Naravno da jeste ne gostujemo u Lukavcu. Prvo jer je to umor od puta a drugo pred utakmicu je poželjan karantin za ekipu.desperados je napisao/la:To je mjerilo ozbiljnosti kluba. Ok.DamirT je napisao/la:Nikad mi necemo bit ozbiljan klub cim nam igraci krecu na put na dan utakmice...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Ma kakav karantin ovdje, igraci samo gledaju gdje da zapale sisu i da se opklade. Meni je ovo sasvim OK i razumna odluka. Ujutro put, potom razgibavanje rucak, odmor, utakmica. Stvaranje slike lazne profesionalnosti ne treba nam biti cilj.sviunapad1010 je napisao/la:Naravno da jeste ne gostujemo u Lukavcu. Prvo jer je to umor od puta a drugo pred utakmicu je poželjan karantin za ekipu.desperados je napisao/la:To je mjerilo ozbiljnosti kluba. Ok.DamirT je napisao/la:Nikad mi necemo bit ozbiljan klub cim nam igraci krecu na put na dan utakmice...
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
Valjda nam je cilj stvaranje profesionalnosti. Kakve slike @makabi
Koji kralj čuj OK je

Koji kralj čuj OK je

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ovo nam je najlaksa utakmica u ova tri kola gdje realno niko ne ocekuje da ces uzeti bodove zato ce Mujagic i ekipa biti opusteni Sarajevo je pod pritskom i njima ce biti puno teze noge ce biti teske a ne bi me cudilo i da hus odmara neke igrace za Bate sto bi trebala biti nasa prednost nakon ovog kola vidim nas na vrhu sa 7 bodova iz prva tri kola.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Pa reci mi sta je problem? Rekao sam ti sta rade u karantini. Jel to profesionalnost? Lupate samo da lupate nestosviunapad1010 je napisao/la:Valjda nam je cilj stvaranje profesionalnosti. Kakve slike @makabi![]()
Koji kralj čuj OK je

Sutra pobjeda protiv ublehasa vrlo lako, bolje da se pripremamo za utakmicu poslije.
Hajd neseri bogati.Penaltiky je napisao/la:Bekići, Bekrići, Pršeš, Uzelac i još par njih je igralo u Sarajevskim klubovima pa valjda imaju đe odrijemat prije utakmice.klma1 je napisao/la:Kreće se rano ujutro i po dolasku u Sarajevo igrači će imati priliku da se provozaju trebevičkom žičarom. Nakon polusatnog boravka silazak na Baščaršiju na ćevape, kafu i nargilu i nakon toga pravac Koševo. Koga bude derala žgaravica dobit će u busu kašiku sode. Obavezno napraviti xx selfija. A utakmica? Ma **** to oni su prvaci šta ima da se tu lomimo. Svi znaju da su bolji od nas, šta ima da se tu nešto lomimo bezveze.MMA075 je napisao/la:S obzirom na to da se igra u večernjem terminu, Tuzlaci će u Sarajevo otputovati na dan utakmice.![]()
![]()
![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
To je takticko hipnotizerska kozija taktika. Mudro.
Kretanje rano ujutro, a onda u Srednjem ili Semizovcu parkirati bus pored puta i odspavati citav dan do utakmice. Svi ce misliti da su odmorni od puta al' mudo Marjanovo.
Hipnoze su razne vrste, nikada ne znas kako ce djelovati.
Kretanje rano ujutro, a onda u Srednjem ili Semizovcu parkirati bus pored puta i odspavati citav dan do utakmice. Svi ce misliti da su odmorni od puta al' mudo Marjanovo.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:To je takticko hipnotizerska kozija taktika. Mudro.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Ti lupas druze opasno. Veze s vezom.MakabiTuzla je napisao/la:Pa reci mi sta je problem? Rekao sam ti sta rade u karantini. Jel to profesionalnost? Lupate samo da lupate nestosviunapad1010 je napisao/la:Valjda nam je cilj stvaranje profesionalnosti. Kakve slike @makabi![]()
Koji kralj čuj OK je
Sutra pobjeda protiv ublehasa vrlo lako, bolje da se pripremamo za utakmicu poslije.
Promašio si temu.
-
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
samirr je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:To je takticko hipnotizerska kozija taktika. Mudro.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
To sto ti navodiš znaju djeca u obdaništu. Pričamo kralju kako bi trebalo da bude a ne kako jeste.MakabiTuzla je napisao/la:Ja navodim cinjenice, ti lupas onako.
-
- Kontakt:
Hipnoza djelujeProbisvjet je napisao/la:samirr je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:To je takticko hipnotizerska kozija taktika. Mudro.

Ovo oko Vogošće negdje u povratku

-
- Kontakt:
Izvini, ali nisam shvatio tvoju poentu. Jel kako bi bilo ili kako jest?sviunapad1010 je napisao/la:To sto ti navodiš znaju djeca u obdaništu. Pričamo kralju kako bi trebalo da bude a ne kako jeste.MakabiTuzla je napisao/la:Ja navodim cinjenice, ti lupas onako.
Pa prvo se po tim malim stvarima gleda ozbiljnost kluba,pa onda finansije itd.desperados je napisao/la:To je mjerilo ozbiljnosti kluba. Ok.DamirT je napisao/la:Nikad mi necemo bit ozbiljan klub cim nam igraci krecu na put na dan utakmice...
Kad si vidio da Dinamo ili Partizan idu na put na dan utakmice???
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Makabi ti ne mozes shvatiti da ti se naslika uljem na platnu a kamoli objasnjavanjem ovdje.
-
- Kontakt:
Znas sta, meni je mrsko da ti objašnjavam. Uzivajnu tekmi ,:)sviunapad1010 je napisao/la:Makabi ti ne mozes shvatiti da ti se naslika uljem na platnu a kamoli objasnjavanjem ovdje.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Dernes na ignore milina, sta se raspravljas...vjecito nesto krene na licno vrijedjanje, i podjebavanje dje ona nasa administratorka dosta je...Kako se registrovao sa onog nika komunista ne popusta.sviunapad1010 je napisao/la:Makabi ti ne mozes shvatiti da ti se naslika uljem na platnu a kamoli objasnjavanjem ovdje.
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 03 avg 2019, 05:37, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Editovani svi postovi koji sadržavaju vrijeđanje.
Razlog: Editovani svi postovi koji sadržavaju vrijeđanje.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
Valjda, ako je struka koja je odgovorna za rezultate procijenila da mogu tako radit onda mogu.DamirT je napisao/la:Pa prvo se po tim malim stvarima gleda ozbiljnost kluba,pa onda finansije itd.desperados je napisao/la:To je mjerilo ozbiljnosti kluba. Ok.DamirT je napisao/la:Nikad mi necemo bit ozbiljan klub cim nam igraci krecu na put na dan utakmice...
Kad si vidio da Dinamo ili Partizan idu na put na dan utakmice???
Ne pratim kako idu Dinamo i Partizan, nit me zanimaju.
Desperados, tačno.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.