FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 03 avg 2019, 23:34

30+ nećemo sigurno imati a i da imamo nije neki uspjeh, uz dužno poštovanje.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 03 avg 2019, 23:35

S-Y-L-A-R je napisao/la:30+ nećemo sigurno imati a i da imamo nije neki uspjeh, uz dužno poštovanje.
A sto je po tebi uspjeh, samo triple i 7 0 kontra Barcelone.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 avg 2019, 23:35

Nismo mi prekriticni. Nije Thiago sam od sebe napravio gresku. Vec sto su ga pritiskali kod aut linije. Nije sve ni do nase nedovoljne koncentracije. Favre je fino analizirao Bayern i kontrirao. Nisu pukom srecom imali 3 na 1 ili 3 na 2 kod oba gola.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 03 avg 2019, 23:40

schickeria je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:30+ nećemo sigurno imati a i da imamo nije neki uspjeh, uz dužno poštovanje.
A sto je po tebi uspjeh, samo triple i 7 0 kontra Barcelone.
Nije uopšte poenta u tome. Poenta cijele priče je naša igra i potencijal iste da (eventualno) bude bolja. Čim postoji jedna ekipa protiv koje si ozbiljan autsajder(a za nas ih trenutno u Evropi ima sigurno 4-5) ti nisi ozbiljna ekipa makar imao 34 pobjede u ligi.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 avg 2019, 00:24

Cigo nastavlja da "dominira" u velikim utakmicama. Krivac za oba gola. Kovaceva greska, jbg nije cigo Xabi da moze igrati ovu poziciju...
Boa samo na dupe pada, braco mila sta je ono? :urnebes: Nikad nisam volio kad ono radi, uz ono njegovo okretanje kad neko suta prema golu.

Nebitan poraz. Trofej prestiza, ipak smo mi duplu pokupili prosle sezone.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 04 avg 2019, 00:36

Pogba je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Večeras otvaramo sezonu sa pobjedom. :kafa:
Prognoza: 2-0 za BVB
:mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 04 avg 2019, 00:47

schickeria je napisao/la:Prekroticni ste a danas smo u potpunosti nadigrali bvb. Samo zbog nas smo izgubili, da je bilo vise koncentracije rutinski bi ih dobili na signal iduna parku.
Ekipa ima ogroman kapacitet
Sto sad i nudim prognozu da cemo imati 30+ pobjeda u bundesligi
Da saneon i gnabriem je to druga ekipa
Naravno da smo razocarani kada gledamo Boatenga u prvoj postavi,veznog igraca na lijevom krilu,krilnog igraca na lijevom beku,poluspicu na desnom krilu,itd.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 avg 2019, 00:55

Ovo mrljanje i bezidejno kruzenje u napadu kad ti protivnik udupla krilo nece proci nikad protiv ozbiljne ekipe.
Golovi nisu plodovi individualnih gresaka nego sistemskih problema.

Pogledajte samo sprint Boe kod drugog gola :rol:
Koji kur.c je Sanches radio na krilu? Nema krila OK, ali svakako bolje staviti malog Daviesa ili Arpa da proba probiti, Sanches to u zivotu nije radio. Nema smisla ovdje kriviti individualno igrace, ocigledno je sta je problem.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 avg 2019, 01:17

Pogba je napisao/la:
Pogba je napisao/la:
Prognoza: 2-0 za BVB
:mrgreen:
Mogao si uzeti dobre pare. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 04 avg 2019, 10:12

harden je napisao/la:Ovo mrljanje i bezidejno kruzenje u napadu kad ti protivnik udupla krilo nece proci nikad protiv ozbiljne ekipe.

Koji kur.c je Sanches radio na krilu? Nema krila OK, ali svakako bolje staviti malog Daviesa ili Arpa da proba probiti, Sanches to u zivotu nije radio. Nema smisla ovdje kriviti individualno igrace, ocigledno je sta je problem.
Ne zelim biti bezobrazan, svi smo bavaraci. Jesi li gledao utakmicu, jesi li vidio da je daviesa stavio na krilo pa da se alaba ozlijedio i morao ga je povuci nazad?
Jesi li gledao pripremne utakmice, tu si mogao vidjeti da je arp smijesan krilni igrac.
Fali nam igraca, sane ce rijesiti veliki dio problema, jednostavno danas ako nemas vise igraca koji mogu uciniti razliku jedan na jedan u problemu si. Pa sjetimo se i pepa i juppa kako se mucio bez Robbena i riberia. Ajde sad mu uzmi sterlinga i de bruynea znas kad ce dobiti neku top ekipu. Nikad

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 04 avg 2019, 10:18

Sane je u rotaciji danas protiv Liverpoola, samo nam jos treba da Sane danas unisti ligamente koljene il tetivu i to bi bila sezona snova za bayern...

