Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Da,vidim,ali kod nas je to bilp na generalnom nivou.Pa vidis brojku u zadnjoj sezoni a onda vidis ostale.Bukvalno svako ko je volio klub nije otisao na utakmicu za to vrijeme.Mozda ponekad da pogleda kako se igra ali i to mozda jednom-dvaput za tog perioda.Ja sam tih sezonu ipo otisao samo na jednu utakmicu i to pred kraj zadnjih 15 minuta.
" "!
1926
1926
-
- Kontakt:
Za Skakala nezz, a za ostalo ces dobiti odgocor tek kad skontas samu bit mog posta. Bice posla za tebe s obzirom da ti je IQ ogranicen kao francuski balkonMMM je napisao/la:To je lako utvrdit. Napiši koliko Skakala imaju kanala i gdje je Crvena Stijena na pa ćemo lako utvrdit odakle si!nekoIzMostara je napisao/la:Los si sa geografijom, a Bgm ni pravopis ti nije puno bolji. Saberi se, popij leksilijum, malo dodji sebi.MMM je napisao/la: Pizda li vam matere podveleške, vi ste prisvojili klub koji je osnovan kad ste vi samo u mejtef išli!"Mostarcino" iz okolnog sela kod kasabe Gruda
Oko starog o Duradžiku, Riznicama ili Devama te neću pitat jer je to dosad svaki podrelejac naučio!

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Tako je kako je, statistiku bojkoti ne interesuju.Demi je napisao/la:Da,vidim,ali kod nas je to bilp na generalnom nivou.Pa vidis brojku u zadnjoj sezoni a onda vidis ostale.Bukvalno svako ko je volio klub nije otisao na utakmicu za to vrijeme.Mozda ponekad da pogleda kako se igra ali i to mozda jednom-dvaput za tog perioda.Ja sam tih sezonu ipo otisao samo na jednu utakmicu i to pred kraj zadnjih 15 minuta.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
" $ $ " С. " " вјероватно ? за ".
У & % $ % " $, & се % & &...
У & % $ % " $, & се % & &...
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Samo nek leti da i nama sta sleti u kasu
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A s obzirom da je statistika tacan zbir netacnih podataka...Penaltiky je napisao/la:Tako je kako je, statistiku bojkoti ne interesuju.Demi je napisao/la:Da,vidim,ali kod nas je to bilp na generalnom nivou.Pa vidis brojku u zadnjoj sezoni a onda vidis ostale.Bukvalno svako ko je volio klub nije otisao na utakmicu za to vrijeme.Mozda ponekad da pogleda kako se igra ali i to mozda jednom-dvaput za tog perioda.Ja sam tih sezonu ipo otisao samo na jednu utakmicu i to pred kraj zadnjih 15 minuta.

" "!
1926
1926
- akisarajevo92
- Kontakt:
Razlog zasto se Lendric ne zadrzi u nijednom klubu duze od godinu dana

Don't believe the hype.
- Beduin
- Kontakt:
Dobro, vama cemo racunati samo posjete preko 5000 ljudi i podijeliti sa 2. Jos neku zelju?Demi je napisao/la:18/19 sezonu u Prvoj ligi RS ne bi trebalo da se racuna uopste u bilo kakvu racunicu,tu sezonu su bojkotovali svi pravi borcevci kao u navijacka grupa,na stadionu su se nalazili politicki ublehasi oni sa besplatno dobijenim ulaznicama i ponesto sake ljudi sto zaluta na stadion ili hoce da pogleda neku utakmicu.A i prosjek u prethodnoj sezoni u PL je manji zbog proljetne polusezone kada se isto bojkotovalo tako da ni ta sezona nije regularna,prosjek je bio veci od 2500,ja bih rekao negdje oko 3000,dobra je posjeta bila na jesen tada,bilo je nekoliko utakmica gdje je stadion bio ispunjen preko 60%,dakle posjete od 5 do 8 hiljada.Prosto ne moze prosjek biti 2ipo hiljade.Za sezonu 17/18 treba racunati samo jesen i to je to.Beduin je napisao/la:De Morteme prebaci ovaj post na pocetak teme da uvijek imamo ove brojke na samom pocetku
dejavu je napisao/la:Prosjek od 09/10 do 18/19
Borac
18/19 Prva Liga RS 363
17/18 Premijer Liga 2.581
16/17 Prva Liga RS 1.106
15/16 Premijer Liga 2.170
14/15 Premijer Liga 1.550
13/14 Premijer Liga 1.987
12/13 Premijer Liga 1.693
11/12 Premijer Liga 1.467
10/11 Premijer Liga 3.533
09/10 Premijer Liga 5.533
Zeljo - 4566 prosjek zadnjih 10 godina
Sarajevo - 3944
Sloboda - 1850
Celik - 1989
Velez - 1281
Borac - 2198
Zrinjski - 2029
I onda,prosjek u zadnjih 10 godina je Borac 2504
Fukare "bojkotuju" utakmice godinama unazad, a kospicari bojkotuju te skupu kartu, te los rezultat, te nedozvoljavanje Tuzlanskog piva na stadionu, tako da i Slobodi su neregularne utakmice gdje je posjeta ispod 2500 ljudi.

