FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: FK Željezničar

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Dokoljenko
- Kontakt:
Dokoljenko je napisao/la:
Ja ne da ocekujem pun stadion vec mislim da ce se za Željine utakmice tražiti karta više. Tata Osim ce ponovo drzati casove na terenu a Manijaci na tribinama.
Za sto godina kluba ćemo biti armirani beton!

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- desnibocni
- Kontakt:
Samo Bogicevic ima sigurno mjesto.irfo je napisao/la:SehicGoosman je napisao/la:Veća ludnica će biti samo kad se budu Džeko i Šeha vraćali.
Stana-Bogi-Cocalic-Kvesic
Jamak-Stilic
Visca-Zec-Dialiba
Dzeko
![]()
![]()
Prosjek godina ekipe 35
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Babuka ostaje barem do 110. godisnjice kluba, nek crknu dusmaniDokoljenko je napisao/la:Dokoljenko je napisao/la:
Ja ne da ocekujem pun stadion vec mislim da ce se za Željine utakmice tražiti karta više. Tata Osim ce ponovo drzati casove na terenu a Manijaci na tribinama.
Za sto godina kluba ćemo biti armirani beton!

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Osim13 je napisao/la:Irfo kapiten, laknulo mu kad ga je vidio

Citam sad kom na fb i neko spominje neki broj 23? Ko je taj? 
Nije Vranjes da se razumijemo

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Stilic je nosio 23 u LechuLjoZee je napisao/la:Citam sad kom na fb i neko spominje neki broj 23? Ko je taj?
Ma jokirfo je napisao/la:Stilic je nosio 23 u LechuLjoZee je napisao/la:Citam sad kom na fb i neko spominje neki broj 23? Ko je taj?
“Al kad otkriju broj 23 tek tad ce nastat nemir”
Kontam da misli na nekog drugog
- Manijaci19871921
- Kontakt:
——— ————-eric ————————-
Stevanovic —Sipovic —Bogicevic —Stanic
————-——Bojo—————-
———Stilic————-Ramovic——-
Ermin Z. ———————————Veseli
—————————Krpic—————
Za mene je ovo definitivno najbolji sastav koji imamo, mozda previse ofanzivan, al dobro izgleda... i fin izbor na klupi
Stevanovic —Sipovic —Bogicevic —Stanic
————-——Bojo—————-
———Stilic————-Ramovic——-
Ermin Z. ———————————Veseli
—————————Krpic—————
Za mene je ovo definitivno najbolji sastav koji imamo, mozda previse ofanzivan, al dobro izgleda... i fin izbor na klupi
Kad pogledas ovako sastav fakat ova odbrana u odnosu na ostatak tima izgleda losije. Da je kako iskopati bas dobrog stopera ili lijevog beka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Odbrana je kod Amara uvijek bila beton kakav god bio personel.Ne trebamo bit zabrinuti,mada treba jedan stoperLjoZee je napisao/la:Kad pogledas ovako sastav fakat ova odbrana u odnosu na ostatak tima izgleda losije. Da je kako iskopati bas dobrog stopera ili lijevog beka.
#Punoljetstvo
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Neki se jos bijesan crnjo spominje nije Salifu, o tom po tom, za danas i previse ludnice
Ijaobraco je napisao/la:

Stila u Ekstraklasi 211 utakmica 39 golova i 54 asistencije.
Nedavno sam postavljao statistku napadaca i krilnih napadaca koji su se vrtili po nasoj ligi. Izgleda smijesno u poredjenju sa Stilom.
Ukupno u karijeri: 321 utakmica, 62 gola i 81 asistencija
To su podaci s transfermarkta koji vjerovatno i nisu 100% tacni, valjda su barem priblizni.
SS14

Nedavno sam postavljao statistku napadaca i krilnih napadaca koji su se vrtili po nasoj ligi. Izgleda smijesno u poredjenju sa Stilom.
Ukupno u karijeri: 321 utakmica, 62 gola i 81 asistencija

To su podaci s transfermarkta koji vjerovatno i nisu 100% tacni, valjda su barem priblizni.
SS14
Cuva Bog Zelju svog!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Hoce li biti raje veceras na treningu? 

Mi smo Željini, Željo je naš!
Dialibaaaaaaaa plsManijaci19871921 je napisao/la:Neki se jos bijesan crnjo spominje nije Salifu, o tom po tom, za danas i previse ludnice
LjoZee je napisao/la:Dialibaaaaaaaa plsManijaci19871921 je napisao/la:Neki se jos bijesan crnjo spominje nije Salifu, o tom po tom, za danas i previse ludnice

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Bing [Bot], drzgemboadislic i 64 gosta.