?braco je napisao/la:Begiću, Pilavu i ostala kompanija familiju vam yebem svima redom! Fuj mrtve vam yebem!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
S godisnjom mozes uci na bilo koji ulaz, sto ne bi mogao..123456 je napisao/la:Tako jeBezideja je napisao/la:Onaj koji ide uvijek na utakmice ima godisnju kartu, a ovi navijaci euforije neka cekaju malo, sta im fali.Vec da pitam.Sa godisnjom na Sjever moze svaki ulaz ili?Prosle sezone sam kupovao karte tako da nisam upucen.Hvala.Protiv Borca sam usao na onaj pored burek radnje.A sutra sam knap sa vremenom pa da se ne peglam pri ulasku.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
BosniaBoston je napisao/la:?braco je napisao/la:Begiću, Pilavu i ostala kompanija familiju vam yebem svima redom! Fuj mrtve vam yebem!
Familiju im ****FSBiH dao saglasnost za promociju reprezentacije Republike Srpske!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
[[/i]
A sa godisnjom juga moze li se na sjever?Bezideja je napisao/la:S godisnjom mozes uci na bilo koji ulaz, sto ne bi mogao..123456 je napisao/la:Tako jeBezideja je napisao/la:Onaj koji ide uvijek na utakmice ima godisnju kartu, a ovi navijaci euforije neka cekaju malo, sta im fali.Vec da pitam.Sa godisnjom na Sjever moze svaki ulaz ili?Prosle sezone sam kupovao karte tako da nisam upucen.Hvala.Protiv Borca sam usao na onaj pored burek radnje.A sutra sam knap sa vremenom pa da se ne peglam pri ulasku.
A ne može brate, nema logikezeljovac21 je napisao/la: A sa godisnjom juga moze li se na sjever?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I prošle godine isto 04.08.na Grbavici protiv Svinjskog
Pobjeda aBd i pobjeda u nedjelju
Nadam se paroli za IZETA NANIĆA 05.08.95
Pobjeda aBd i pobjeda u nedjelju
Nadam se paroli za IZETA NANIĆA 05.08.95
Posljednji put kad smo bili prvaci, doduše jesenji, pogledajte ko je bio kapiten.
Tako da, Amare, znaš šta ti je činiti po tom pitanju.

Tako da, Amare, znaš šta ti je činiti po tom pitanju.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Begiću kujo raspala!
https://fr.uefa.com/insideuefa/about-ue ... 90109.html
https://fr.uefa.com/insideuefa/about-ue ... 90109.html
"Congratulations on this training centre," added Mr Platini. "This region loves football, and I wish you all the best." The UEFA President thanked those who had helped to bring about a situation of stability in football in Bosnia and Herzegovina, in particular Ivica Osim, who had helped point the direction forward.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Pitarske kuje u savezu ce da pojedu sva **** sto su nasraliDokoljenko je napisao/la:Begiću kujo raspala!
https://fr.uefa.com/insideuefa/about-ue ... 90109.html"Congratulations on this training centre," added Mr Platini. "This region loves football, and I wish you all the best." The UEFA President thanked those who had helped to bring about a situation of stability in football in Bosnia and Herzegovina, in particular Ivica Osim, who had helped point the direction forward.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ma kakav **** RS, boli me qrac za njih nego me boli ono što Želji rade.
Begiću mrtve ti yebem!
Begiću mrtve ti yebem!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Begicu, ti si izdajnik bosnjackog naroda i sljam sa dna kace.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
- Kontakt:
A meni ponos na nas ko kuca. Nismo dio propalog troglavog ideala. Zamisli onda koja je Amar gromada, kada je svjestan sta se iza brda valja a on hladan ko mljeko u frizideru. Da hoce ta gripa na nas sviju preci, bili bi do jaja.braco je napisao/la:Ma kakav **** RS, boli me qrac za njih nego me boli ono što Želji rade.
Begiću mrtve ti yebem!
Pusite ga dusmani.
-
- Kontakt:
Realno off topic brale.kerimatomic1921 je napisao/la:Begicu, ti si izdajnik bosnjackog naroda i sljam sa dna kace.
Vise je za teme FK SDArajevo.
Tako je brate! Umislio kriminalac da će vječno šiljit qrac na Želji, slat nekakve direktive!samoposmatram je napisao/la:A meni ponos na nas ko kuca. Nismo dio propalog troglavog ideala. Zamisli onda koja je Amar gromada, kada je svjestan sta se iza brda valja a on hladan ko mljeko u frizideru. Da hoce ta gripa na nas sviju preci, bili bi do jaja.braco je napisao/la:Ma kakav **** RS, boli me qrac za njih nego me boli ono što Želji rade.
Begiću mrtve ti yebem!
Pusite ga dusmani.
Je li to sramota biti Bosnjak?samoposmatram je napisao/la:Realno off topic brale.kerimatomic1921 je napisao/la:Begicu, ti si izdajnik bosnjackog naroda i sljam sa dna kace.
Bosnjak nije jednako Sda.
-
- Kontakt:
Sutra ocekujem kaznu sa njihovim potpisom. Nadam se da cemo biti toliko bolji od Zrinjskog, da ce ih morati penalima spasavati.braco je napisao/la:Tako je brate! Umislio kriminalac da će vječno šiljit qrac na Želji, slat nekakve direktive!samoposmatram je napisao/la:A meni ponos na nas ko kuca. Nismo dio propalog troglavog ideala. Zamisli onda koja je Amar gromada, kada je svjestan sta se iza brda valja a on hladan ko mljeko u frizideru. Da hoce ta gripa na nas sviju preci, bili bi do jaja.braco je napisao/la:Ma kakav **** RS, boli me qrac za njih nego me boli ono što Želji rade.
Begiću mrtve ti yebem!
Pusite ga dusmani.
-
- Kontakt:
Ja sam za drzavu Zeljo.ZaZelju je napisao/la:Je li to sramota biti Bosnjak?samoposmatram je napisao/la:Realno off topic brale.kerimatomic1921 je napisao/la:Begicu, ti si izdajnik bosnjackog naroda i sljam sa dna kace.
Bosnjak nije jednako Sda.
Bogi moze biti opasan glavom jedino po svoj goCevap je napisao/la:Gledao sam nešto Štilića kad je za Wislu Plock igrao to jest ovo zadnje ako bude na tom nivou imamo igraca koji ce pre.pisat ligu samo da ne bude povreda a nece aBd.
Lik ima ljevicu,zna pucat slobodnjake,razigravač,prekide izvodi top pogotovo kornere svaki korner je opasnost po gol jos kad ima sad Krpu,Sipu i Bogija koji dobro igraju glavom mislim da nece imati problema i ono najvažnije pregled igre digne glavu i posalje je od 30ak metara od svog gola na protivnicki sesnssterac
-
- Kontakt:
Zna li neko slucajno ima li moja tv gdje u neumu? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.