BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
250 max mogu dobit.
A ti si vanbracno dijete na ovoj temi jer ti roditelji ne ispunise uplatnicu pa te opet prihvacaju.BosniaBoston je napisao/la:Ova gornja dva para jos nisu dosla na red.Za sad si očuhvest je napisao/la:KO JE BABO?!vest je napisao/la:Sarajevo-Bate 2-0
Bate-Sarajevo 1-0
Zrinjski- Utrecht 2-1
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- Beduin
- Kontakt:
Mogo si mu i popusit kad si toliki dobrica. Ucerali ti oni, zaboravljate brzo mnoge stvari, vjerovatno zbog mladosti vase pa vam halalim. Isto da vidim navijace Sarajeva kako slave neki uspjeh Sirokog Brijega, fujj.FliX je napisao/la:
Ma pusti ih ko ih j. Slavi pobjedu.. vidis da samo gledaju zakuhat.
Nestali daBogda zajedno sa Sirokim
https://www.google.com/amp/s/sportsport ... icle/16410
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ljudi moji Zrinja je sinoć izbacio tim koji vrijedi cirka 50M i to što je najjače itekako su zasluženo prošlic. Fizička sprema im je perfektna sinoć bila, ništa slabija od Utrichta.
Poslije ovoga sinoć nema nikakvog opravdanja da se Sarajevo boji BATEa, a Zrinja Malmea. Znaći samo sa mudima izaći i plasirati se u taj play-off
Inace btw Cro ostala na 2 predstavnika, Srbija isto, MKD svi ispali, MNE ispali, SLO samo Maribor
Poslije ovoga sinoć nema nikakvog opravdanja da se Sarajevo boji BATEa, a Zrinja Malmea. Znaći samo sa mudima izaći i plasirati se u taj play-off

Inace btw Cro ostala na 2 predstavnika, Srbija isto, MKD svi ispali, MNE ispali, SLO samo Maribor
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Genk je veći skalp od Utrechta u svakom smislu.invincible1921 je napisao/la:@PenaltikyMortemHz je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Da li je .ovo najveci skalp bh fudbala![]()
![]()
Pusti suplju kakav alborg kakve pi.cke materine, haj genk tu i tamo dalo bi se prodiskutovat, ali jbt izbacio je Zrinski tim iz top 10 liga svijeta. Recimo iz te lige je Ajax igrao prosle godine polufihnale LP, nesto se ne sjecam uspjeha danski ili belgijskih klubova po evropi
Počevši od rang liste pa do vrijednosti na transfermarktu.
Genk sada vrijedi 114 mil. , Utrecht 45 mil.
2007me Genk vrijedio 28,5 mil. , Utrecht 15 mil.
Tadašnjih 28.5 mil u fudbalu otprilike dodje današnjih 70-80 miliona,ako ne i više.
Neko je već postavio rang listu po koeficijentu, mrsko mi tražiti i po tome je Genk veći skalp.
Krenuo sinoć o ovom pisati i obrišem post, rekoh nepotrebna rasprava...kad kurko , piši ponovo

- grbavicka1921
- Kontakt:
Ja im čestitam kako na prolazu tako i na znanju, spretnosti, taktici i fizičkoj spremi prije svega.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Barem nek jedan tim dodje do 4 kruga da vise uzivamo.... Nadam se da nece u istom terminu igrat i sarajevo i Zrinjski da obje gledamo tekme...
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Sutjeska igra protiv Linfielda.FoSte95 je napisao/la:Inace btw Cro ostala na 2 predstavnika, Srbija isto, MKD svi ispali, MNE ispali, SLO samo Maribor
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Biće žestoke utakmice u cetvrtak, baš milina za gledati.
Šteta što ne igramo na Koševu,siguran sam da bi bili jači barem 30 % ovako i pored navijača,bukvalno smo gosti i jedni i drugi.
Isto to vazi i za Zrinjski, al jbg takva nam je država.
Šteta što ne igramo na Koševu,siguran sam da bi bili jači barem 30 % ovako i pored navijača,bukvalno smo gosti i jedni i drugi.
Isto to vazi i za Zrinjski, al jbg takva nam je država.
Kako idu godine svaki malo veci klub ce za nas biti ogroman skalp, jer moderni nogomet stvarno ovim zapadno - europskim ekipama daje ogromnu prednost u odnosu na ostale. Istina ni 2007 nije toliko bila davno, ali nasi klubovi vec godinama stoje u mjestu sto se tice te vrjednosti, a i same kvalitete, dok npr. eto nizozemska liga ima ogroman porast. Obe su senzacije u svakom slucaju i ako bi vec moro izabrat sta je veci uspjeh odlucivale bi nijanse. Sami cu jos naglasit ne mozes ti mjerit velicinu po tome sta je klub prije postigo, bitno je i s kojim on ambicijama udje u novu sezonu Utrecht je se ozbiljno pojaco i oni su ja mislim prosle sezone vrjedili oko 35mil i sad su skocili za 10, dok npr. sjecam se tog Alborga koji je pola ekipe rasprodo i normalno da ti ne mozes govorit kao da je isti tim. Npr. da sad Dinamu odu Olmo, Livakovic, Gojak, Ademi a ne dovedu kvalitetne zamjene, neces ti nakon izbacivanja reci, taj Dinamo je igro prosle sezone osminu finala EL, jer nije to taj Dinamo. Mada iskren cu biti kao navijac Zrinjskog meni bi izbacivanje Genka bio veci uspjeh, ali trenutno je to od mog Zrinjskog, svakom je uspjeh njegovog kluba duplo veci.HZ_ilidzaa je napisao/la: Genk je veći skalp od Utrechta u svakom smislu.
Tadašnjih 28.5 mil u fudbalu otprilike dodje današnjih 70-80 miliona,ako ne i više.
Neko je već postavio rang listu po koeficijentu, mrsko mi tražiti i po tome je Genk veći skalp.
Krenuo sinoć o ovom pisati i obrišem post, rekoh nepotrebna rasprava...kad kurko , piši ponovo
Auu koja moja greškaVirtu4l je napisao/la:Sutjeska igra protiv Linfielda.FoSte95 je napisao/la:Inace btw Cro ostala na 2 predstavnika, Srbija isto, MKD svi ispali, MNE ispali, SLO samo Maribor

