Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Brcanskamalta
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Brcanskamalta » 03 avg 2019, 15:37

Hans je napisao/la:
nekoIzMostara je napisao/la:
Neko protiv Igmana napuni 7 milja ljudi, a neko protiv Utrechta jedva 8500. Mozemo popovati koliko hocemo vazda ce Velez u bitnim utakmicama imati vise navijaca na stadionu. A za stanje grada to se slazem, nazalost ova seljadija sto sade smilje po kasabama Zapadne Hercegovine dodu u Mostar pocnu svojatati ono sto nikad nije bilo njihovo. Dok je njih koji mrze svoju drzavu u kojoj zive, velicaju druge zemlje nema napretka. E zato je grad podijeljen.
8500 je maksimum karata koji se mogao prodati za tu utakmicu, budući da pravila nakon 1. pretkola više ne poznaju "stajanje" kao tribinu, dakle, koliko stolica toliko gledatelja. Veležu svaka čast, ali na krilima euforije i u trećoj ligi dođe 1000 ljudi na utakmicu. Neka se stadion u Vrapčićima puni na svakoj utakmici što se mene tiče :D
Druga polovica tvoje objave je diskutabilna, teme višestruko obrađene. Dok i jedni i drugi ne prihvate svoj dio krivice za ratne i poratne događaje, nema naprijed.
Btw nitko ne mrzi državu, mrze ustroj, mrze ovaj pokušaj demokracije, mrze način na koji se provodi demokracija, itd.
Hrvati i srbi izvrsili agresiju na nezavisnu drzavu....Sta da priznamo, sto se branili da se izvinemo mozda....
A sta je demokratija....da 13 posto gradjana gospodari vecinom ili sta...Kae ugrozeni a preko 50 posto drzavnih sluzbi u hrvatskim rukama.
Nema napretka dok se ne ukinu kantoni, pa kroz neko vrijeme i entiteti...Dok ne ostane samo opstinski nivo i drzava. Procvjetali bi finansijski...
A za ratna i poratna desavanja istina je jedna i krivac se zna.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 03 avg 2019, 15:39

Više ne mogu upratit ko je na kojoj strani. Osim ovog lika što ja napisao demokraCija.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 03 avg 2019, 15:39

Pantelija je napisao/la:
Giljotina je napisao/la:O kakvim vi kulturološkim mjestima Mostara pričate kad ste rušili taj grad? Kakvi mađarski karinaši!
:thumbdown: ruseni su samo strateski vojni legitimni ciljevi, stari most ,bolnice, porodilista
Sto je najgore spomenik poginulim igracima Veleza u II svjetskom ratu koji je bio na ulazu u stadion su ofarbali u sahovnicu kao svojim poginulim borcima. Nisu bili u stanju cak ni skloniti, pa napraviti i staviti svoj, nego tudje prisvojili. Zao kmetovima potrositi bilo malo para, nego uzmi tudje, bas kao i stadion. Ali historija je **** stvar, toliko je pokusavaju prilagoditi sebi, ali opet ne uspijevaju.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 03 avg 2019, 15:39

MMM je napisao/la:
DembaBa21 je napisao/la:
MMM je napisao/la:Da si reko u Ismi i Franji, pa hajde, al o Sisku. :nene:
dosta bi ti ja ptiranja postavio o historiji Mostara na koje ne znas odgovor i samo da ti kazem za ovo o hurdi i tim glupostima sto izmisljas ima seljak sa obe strane ali kunem ti se zivotom otac bi me vazda slao da izađem i otjeram škutore sa vrata kad bi se dreali gazda treba li mlaćenice dođe seljak na vrata i dere se gazdaaaaa treba li duvana i mlaćenice gazdaa
Tako su nama govorili o ovim sa hurdom i sirom otjeraj hurdase sa kapije!
Sine ne znam koliko imas godina ali kunem ti se zivotom da je istina ovo sto sam napisao ne kazem da su svi hrvati seljaci ali mnogi su tako prezivljavali prodavajuci proizvode od mljeka i duhan po Mostaru ja evo danas zivim na avenije u mojoj zgradi imaju 4 hrvatske familije sto su tu od prije rata ovo ostalo sve srednja Bosna doseljenici svaki dan prođem Avenijom ne pozdravim 2 ljudi

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 03 avg 2019, 15:42

Ovo se samo tucom moze rijesiti :lol:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 03 avg 2019, 15:43

redbull93 je napisao/la:Ovo se samo tucom moze rijesiti :lol:
Hercegovci. :facepalm:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 avg 2019, 15:45

Izvinite, jel ovo tema Premijer liga ili ? da nisam zalutao mozda :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 03 avg 2019, 15:46

