Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

amypitar
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la amypitar » 02 avg 2019, 15:02

MMA075 je napisao/la:Dobar je Stilic igrac, puno ozbiljnija od Saida.
Ma Stilic nije bio igrač ni kad je imao 25 godina.Cuj ušao na press, i istu prekinuo.
Tobe jarabi pojačanje.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 02 avg 2019, 15:04

amypitar je napisao/la:
Ma Stilic nije bio igrač ni kad je imao 25 godina.Cuj ušao na press, i istu prekinuo.
Tobe jarabi pojačanje.
Kmeee :bih:
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 avg 2019, 15:27

amypitar je napisao/la:
Tobe jarabi pojačanje.
:rol: :rol: :rol: :rol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 02 avg 2019, 15:39

Dobar igrač. Čestitke! Iskreno se nadam da ćete ga slaviti na kraju sezone kad izborite opstanak.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 avg 2019, 16:51

Mudra odluka Tuzlaka da isti dan kad igraju ujedno i putuju
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 avg 2019, 16:53

A valja se naguziti Sarajevu, šta ćeš :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 avg 2019, 16:55

Gdje to piše?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 02 avg 2019, 17:54

kakve su ovo vijesti jbt koda se dzeko vratio a ne hebeni stilic

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 avg 2019, 17:58

likČe, vama je najbolje i ne izlaziti na utakmicu kad vam budu Štrumfovi dolazili...Jbga bolje 0:3 za zelenim stolom ,nego da vas razvale, ipak je to najstariji i najveci klub na svijetu...

svabo8
Kontakt:

Post Postao/la svabo8 » 02 avg 2019, 18:02

Vanja8 je napisao/la:likČe, vama je najbolje i ne izlaziti na utakmicu kad vam budu Štrumfovi dolazili...Jbga bolje 0:3 za zelenim stolom ,nego da vas razvale, ipak je to najstariji i najveci klub na svijetu...
možda nije najveći i najstariji na svijetu, ali Boga mi i stariji je i veci i trofejniji i poznatiji i uspješniji u međusobnim duelima od tog vašeg prljavog, režimskog kur.ca od kluba. :shh:
FK Željezničar-najpoznatiji, najtrofejniji, najgledaniji i najveći klub iz Bosne i Hercegovine.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 02 avg 2019, 18:04

Vanja8 je napisao/la:likČe, vama je najbolje i ne izlaziti na utakmicu kad vam budu Štrumfovi dolazili...Jbga bolje 0:3 za zelenim stolom ,nego da vas razvale, ipak je to najstariji i najveci klub na svijetu...
Kako je sad Stilic dosao, nema potrebe da iko igra sa njima. Odmah pisi bodove. Prvaci drzave i europe :bih: ima koeficijent lige da skoci.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 02 avg 2019, 18:04

Raonffa je napisao/la:A valja se naguziti Sarajevu, šta ćeš :D
Trehnut cemo mi Sarajevo....vidices.
Nema se para ni centa viska, i zato se putuje isti dan...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 avg 2019, 18:08

svabo8 je napisao/la:
možda nije najveći i najstariji na svijetu, ali Boga mi i stariji je i veci i trofejniji i poznatiji i uspješniji u međusobnim duelima od tog vašeg prljavog, režimskog kur.ca od kluba. :shh:
Vazda ste bili skromni ...
Pa kako nije najstariji klub kad vi imate onaj transparent Željo 1291...
Pa vi ste pucali lopte,dok su jos Vizantijci vladali danasnjim Istanbulom...
Da ste samo malo ranije jos poceli mogli ste na male sa Rimljanima igrati... :kafa:

svabo8
Kontakt:

Post Postao/la svabo8 » 02 avg 2019, 18:10

Vanja8 je napisao/la:
svabo8 je napisao/la:
Da ste samo malo ranije jos poceli mogli ste na male sa Rimljanima igrati... :kafa:
brate nemam ja sta skroman biti, cinjenice sam ti iznio. ti ih probaj ponistiti adekvatnim argumentima. ako uspijes od mene imas sta pozelis.
FK Željezničar-najpoznatiji, najtrofejniji, najgledaniji i najveći klub iz Bosne i Hercegovine.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 avg 2019, 18:18