Koji si ti kralj meni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa i kod nas svako malo se desavalo da ljudi nisu htjeli ici zbog rezultata pa zbog raznih desavanja u klubu,lopovluka,neznalica u upravi,pa klub nam je u dubiozi od rata na ovamo isto ko i vama ako ne jos gore.Al jel se vama dogodilo da jedan period svi,bukvalno svi bojkotuju utakmice,niko ne dolazi na stadion?Samo mi to odgovori.
Evo bilo je i kod nas slabijih posjeta,a rezultati sasvim dobri (npr 11/12 ili sezonu poslije) pa se to sve racuna jer ni Lesinari ni publika nisu objavili strajk kao sto su u prosloj sezoni.Ne znam otkuda prosla sezona u rubrici posjeta.Posjeta je bila 0,otkuda se nakupilo ovih 363 to je pitanje.
I ti si meni kralj kad poredis neko bezvezno inacenje inacenje zbog skupih karata sa sveopstim bojkotom zbog mamlaza i krupnih riba koji su postavljeni u klub da bi otvoreno tjerali i tukli publiku na stadionu i da bi likvidirali taj isti klub.
Evo bilo je i kod nas slabijih posjeta,a rezultati sasvim dobri (npr 11/12 ili sezonu poslije) pa se to sve racuna jer ni Lesinari ni publika nisu objavili strajk kao sto su u prosloj sezoni.Ne znam otkuda prosla sezona u rubrici posjeta.Posjeta je bila 0,otkuda se nakupilo ovih 363 to je pitanje.
I ti si meni kralj kad poredis neko bezvezno inacenje inacenje zbog skupih karata sa sveopstim bojkotom zbog mamlaza i krupnih riba koji su postavljeni u klub da bi otvoreno tjerali i tukli publiku na stadionu i da bi likvidirali taj isti klub.
" "!
1926
1926
-
- Kontakt:
Ovaj zadnji mjesec , Pastrmci od ruke nece nista , ne zna ni on sta je , sto je najgore oko njega dusmani uspijevaju , to ce ga dotuci ----Al Pastrmka je Legenda !
- Beduin
- Kontakt:
Tigre, vas najmanji prosjek je oko 360, nas najmanji oko 500 pa skontaj jesu li i nasi bojkotovali klub i skoro pa se ugasio. Samo voljom par ljudi se spasio klub, kao i grupa Fukare, nisi svjestan u kakvom stanju je bila Sloboda.Demi je napisao/la:Pa i kod nas svako malo se desavalo da ljudi nisu htjeli ici zbog rezultata pa zbog raznih desavanja u klubu,lopovluka,neznalica u upravi,pa klub nam je u dubiozi od rata na ovamo isto ko i vama ako ne jos gore.Al jel se vama dogodilo da jedan period svi,bukvalno svi bojkotuju utakmice,niko ne dolazi na stadion?Samo mi to odgovori.
Cim ste imali 1 covjeka na stadionu, znaci neko je dolazio i to je sva prica oko posjete. Izvukao se prosjek sezona i to je bit ove statistike.
Pa od nasih klubova Sloboda je poslije Zelje, Sarajeva i Veleza najvise sezona igrala u 1. Ligi jugoslavije i onda dodjes u ovu ligu gdje te uci fudbalu neki Siroki Brijeg, Radnik Bijeljina ili jos gore Krupa i Mladost. Vi ste makar bili prvaci jednom druze, meni je to zelja zivotna kao i vecini tuzlaka i ljubitelja Slobode. Sve u zivotu imam, Bogu hvala, osim te emocije, osjecaja da ti voljeni klub postane prvak drzave.
Zato razumijem navijace Veleza ili Celika, u istim smo ****.ima, dubiozi, istu sudbinu i emociju dijelimo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa svi ti nekada veliki klubovi su prozivljavali ili prozivljavaju slicne probleme.Najpravednije je da za tu sezonu pise 0,od ovih 363 borcevaca nije bilo ili je bio poneko samo da pogleda kako se igra jednom u pola godine-godinu.I u ostalim sezonama je bilo utakmica na kojima je dolazilo po 300 ljudi lupam,nezainteresovanost teska,npr na jednoj kup utakmici bilo 200 ljudi pa opet nije bio generalni bojkot nego se ljudi slabije interesovali a brojka kao da je bojkot.Ali to je posteno,nisu ljudi dolazili i sta sad,to se pise.Prosle sezone je bil sasvim druga prica neuporedivo je sa sezonama prije,zato kazem ovo sve.
" "!
1926
1926
- RollingPaper
- Kontakt:
Znači Željo i zvanično napada titulu.
- prisonbreak
- Kontakt:
Sa Stilom napada titulu?RollingPaper je napisao/la:Znači Željo i zvanično napada titulu.
Stakl3nim Erminom?
Propuhom u odbrani?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Osvojili smo titulu julskog prvaka BHTPL, ne treba se više zanositi, nama dostaRollingPaper je napisao/la:Znači Željo i zvanično napada titulu.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma ne treba ti Messi za ovu ligu.prisonbreak je napisao/la:Sa Stilom napada titulu?RollingPaper je napisao/la:Znači Željo i zvanično napada titulu.
Stakl3nim Erminom?
Propuhom u odbrani?
Za ovo zadnje porazgovarat ces sa Bogijem sljedece sedmiceprisonbreak je napisao/la:Sa Stilom napada titulu?RollingPaper je napisao/la:Znači Željo i zvanično napada titulu.
Stakl3nim Erminom?
Propuhom u odbrani?

- prisonbreak
- Kontakt:
Ja aminam da on protiv nas u Zenici igraLjoZee je napisao/la:Za ovo zadnje porazgovarat ces sa Bogijem sljedece sedmiceprisonbreak je napisao/la:Sa Stilom napada titulu?RollingPaper je napisao/la:Znači Željo i zvanično napada titulu.
Stakl3nim Erminom?
Propuhom u odbrani?

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
E da je samo protiv vas 

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.