Brcanskamalta je napisao/la:
Hans je napisao/la:
nekoIzMostara je napisao/la:
Neko protiv Igmana napuni 7 milja ljudi, a neko protiv Utrechta jedva 8500. Mozemo popovati koliko hocemo vazda ce Velez u bitnim utakmicama imati vise navijaca na stadionu. A za stanje grada to se slazem, nazalost ova seljadija sto sade smilje po kasabama Zapadne Hercegovine dodu u Mostar pocnu svojatati ono sto nikad nije bilo njihovo. Dok je njih koji mrze svoju drzavu u kojoj zive, velicaju druge zemlje nema napretka. E zato je grad podijeljen.
8500 je maksimum karata koji se mogao prodati za tu utakmicu, budući da pravila nakon 1. pretkola više ne poznaju "stajanje" kao tribinu, dakle, koliko stolica toliko gledatelja. Veležu svaka čast, ali na krilima euforije i u trećoj ligi dođe 1000 ljudi na utakmicu. Neka se stadion u Vrapčićima puni na svakoj utakmici što se mene tiče :D
Druga polovica tvoje objave je diskutabilna, teme višestruko obrađene. Dok i jedni i drugi ne prihvate svoj dio krivice za ratne i poratne događaje, nema naprijed.
Btw nitko ne mrzi državu, mrze ustroj, mrze ovaj pokušaj demokracije, mrze način na koji se provodi demokracija, itd.
Hrvati i srbi izvrsili agresiju na nezavisnu drzavu....Sta da priznamo, sto se branili da se izvinemo mozda....
A sta je demokratija....da 13 posto gradjana gospodari vecinom ili sta...Kae ugrozeni a preko 50 posto drzavnih sluzbi u hrvatskim rukama.
Nema napretka dok se ne ukinu kantoni, pa kroz neko vrijeme i entiteti...Dok ne ostane samo opstinski nivo i drzava. Procvjetali bi finansijski...
A za ratna i poratna desavanja istina je jedna i krivac se zna.
Procitaj Daytonski sporazum, dokument koji je temelj države u koju se kuneš. Sportski pozdrav

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 03 avg 2019, 15:48

:nedam:
fukara87 je napisao/la:Izvinite, jel ovo tema Premijer liga ili ? da nisam zalutao mozda :lol:
Ja sam već x puta pozivao admine/moderatore da čine nešto po pitanju debilnih rasprava, ali mozda vole sapunice... :mrgreen:

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 03 avg 2019, 15:49

DembaBa21 je napisao/la:
MMM je napisao/la:
DembaBa21 je napisao/la: Gdje je Greta zivila prije zalika to mi odg.?
Mislim da je bila sirotinja i podstanarka negdje u Rodocu
ne kod Razvitka
Tu je zivjela ko bezkucnica, pa kad je ta kuca srusena radi izgradnje zgrade bila je u Rodocu odakle je dosla u socijalni stan u Zaliku
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 avg 2019, 15:52

Nabijem vam sve deytonske sporazume, agresore, podjele, pizde materine i to, ovi dole u Hercegovini nikako da se opamete posebno cu reci za Red Army, vratili su se u Premijer ligu i sad ih trese ta neka euforija i razumijem ih, za par kola ako ih krene lose nece ih biti ni 100 iza gola i to je ta realnost kod nas i mentalitet...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 03 avg 2019, 15:52

Deyton nije temelj drzave, deyton je mirovni sporazum...koji uzgled receno hrvati i srbi krse konstantno....
"Okvirni mirovni sporazum za BiH"...E to je dejton.
A sto vi sa srbima pokusavate proturiti laz da je bosna nastala u dejtonu nece proci.
Mozda kod vasih zatucanih ustaskih masa
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 03 avg 2019, 16:05

Brcanskamalta je napisao/la:Deyton nije temelj drzave, deyton je mirovni sporazum...koji uzgled receno hrvati i srbi krse konstantno....
"Okvirni mirovni sporazum za BiH"...E to je dejton.
A sto vi sa srbima pokusavate proturiti laz da je bosna nastala u dejtonu nece proci.
Mozda kod vasih zatucanih ustaskih masa
Admini, red je da govor mržnje i tjeranje u offtopic počnete sankcionirati.

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 03 avg 2019, 16:10

MMM je napisao/la: Tu je zivjela ko bezkucnica, pa kad je ta kuca srusena radi izgradnje zgrade bila je u Rodocu odakle je dosla u socijalni stan u Zaliku
Bezkućnica?

Vrati se u prvi razred! :lol:

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 03 avg 2019, 16:11

Govor mrznje :rol:
Sunce vam yebem separatisticko :urnebes:
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 03 avg 2019, 16:13

:urnebes:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 03 avg 2019, 16:21

Giljotina je napisao/la:
MMM je napisao/la: Tu je zivjela ko bezkucnica, pa kad je ta kuca srusena radi izgradnje zgrade bila je u Rodocu odakle je dosla u socijalni stan u Zaliku
Bezkućnica?

Mozete onda zajedno u klupi sjedit
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 03 avg 2019, 16:22

Brcanskamalta je napisao/la:Govor mrznje :rol:
Ponovo, admini.

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 03 avg 2019, 16:30

CroCop je napisao/la:
Giljotina je napisao/la:
Bezkućnica?

Mozete onda zajedno u klupi sjedit
Auuu :lol: :lol:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 03 avg 2019, 16:31

Brcanskamalta je napisao/la:Govor mrznje :rol:
:rol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.