FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Braco osjecate li vi neki nemir? 

- Manijaci19871921
- Kontakt:
Volim sto znas.LjoZee je napisao/la:SalifuuuuuuuManijaci19871921 je napisao/la:Sve simbolicno... u 14 sati je i press i prezentacija... ide treca garnitura dresova, a ko ce ga predstaviti??
Eto 10.000 daj tog salifua odma na zagrijavanju u farmerkama da ga vidimo
- svrakino1921
- Kontakt:
A Bogi te budi iz bandaka i kaze:Oske druze moj brate moj ko nas zavadi pa mogao sam ja predstavit 3 garnituru dresovaOsim13 je napisao/la:Daj nam neki video, s leđa u trećoj garnituri, izlazi na teren, okreće se Štila, generalni na dresu i kaže "04.08. - svi na Grbavicu!"
Oj pa Sanele mi pao bi u bandak
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bogi će krov na istoku da predstavisvrakino1921 je napisao/la:A Bogi te budi iz bandaka i kaze:Oske druze moj brate moj ko nas zavadi pa mogao sam ja predstavit 3 garnituru dresovaOsim13 je napisao/la:Daj nam neki video, s leđa u trećoj garnituri, izlazi na teren, okreće se Štila, generalni na dresu i kaže "04.08. - svi na Grbavicu!"
Oj pa Sanele mi pao bi u bandak

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Koji je rekord Grbavice posle rata? Otvaranje istoka ili neki od prvih derbija 96/97?
Manijaci! Postavljamo standarde, nabijamo komplekse!
Manijaci! Postavljamo standarde, nabijamo komplekse!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
He's coming home 

SŠ14
Da nije Cocalić?
Da nije Cocalić?

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Imaće uz koga stasati ova djeca, to je sigurno.
Sta kaze Storm zvani e moj Željo, nista od Štile ima info,cure informacije iz kluba...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Al zato ko je imo pravi info ovdje i bio prozivanBezideja je napisao/la:Sta kaze Storm zvani e moj Željo, nista od Štile ima info,cure informacije iz kluba...

Tebe je Urdinov syebo ne zali se sad 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
yebo njega, Stila je glavniLjoZee je napisao/la:Tebe je Urdinov syebo ne zali se sad

Urdinovu sam ukino prijateljstvo na facebooku
A za Šehu bi guze dao da se vrati taman imao 50 godina 

Hahaha, dobar dobar. Ja sam mislio da forumas e moj Željo ima najbolje info al nijeirfo je napisao/la:yebo njega, Stila je glavniLjoZee je napisao/la:Tebe je Urdinov syebo ne zali se sad![]()
Urdinovu sam ukino prijateljstvo na facebooku

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
SehicGoosman je napisao/la:Veća ludnica će biti samo kad se budu Džeko i Šeha vraćali.
Stana-Bogi-Cocalic-Kvesic
Jamak-Stilic
Visca-Zec-Dialiba
Dzeko

Prosjek godina ekipe 35

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Hrasno15, Levin i 19 gostiju.