Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ko je sudija?
Ne čude me onda neke stvariASD je napisao/la:Kompenzacija?
Nemoj, imam dionice.

De poguraj da nam otključaju sve erotske kanale
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sad će rapsodija u Zenici zbog pobjede, 12.000 protiv SDA FKŽ!
- ASD
- Kontakt:
Ne mogu pogurati da mi telefon poprave za koji imam garanciju.Osim13 je napisao/la:Ne čude me onda neke stvariASD je napisao/la:Kompenzacija?
Nemoj, imam dionice.
De poguraj da nam otključaju sve erotske kanale

Mamu im lopovsku, i njima i BHT-u.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Brata, kako bulja?drakensang je napisao/la:Ma sve cemo vas sprcit

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Kažem ja, Čelik će biti zayeban orah.
-
- Kontakt:
Ibrica ex 

- kontrasviju
- Kontakt:
Dokaz kolika je zapravo razlika između PL i 1.lige FBiH. Ali ni Čelik nije ništa posebno pokazao danas.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 03 avg 2019, 19:26, ukupno mijenjano 2 puta.
1921
Uzeše ih na foru, po meni nisu bili bolji od Veleža danas, bar po prikazanoj igri. Doduše Velež daje utisak već treće kolo da nemaju sreće i da nisu zaslužili poraz, al' na kraju nemaju još nijedan osvojen bod.Osim13 je napisao/la:Kažem ja, Čelik će biti zayeban orah.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 03 avg 2019, 19:25, ukupno mijenjano 2 puta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ma qarina ekipa, tri kola ih vile nosaju. Daleko su oni od ozbiljne ekipe, vidjeces za sedam dana.Osim13 je napisao/la:Kažem ja, Čelik će biti zayeban orah.

A opet, cestitam im na pobjedi. Ovo ce posle finala kupa biti vjerovatno najgledanija utakmica u Zenici.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Kasno sam se uključio doduše pa nisam puno vidio, al u suštini ono što sam pisao prošle sedmice, nije to možda toliko lijepa igra ali svakako fajterski i borbeno nastrojena, pa šta bude. Zato kažem, nije lako igrati sa njima.Raonffa je napisao/la:Uzeše ih na foru, po meni nisu bili bolji od Veleža danas, bar po prikazanoj igri.Osim13 je napisao/la:Kažem ja, Čelik će biti zayeban orah.

Sta je picke, stigo likČe

Dajte nam selju da se igramo

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Bas hahahRaonffa je napisao/la:Uzeše ih na foru, po meni nisu bili bolji od Veleža danas, bar po prikazanoj igri. Doduše Velež daje utisak već treće kolo da nemaju sreće i da nisu zaslužili poraz, al' na kraju nemaju još nijedan osvojen bod.Osim13 je napisao/la:Kažem ja, Čelik će biti zayeban orah.
Ne mozes reci ni danas da su bili losi ni dva kola unazad, ali nemaju bod. Cudno skroz.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kad igraju sa nama? Računaj da će proigratiLjoZee je napisao/la:Bas hahahRaonffa je napisao/la:Uzeše ih na foru, po meni nisu bili bolji od Veleža danas, bar po prikazanoj igri. Doduše Velež daje utisak već treće kolo da nemaju sreće i da nisu zaslužili poraz, al' na kraju nemaju još nijedan osvojen bod.Osim13 je napisao/la:Kažem ja, Čelik će biti zayeban orah.
Ne mozes reci ni danas da su bili losi ni dva kola unazad, ali nemaju bod. Cudno skroz.

Pa nama svakako nikada nije lagano igrati protiv njih, pogotovo u Zenici. Protiv nas se standardno uvijek nalože, tako da ne očekujem ništa manje lošiji ili bolji Čelik idući vikend nego što su inače igrali protiv nas u prošlosti.Osim13 je napisao/la:Kasno sam se uključio doduše pa nisam puno vidio, al u suštini ono što sam pisao prošle sedmice, nije to možda toliko lijepa igra ali svakako fajterski i borbeno nastrojena, pa šta bude. Zato kažem, nije lako igrati sa njima.Raonffa je napisao/la:Uzeše ih na foru, po meni nisu bili bolji od Veleža danas, bar po prikazanoj igri.Osim13 je napisao/la:Kažem ja, Čelik će biti zayeban orah.
Ovo što ti pričaš vrijedi možda za ostale klubove, jer ne dešava se često da Čelik dobije dvije zaredom u gostima

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja mislim da su se kvalitetnije prenosile utakmice Kupa Marsala Tita 70ih godina
TŽV!
Baci selju da se igramooooo igramoooo igramoooooooo 

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Kako lovu digoše, iz 1/2!
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kazem ja da rodjeni moraju otpustiti Ibru ako hoce da uspiju.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Beduin
- Kontakt:
Gdje je gospon Pastrmka, zvani "ovo je novi Velez, 3 pasa i pred golom smo", wahaha.
Valjda starac jos nije skont'o da je ovo PL, a ne Federalna. Tako je i Sloboda po povratku pa na polusezoni presmijesno izgledali.
Svaka cast Celiku, igraju na misice kao i Slobode prosle sezone u prvom dijelu sto donosi rezultate. Bice ovo j3bena sezona za sve nas.
Valjda starac jos nije skont'o da je ovo PL, a ne Federalna. Tako je i Sloboda po povratku pa na polusezoni presmijesno izgledali.
Svaka cast Celiku, igraju na misice kao i Slobode prosle sezone u prvom dijelu sto donosi rezultate. Bice ovo j3bena sezona za sve nas.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.