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 04 avg 2019, 12:02

ma neznam sta ce biti ali iskrwno jedva cekam da se zavrai ovaj prelazni rok pa makar i nikog ne doveli... iskreno sane mi je bas san bio bi presretan s njim ali ako niko nedodje... brate sjescu i gledat svaku tekmu bayerna i dobijati sjede svaku tekmu ili biti sretan u svakom slucaju dosao ko nedosao ja i dalje volim bayern volhecu i kad odu i ovi sad igraci i oni koji dodju
isto tako sam sjedio i gubio zivce kad nam je zadnji vezni bio ottl i bek gorlitz i neznam na golu bio kraft... pa i kad smo sa jankerom i i ziklerom ubili manchester pa izgubili
tako da sane ako zelis bujrum ako ne ko te ****
igrace arp i neko iz mladih doce werner koji ako nista jedva ceka da nam dodje
a ovaj porat od dortmunda taman opomena i kovacu da ne eksperimentise u godini kada treba bar neka konstanta ako nista bar u taktici... dok mjenjamo tim i sve ostalo
a i opcenito da vidimo da je dortmun itekako ozbiljan ove godine posebno kad budu hazard i brant tu
mada sam apsolutno siguran u titulu

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 avg 2019, 12:06

harden je napisao/la:Ovo mrljanje i bezidejno kruzenje u napadu kad ti protivnik udupla krilo nece proci nikad protiv ozbiljne ekipe.

Ne zelim biti bezobrazan, svi smo bavaraci. Jesi li gledao utakmicu, jesi li vidio da je daviesa stavio na krilo pa da se alaba ozlijedio i morao ga je povuci nazad?
Jesi li gledao pripremne utakmice, tu si mogao vidjeti da je arp smijesan krilni igrac.
Fali nam igraca, sane ce rijesiti veliki dio problema, jednostavno danas ako nemas vise igraca koji mogu uciniti razliku jedan na jedan u problemu si. Pa sjetimo se i pepa i juppa kako se mucio bez Robbena i riberia. Ajde sad mu uzmi sterlinga i de bruynea znas kad ce dobiti neku top ekipu. Nikad
Covjece mi nismo imali nikakve kreacije iz sredine, dzaba sav individualni kvalitet kad je Favre zatvorio krila, mozes staviti koga hoces tu nista. Ima Bayern veci problem od rostera, to je ova neznalica na klupi.

Jedina napadacka akcija koju smo izveli u 90min je overlap beka i onda centarsut, yebes taj nogomet.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 04 avg 2019, 12:43

Ono kad imaš vrhunskog trenera koji zna radit poso...
Van gal je znao da u riberiju ima vrhunsko krilo. Doveo je još jedno i napravio sistem u kojem smo igrali preko krila. Da smo imali vrhunske centralne vezne, implementirao bi sistem u kojem bismo igrali kroz sredinu.

Sad nemamo vrhunska krika, a opet se igra preko krila. Šta nam to govori?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 04 avg 2019, 14:21

Da nemate vrhunski vezni red

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 avg 2019, 14:32

Kad je Niko dolazio u Bayern ljudi su govorili da će igrati na presing, rad i ofanziva preko krila. To i radi. Igru je prenio iz Frankfurta. Samo je sad umiksao sa posjedom pa to ružno izgleda, sa puno mana, i nije efikasno.

Kad vidim da igrač stoji na liniji 16-erca i radi ubačaj odmah bi ugasio, zapalio tv.

Sinoć je Favre kao što su svi primjetili dao nama loptu i presingovo Thiaga i završio sa nama. Kad te lik ubije sa dvije stvari to govori da ti je igra predvidljiva i siromašna.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 avg 2019, 15:22

Koliko je sad BILD ofulo (koji je rekao ne da neće igrati već da neće biti ni u kadru za danas - dok on igra u prvoj postavi), daj Bože da smo mi išta dogovorili. Kome vjerovati.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 04 avg 2019, 15:34

Čim je u prvoj postavi onda ne dolazi , bild slao lažne nade.
Ali su promasili :urnebes: :rol:
Nevjerujem da će ga peponja pustiti

Tražit druga rješenja kao i što prije otjerati dzemperka sa klupe

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 04 avg 2019, 15:34

sekerbay je napisao/la:Ono kad imaš vrhunskog trenera koji zna radit poso...
Van gal je znao da u riberiju ima vrhunsko krilo. Doveo je još jedno i napravio sistem u kojem smo igrali preko krila. Da smo imali vrhunske centralne vezne, implementirao bi sistem u kojem bismo igrali kroz sredinu.

Sad nemamo vrhunska krika, a opet se igra preko krila. Šta nam to govori?
Imat cemo krila kad dodje sane, povuci cemo mullera na polu napadaca i biti opasni
Sinoc da je ta postava bila bvb bi prosao kao u munchenu

Sane igra jer im nema jesusa aguera mahreza pa im nema tko igrat naprijed a ipak igraju s liverpolom

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 avg 2019, 15:38

Sane igra jer im nema jesusa aguera mahreza pa im nema tko igrat naprijed a ipak igraju s liverpolom
Evo gledam sastav Aguero i Jesus su na klupi jedino nema Mahreza.Vjerovatno zbog Cope ih stavio na klupu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.