čisto sumnjam da bi i na 7-0 pala koja teška riječ...vako i lani na Tusnju meljo devastiro slobodu 1-4 kad poslije tekme idu inteligentni komentari "ćarsije "...."Al kako smo odigrali prvih pola sata " :urnebes: :urnebes: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 04 avg 2019, 00:04

ANTIFA ! je napisao/la: Aha, aha nisam ostale upratio na slici sam vidio taj Odabrani zato i pitam. Kako god sto vise derbija u ligi odma je zanimljivije na terenu, a i na tribinama.
Svi su tu uglavnom.Sigurno,steta za los pocetak al nama konacno dobar..Sve u svemu sretno dalje.
!

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 04 avg 2019, 00:06

staragarda je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
U CK zato nista novo...slobodasi standarno zadovoljni :urnebes: :rol:....kako vam ga jasko stavlja čisto sumnjam da bi i na 7-0 pala koja teška riječ...vako i lani na Tusnju meljo devastiro slobodu 1-4 kad poslije tekme idu inteligentni komentari "ćarsije "...."Al kako smo odigrali prvih pola sata " :urnebes: :urnebes: :rol:
Dao aSmir malo sise?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 04 avg 2019, 00:07

staragarda je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
Cuj lani. Ti si @garda puko načisto :lol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 04 avg 2019, 00:22

Podvelesci utihnuli.
Nidje nijednog haahaha.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.