svabo8 je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
svabo8 je napisao/la: možda nije najveći i najstariji na svijetu, ali Boga mi i stariji je i veci i trofejniji i poznatiji i uspješniji u međusobnim duelima od tog vašeg prljavog, režimskog kur.ca od kluba. :shh:
brate nemam ja sta skroman biti, cinjenice sam ti iznio. ti ih probaj ponistiti adekvatnim argumentima. ako uspijes od mene imas sta pozelis.
Prvo nisam ti ja brat...Drugo kako ti cinjenicama ,tako i ja fino pise Fk Željo 1291,znaci najstariji ste klub na svijetu...
Dosao vam Štilic ,igrac koji u zadnje dvije godine odigrao dvije tekme po 90 minuta i ja samo predložio Čeliku da se ne pojave na terenu,jer nemaju sta tražiti, bolje 0:3 za zelenim stolom nego 0:5 recimo ili cak 0:8, haj znaj kako su Krpa i Daca raspoloženi...
Prema tome post nije isao prema najstarijem klubu vec prema Zenicanima i Zenicankama... :kafa:

svabo8
Kontakt:

Post Postao/la svabo8 » 02 avg 2019, 18:31

Vanja8 je napisao/la:
svabo8 je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la: Vazda ste bili skromni ...
Prvo nisam ti ja brat...Drugo kako ti cinjenicama ,tako i ja fino pise Fk Željo 1291,znaci najstariji ste klub na svijetu...
Dosao vam Štilic ,igrac koji u zadnje dvije godine odigrao dvije tekme po 90 minuta i ja samo predložio Čeliku da se ne pojave na terenu,jer nemaju sta tražiti, bolje 0:3 za zelenim stolom nego 0:5 recimo ili cak 0:8, haj znaj kako su Krpa i Daca raspoloženi...
Prema tome post nije isao prema najstarijem klubu vec prema Zenicanima i Zenicankama... :kafa:
Mozda te mogu oslovljavati sa sestro s obzirom na tvoj nick koji se moze povezati sa oba spola hahahahahahaha ti si primjer navijaca mladjeg sarajevskog premijerligasa. Vi i vase lazi i mijenjanje historije se moze samo uporediti sa Srbima, slicna ste sorta, gotovo pa ista. Ne znas diskutovati normalno. :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 avg 2019, 18:39

svabo8 je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
svabo8 je napisao/la: brate nemam ja sta skroman biti, cinjenice sam ti iznio. ti ih probaj ponistiti adekvatnim argumentima. ako uspijes od mene imas sta pozelis.
Mozda te mogu oslovljavati sa sestro s obzirom na tvoj nick koji se moze povezati sa oba spola hahahahahahaha ti si primjer navijaca mladjeg sarajevskog premijerligasa. Vi i vase lazi i mijenjanje historije se moze samo uporediti sa Srbima, slicna ste sorta, gotovo pa ista. Ne znas diskutovati normalno. :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala:
Nisam ti ni sestra...Ne možes ti to izgleda do sutra skontati... :rol:
Cuj mi isti ko Srbi...?
Pa eno vase uzdanice na temi PL Prepucavanja pisu kako PETKOM idete na djumu,volite Želju i ne jedete prase...PETKOM znaci samo...
A sto te bole cinjenice, da sam znao da cu te ovako nasekirati ne bih ni pisao nista... :nedam:

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 02 avg 2019, 19:08

Zeljeznicar ako ne bude prvak neko mora odvovarati za to.
- FKS -

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 avg 2019, 19:17

Hajdeee je napisao/la:Zeljeznicar ako ne bude prvak neko mora odvovarati za to.
Bravo i slažem se s tobom...
Preventive radi vi sad napisite žalbu CAS-u,da u slucaju da ne osvojite titulu i kup,podnosite tužbu, protiv Vijetnamaca,Turaka, Šulente, Veleža,Igmana iz Konjica,NS BiH, NS Rumunije...
Hajde ovo za Igman i Rumuniju za svaki slucaj... :kralj:

1919tuzlak
Kontakt:

Post Postao/la 1919tuzlak » 02 avg 2019, 19:23

Brcanskamalta je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:A valja se naguziti Sarajevu, šta ćeš :D
Trehnut cemo mi Sarajevo....vidices.
Nema se para ni centa viska, i zato se putuje isti dan...
vidjet cemo sta ce biti nismo privatni klub sa imamo pare nismo
mi morzovci da petljamo sa savezom al cemo se boriti posteno pa sta nam Bog da

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.