PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Da četvrtina od broja pratilaca dodje na utakmicu,bilo bi topOsim13 je napisao/la:Bukvalno svaki javni instagram profil ima masu bot profila. Nisi ništa novo otkrio.midzuka je napisao/la:
Sve stari navijaci filozofije, još iz vremena osima prvog.
Laziranje je filozofija fkž.

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
VolimVelez je napisao/la:Bravo. Idi u slipcice seljacino ustaska husacka , nisi Mostara u zivotu vidio raspala seljacino . PapcinoPiazzaGrande je napisao/la:VolimVelez je napisao/la: Je li lijep Stari most? Znam da ga samo ovako vidite na slikama. Usa Lazni mostarci, doseljenici iz srednje Bosne. Fasisticko smece.![]()
Neka si ovo napisao, samo dokazujes da si jedan zatucani favelaš...papčić

Iz posta u post samo potvrdjujes ovo gore sto sam napisao...
Samo nastavi...

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Tacno, ali ne vjerujem da to radi PR sluzba Zeljeznicara. Nemaju potrebe jer rade odlican posao. Ovo se neko zajebava.midzuka je napisao/la: Da, ali zadnjih par dana stotine, ako ne hiljade samo bot profila zapracuje doticni instagram profil.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- WestTrebina
- Kontakt:
Hoce simo dobri da prodje ko zagorka1987mma_hz je napisao/la:I STA sad ,da se koljete sto je neko Husrefu na forumu opsovao matersimidobar je napisao/la:Samo da dodam, komplet ti familiju je*em..WestTrebina je napisao/la:Samo usri da yebem materesinu usranu
Pa se javi.. sve znas..
Kad je bal nek i hala gori..

- WestTrebina
- Kontakt:
Zaboravih napisati da usri yebem ukucane
Danas u pola 6, rotacija zemlje ce usporiti, naravno jer Čelik igra. 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- prisonbreak
- Kontakt:
Danas cemo dozivjeti balamazuredbull93 je napisao/la:Danas u pola 6, rotacija zemlje ce usporiti, naravno jer Čelik igra.

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Gdje nam je ba načitani zagoj, šta si mu to uradioWestTrebina je napisao/la: Hoce simo dobri da prodje ko zagorka1987

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma jok, napadamo i mi titulu prvaka. Dosao nam crnac neki, sa njim je titula sigurna.prisonbreak je napisao/la:Danas cemo dozivjeti balamazuredbull93 je napisao/la:Danas u pola 6, rotacija zemlje ce usporiti, naravno jer Čelik igra.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
To je valjda i poenta.. nista mi ne odgovori slino ljudska, je*em ti rod komplet...WestTrebina je napisao/la: Hoce simo dobri da prodje ko zagorka1987
5 puta sam te fino molio ko covjeka, 3 puta sam te upozorio da cu i ja tebi pocet psovat, na kraju sam zamolio administraciju.. nista ne pomaze..
Pa se javi namoj prijetit po forumu...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- Kockoglavi
- Kontakt:
A mama ti navija da je k.rcem u celo ranim.Dokoljenko je napisao/la:Navijam za Velez i Slobodu. Ranite ih.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mozda i navija al jbg kad ti nemasKockoglavi je napisao/la:A mama ti navija da je k.rcem u celo ranim.Dokoljenko je napisao/la:Navijam za Velez i Slobodu. Ranite ih.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Dokurko i njegovih 19 profila haha
Na instagramu ima 1500 profila i svi prate selju. Golem si zeljo 40k na instagramu imas
Na instagramu ima 1500 profila i svi prate selju. Golem si zeljo 40k na instagramu imas

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ja budala haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Haj napisi jednu knjigu o tomeGOAT je napisao/la:Znamo da jesi.redbull93 je napisao/la:Ja budala haha

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
U mojim knjigama se nalaze samo pametne stvariredbull93 je napisao/la:Haj napisi jednu knjigu o tomeGOAT je napisao/la:Znamo da jesi.redbull93 je napisao/la:Ja budala haha

23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.