Kakva glupost od članka na ss.ba, stavili sve one sa kojima Sarajevo ne može igrati u play-offu

- akisarajevo92
- Kontakt:
Holandski fudbal u usponuUZM je napisao/la: ali nasi klubovi vec godinama stoje u mjestu sto se tice te vrjednosti, a i same kvalitete, dok npr. eto nizozemska liga ima ogroman porast.

samo u zadnjih par sezona, PSV ispao od Osijeka, Utrecht od Differdangea iz Luxemburga, Feyenoord prosle godine od Trencina
Don't believe the hype.
Sve potpisujem.UZM je napisao/la:Kako idu godine svaki malo veci klub ce za nas biti ogroman skalp, jer moderni nogomet stvarno ovim zapadno - europskim ekipama daje ogromnu prednost u odnosu na ostale. Istina ni 2007 nije toliko bila davno, ali nasi klubovi vec godinama stoje u mjestu sto se tice te vrjednosti, a i same kvalitete, dok npr. eto nizozemska liga ima ogroman porast. Obe su senzacije u svakom slucaju i ako bi vec moro izabrat sta je veci uspjeh odlucivale bi nijanse. Sami cu jos naglasit ne mozes ti mjerit velicinu po tome sta je klub prije postigo, bitno je i s kojim on ambicijama udje u novu sezonu Utrecht je se ozbiljno pojaco i oni su ja mislim prosle sezone vrjedili oko 35mil i sad su skocili za 10, dok npr. sjecam se tog Alborga koji je pola ekipe rasprodo i normalno da ti ne mozes govorit kao da je isti tim. Npr. da sad Dinamu odu Olmo, Livakovic, Gojak, Ademi a ne dovedu kvalitetne zamjene, neces ti nakon izbacivanja reci, taj Dinamo je igro prosle sezone osminu finala EL, jer nije to taj Dinamo. Mada iskren cu biti kao navijac Zrinjskog meni bi izbacivanje Genka bio veci uspjeh, ali trenutno je to od mog Zrinjskog, svakom je uspjeh njegovog kluba duplo veci.HZ_ilidzaa je napisao/la: Genk je veći skalp od Utrechta u svakom smislu.
Još bi dodao ovogodišnji primjer Radnik - Spartak. Na prvi pogled, pobjeda od 2:0 je bio također ogroman uspjeh za nogomet ove države, jer je naš peti klub na tablici pobjedio klub koji je prošle godine igrao grupnu fazu. Ali, taj Spartak nije ona ista ekipa od prošle godine, nešto su prodali, nešto pomladili i trenutno su slabiji nego prije par mjeseci.
Usporedbe tko je jačeg izbacio su glupe.
- ElCartel11
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce Zrinjski ici na Torino u play offu, a za nas pojma nemam onaj koji bude najtezi taj je nas 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kad smo zadnji put imali dvije ekipe u trećem predkolu ?
Jesu Sarajevo i Zrinjski nosioci ako ove izbace?
Nista ja ne vjerujem ss.ba
Nista ja ne vjerujem ss.ba
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Šta se tiče kofizienta računica je lahka za pobjedu dobijaš 0,250 a za nerejeseno 0,125 bodova .
Do sada smo skupili 1,125 a branimo 1,5.
Zrinjski nam je donjeo 0,875
Radnik 0,250
Široki i Sarajevo 0,0 bodova.
Ima jedna internet-stranica gdje može te uživo da prati te koeficijent
5jahreswertung.de
Do sada smo skupili 1,125 a branimo 1,5.
Zrinjski nam je donjeo 0,875
Radnik 0,250
Široki i Sarajevo 0,0 bodova.
Ima jedna internet-stranica gdje može te uživo da prati te koeficijent
5jahreswertung.de
2011/12 Sarajevo i ŽeljezničarExxiT je napisao/la:Kad smo zadnji put imali dvije ekipe u trećem predkolu ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Zrinjski odlican u evropi ove godine, 3 pobjede i remi i na tome treba cestitati. Bravo momci.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pa baš da za Crnu Goru pogriješiš, nije to slučajnoFoSte95 je napisao/la:Auu koja moja greškaVirtu4l je napisao/la:Sutjeska igra protiv Linfielda.FoSte95 je napisao/la:Inace btw Cro ostala na 2 predstavnika, Srbija isto, MKD svi ispali, MNE ispali, SLO samo Maribor![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.