FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

mirza24
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la mirza24 » 03 avg 2019, 23:08

ultrasstyle_tz je napisao/la:joj golmana i kurca , covjek je primio sve sto su mu sutnuli ove godine

fejzice je 3 klase sigurniji golman
100% se slazem

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 03 avg 2019, 23:12

tuzla075 je napisao/la:Nemamo srece sa golumanima i ovaj je kurcevaca.
100 % se slazem i protiv fk veleza HOCEMO FEJZICA

sloboda1921
Kontakt:

Post Postao/la sloboda1921 » 03 avg 2019, 23:22

Nije to toliko loše. Rezultat nije realan. Pero i Sale to se svi slažemo trebaju preći na klupu pa čak i tamo možda nemaju mjesta. Sale sigurno a i Pero - godine su učinile svoje.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 avg 2019, 23:26

Pero uleti klizeći na Tušnju i kupi nas. Na beku možda i može na stoperu ni slučajno. Dr. Sale ne moze ni u Proleteru igrati.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 avg 2019, 23:32

Ako protiv Veleza ovako budemo igrali,uz naravno Jusica ako dovedemo pobjeda ne bi trebala doci u pitanje
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 03 avg 2019, 23:41

Jel bedasto reci da uopce nismo lose odigrali. :think:

Mi svoje sanse zapucali, usput napravis par poklona u odbrani koje protivnik iskoristi pa ispade da su nas ljudi ubili ko beba zvecku.

Prses mi je ponio epitet nekoga koga bih izdvojio.
tuzlanska Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 avg 2019, 23:43

Ruzan rezultat, kao da su nas bas natamburali. Losa reklama za dalje. A vise ni 4 boda ne izgledaju lijepo. Idemo od nule, trebamo bodove naredno kolo/a.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 avg 2019, 23:57

Treba sljedecu utakmicu stavit Fejzica da brani.Ovom Lakicu sto god su zapucali na gol i uslo je.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 03 avg 2019, 23:59

Bojim se da ćemo čitave sezone pisati, bio to poraz, remi ili pobjeda, da dobro igramo ali da su stoperi loši. Ozbiljnije ekipe koje su i raspoložene to veče kažnjavaju te greške kojih će biti svaku utakmicu. Sreća nema puno ozbiljnih ekipa u ligi.
Valjda Jusića dovedemo.
Naredno kolo 3 boda pod moranje.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 04 avg 2019, 00:03

Rezultat realno nije trebao biti ovakav ni blizu, ali u jednu ruku mi je drago da se konacno JASNO vidi, mada smo to vidjeli i u prva 2 kola da su stoperi katastrofalni i da se mora dovesti minimalno jedan, a ako moze i oba stopera. Livancic rutinsku sansu 1 na 1 promasi, dobar sut Mujagica pored stative, mizerna odbrana i to je otprilike to. Moglo je otici i u drugom pravcu, ali ako se moralo izgubiti da se dokazu neke stvari bolje nek se desilo sto prije.

Francuz je pravo dobar igrac, ima pravo dobar pas "spoljasnjom" stranom, Prses imao nekoliko veoma dobrih pasova, a izgleda da cemo igrati svi napadamo svi se branimo. U sljedecoj bi stavio Mujagica na stranu Livancica, Bekica na krilo, Pericu vratio na beka. Bekic je jednostavno preofanzivan u vecini situacija i puno bi bolje igrao kao krilo, ima iskustvo, ima solidan dribling i moze igrati tu poziciju.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 04 avg 2019, 00:11

bhpremierliga12 je napisao/la:Rezultat realno nije trebao biti ovakav ni blizu, ali u jednu ruku mi je drago da se konacno JASNO vidi, mada smo to vidjeli i u prva 2 kola da su stoperi katastrofalni i da se mora dovesti minimalno jedan, a ako moze i oba stopera. Livancic rutinsku sansu 1 na 1 promasi, dobar sut Mujagica pored stative, mizerna odbrana i to je otprilike to. Moglo je otici i u drugom pravcu, ali ako se moralo izgubiti da se dokazu neke stvari bolje nek se desilo sto prije.

