Vodio bi ga ismet u macester.Cevap je napisao/la:Gledao sam nešto Štilića kad je za Wislu Plock igrao to jest ovo zadnje ako bude na tom nivou imamo igraca koji ce pre.pisat ligu samo da ne bude povreda a nece aBd.
Lik ima ljevicu,zna pucat slobodnjake,razigravač,prekide izvodi top pogotovo kornere svaki korner je opasnost po gol jos kad ima sad Krpu,Sipu i Bogija koji dobro igraju glavom mislim da nece imati problema i ono najvažnije pregled igre digne glavu i posalje je od 30ak metara od svog gola na protivnicki sesnssterac
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- themaniaks
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
“Ismet” najcesce napisano ime u zadnja 2-3 dana na forumima FK Zeljeznicar. Mogu misliti koliko se covjeku stucalo. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bili kod mene u Cordobi, Boze dragi ali je Asim teski ljakse samo cu to reci... 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Sta ba 10.000 gdje sam ja tu.Povescu i Remzu na tekmu znaci 10.002 vatrena plava navijaca.Ovo mi je veceras zadnja piva vratio se u Zelju Stila.
Pošto je Zrinjski imao tešku utakmicu, vidim našu šansu. Napunite stadion i zajedno do pobjede. Idemo po titulu. Gazii svee 

Zadnja izmjena: Dzemail15, dana/u 03 avg 2019, 01:03, ukupno mijenjano 2 puta.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Polahko, mi smo sad u borbi za evropuDzemail15 je napisao/la:Idemo Željoo do pobjede. Gazi svee.
Idemo po titulu...

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ma moramo ovaj put uzeti. Ne mogu čekati više.kolezeljovac je napisao/la:Polahko, mi smo sad u borbi za evropuDzemail15 je napisao/la:Idemo Željoo do pobjede. Gazi svee.
Idemo po titulu....... Auscajderi smo, i neka bude tako do Aprila
Alipasino je napisao/la:Sta ba 10.000 gdje sam ja tu.Povescu i Remzu na tekmu znaci 10.002 vatrena plava navijaca.Ovo mi je veceras zadnja piva vratio se u Zelju Stila.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trebalo je karte danas pustiti u prodaju da se ne stvaraju guzve sutra
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Onaj koji ide uvijek na utakmice ima godisnju kartu, a ovi navijaci euforije neka cekaju malo, sta im fali.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ja ne znam sta je falilo da se danas karte puste u prodaju. Bezveze se stvaraju guzve pred utakmicu. Veceras su nas mogli obavijestiti koliko je karata kupljeno, pa da u slucaju da ne bude prodaja isla najbolje ili da ide dobro, svejedno, nastavimo sa hajcanjem za sutrasnju utakmicu. To je dobar marketinski trik. Mi moramo privuci one koji nisu redovni na Grbavici, te vratiti one koji zbog bilo kojeg razloga ne dolaze vise. Nazalost ima i takvih na svim tribinama.
Tako jeBezideja je napisao/la:Onaj koji ide uvijek na utakmice ima godisnju kartu, a ovi navijaci euforije neka cekaju malo, sta im fali.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- TMmanija2012
- Kontakt:
Vala mogli su sutra poslati taxi ,mrsko mi da se guzvam po tramvaju 

Begiću, Pilavu i ostala kompanija familiju vam yebem svima redom! Fuj mrtve vam yebem!
braco je napisao/la:Begiću, Pilavu i ostala kompanija familiju vam yebem svima redom! Fuj mrtve vam yebem!

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Od dolaska Amara.
In. 13 igraca.
18/19 _Stanic, E. Zec, Sipovic, Mujezinovic, Klepac, Bajic, Sadikovic.
19/20 _Eric, Mehic, Subasic, Alispahic, Bojo, Stilic.
Out. 10 igraca.
18/19 _Bakrac, Vranjes, Curjuic, Jazvic, Blagojevic, Sabanadzovic.
19/20 _Rodin, Bajic, Fejzic, Klepac.
Od trinaest novih igraca, samo Bajic i Klepac nisu uspjeli da se izbore za ostanak. Od ostalih jedanaest, osam ima znacajne uloge u ekipi, a to se ocekuje i od Stilica ubrzo te postepeno od Mehica i Subasica.
Od igraca koji su otisli, Rodin, Sabanadzovic (posudba) i Fejzic su imali znacajne minutaze, vec spomenuti Bajic i Klepac nisu a pored njih Amar je na samom dolasku prekrizio Jazvica, Vranjesa, Curjuica i Bakraca. Blagojevic je sam napustio klub iskoristivsi klauzulu.
Brko polako ali sigurno slaže ekipu. Šampionsku.
04.08 10.000 #samozajedno
In. 13 igraca.
18/19 _Stanic, E. Zec, Sipovic, Mujezinovic, Klepac, Bajic, Sadikovic.
19/20 _Eric, Mehic, Subasic, Alispahic, Bojo, Stilic.
Out. 10 igraca.
18/19 _Bakrac, Vranjes, Curjuic, Jazvic, Blagojevic, Sabanadzovic.
19/20 _Rodin, Bajic, Fejzic, Klepac.
Od trinaest novih igraca, samo Bajic i Klepac nisu uspjeli da se izbore za ostanak. Od ostalih jedanaest, osam ima znacajne uloge u ekipi, a to se ocekuje i od Stilica ubrzo te postepeno od Mehica i Subasica.
Od igraca koji su otisli, Rodin, Sabanadzovic (posudba) i Fejzic su imali znacajne minutaze, vec spomenuti Bajic i Klepac nisu a pored njih Amar je na samom dolasku prekrizio Jazvica, Vranjesa, Curjuica i Bakraca. Blagojevic je sam napustio klub iskoristivsi klauzulu.
Brko polako ali sigurno slaže ekipu. Šampionsku.

04.08 10.000 #samozajedno
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Šta je reć' Bracika, što si nervozan 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ispod stola se već lagano gura priča o reprezentaciji RS-a.Raonffa je napisao/la:Šta je reć' Bracika, što si nervozan
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kao da je to nešto čudno, za pare bi vlastite matere prodali, kamo li da dadnu saglanost o nastupu reprezentacije RSOsim13 je napisao/la:Ispod stola se već lagano gura priča o reprezentaciji RS-a.Raonffa je napisao/la:Šta je reć' Bracika, što si nervozan

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ko im **** mater
Sutra dobit Zrinjski a njih ko ****
Volimo tebe volimo tebe a njih ko **** a njih ko ****
Sutra dobit Zrinjski a njih ko ****
Volimo tebe volimo tebe a njih ko **** a njih ko ****
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, edinedin, Levin i 28 gostiju.