Francuz je pravo dobar igrac, ima pravo dobar pas "spoljasnjom" stranom, Prses imao nekoliko veoma dobrih pasova, a izgleda da cemo igrati svi napadamo svi se branimo. U sljedecoj bi stavio Mujagica na stranu Livancica, Bekica na krilo, Pericu vratio na beka. Bekic je jednostavno preofanzivan u vecini situacija i puno bi bolje igrao kao krilo, ima iskustvo, ima solidan dribling i moze igrati tu poziciju.
Jeste samo nemamo stopera. To i ćorav vidi. Sa Veležom će biti golijada samo na čiju stranu ce otići vidjeti cemo. Nadam se na našu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 04 avg 2019, 00:15

sviunapad1010 je napisao/la:
bhpremierliga12 je napisao/la:Rezultat realno nije trebao biti ovakav ni blizu, ali u jednu ruku mi je drago da se konacno JASNO vidi, mada smo to vidjeli i u prva 2 kola da su stoperi katastrofalni i da se mora dovesti minimalno jedan, a ako moze i oba stopera. Livancic rutinsku sansu 1 na 1 promasi, dobar sut Mujagica pored stative, mizerna odbrana i to je otprilike to. Moglo je otici i u drugom pravcu, ali ako se moralo izgubiti da se dokazu neke stvari bolje nek se desilo sto prije.

Jeste samo nemamo stopera. To i ćorav vidi. Sa Veležom će biti golijada samo na čiju stranu ce otići vidjeti cemo. Nadam se na našu.
Ma ja sam odmah rekao, sa Iveticem od 1.43 ne mozes igrati protiv Ahmetovica, Hadzica, Fajica, evo danas Handzica i slicnih od 1.90+. Sa druge sa Salihovicem ne mozes igrati protiv pionira Celika...
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

1919tuzlak
Kontakt:

Post Postao/la 1919tuzlak » 04 avg 2019, 00:22

treba dosta toga doraditi
odbrana je losa skroz ako mislimo nesto ozbiljnjije napraviti(borba neka za top4 mj)moraju se naci stiperi i 2 odbranbena ali kvalitetna .dobar francuz ali nam trebaju bodovi ptotiv veleza pos
d moranje je.
posle zeljo u gostima pa opet tri kuci.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 04 avg 2019, 01:33

Pa gledaj samo treceg gola i koja nemoc,neznanje,smusenost,tromost,Salihovica......nevjerovatno....Nije sada on sam kriv za poraz,igra 11 igraca jbg,ali dva gola su njegova .....Golman rupa.....A Bekicu yebem od do,sve znaci,od prvog ikada registrovanog bekica,upisanog u knjigu rodjenih,do danas....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 avg 2019, 07:36

Kada se spoji kozija pamet i alkoholicarska dobijemo to, da koliko god dali golova, mi vise mozemo primiti.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 04 avg 2019, 09:55

Biće zayebano protiv Veleža. Oni nemaju više šta izgubiti a mora i njih negdje krenuti. Valjda nam ne bude Velez ove sezone kao etno selo prošle.
Ne znam sta su očekivali naši valjda da sale nauči igrati.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 avg 2019, 09:56

Sariel1987 je napisao/la:Samo ce nam se kazati na utakmici..
Da li je bila ispravna ili pogresna odluka...
Ko sto rekoh samo ce nam se kazti...
Ovo je bilo i vise no ocigledno, s tim da se vojim da cemo imati jos ovakvih standardnih trenutaka gdje nismo imali srece, odbrana bila porozna, pravili prevelik broj gresaka, al hej igrali smo lijepo. Za bodove cemo se svakako grcevito borit.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 avg 2019, 10:00

Sariel1987 je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:Samo ce nam se kazati na utakmici..
Da li je bila ispravna ili pogresna odluka...
Ko sto rekoh samo ce nam se kazti...
Ovo je bilo i vise no ocigledno, s tim da se vojim da cemo imati jos ovakvih standardnih trenutaka gdje nismo imali srece, odbrana bila porozna, pravili prevelik broj gresaka, al hej igrali smo lijepo. Za bodove cemo se svakako grcevito borit.
Od slijedece utakmice ce uvesti novo pravilo. Bice nocenje ali poslije utakmice da se odmore. :lol: :lol: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 avg 2019, 10:12

Ma nije samo to problem a i sve je vec stoput prezvakano nema vise smisla reciklirat istu pricu..
Nije vrijedno nerviranja, tako je kako je a da bog da da bude bolje..

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 04 avg 2019, 10:39

Neka angažuju Jusića i Adžema. To bi bila druga dimenzija skroz. Uzelac i Sale nula bodova. Perica moze na beka a na stoperu je loš.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.