FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Brcanskamalta
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Brcanskamalta » 01 avg 2019, 11:48

ultrasstyle_tz je napisao/la:ne prodaju samo ni menadzeri nego i liga. Iz Srbije svako malo neko zaigra u ligi 5- zaigra i uradi nesto. Hrvatsku da ne spominjem.

a sta smo mi

onaj na posudbu u drugu bundesligu, onog vratili iz Rozenborga, prvog strijelca lige AIK Svedski nabio nogom, onaj u AEK-u grckom na posudbu ide, ovaj u Trabzonsporu ne moze da hoda po terenu smiju se ljudi

i onda ti iz takve lige da prodas nesto gdje nam Austrija, Svedska, Norveska,Grcka, Turska vracaju igrace. Kako tek da napravis nesto u ozbiljnu ligu

sreca pa su te pare , 150-200 hiljada eura smijesne za te klubove pa eto jos uvijek uzimaju rizikuju

ima i do menadzera, slazem se, 99% ih nije ovcu preko granice prodalo, kamo li igraca, ali dzaba ti i Mino Raiola kad ti fuš robu prodajes
Nasi igraci imaju znanje, ali im je fizicka sprema na 50 posto potrebne za neku jacu ligu. Eto vidimo u pretkolima svake godine...Ne znam sta rade na tim treninzima pripremama...
Mentalitet nula a kriv je i savez.....Koliko puta odgode utakmicu lige zbog evrope,ili dvije sedmice ritam vikend-srijeda popadaju igraci...Sramota za "profesionalnu"ligu.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 01 avg 2019, 11:54

Brcanskamalta je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ne prodaju samo ni menadzeri nego i liga. Iz Srbije svako malo neko zaigra u ligi 5- zaigra i uradi nesto. Hrvatsku da ne spominjem.

a sta smo mi

onaj na posudbu u drugu bundesligu, onog vratili iz Rozenborga, prvog strijelca lige AIK Svedski nabio nogom, onaj u AEK-u grckom na posudbu ide, ovaj u Trabzonsporu ne moze da hoda po terenu smiju se ljudi

i onda ti iz takve lige da prodas nesto gdje nam Austrija, Svedska, Norveska,Grcka, Turska vracaju igrace. Kako tek da napravis nesto u ozbiljnu ligu

sreca pa su te pare , 150-200 hiljada eura smijesne za te klubove pa eto jos uvijek uzimaju rizikuju

ima i do menadzera, slazem se, 99% ih nije ovcu preko granice prodalo, kamo li igraca, ali dzaba ti i Mino Raiola kad ti fuš robu prodajes
Nasi igraci imaju znanje, ali im je fizicka sprema na 50 posto potrebne za neku jacu ligu. Eto vidimo u pretkolima svake godine...Ne znam sta rade na tim treninzima pripremama...
Mentalitet nula a kriv je i savez.....Koliko puta odgode utakmicu lige zbog evrope,ili dvije sedmice ritam vikend-srijeda popadaju igraci...Sramota za "profesionalnu"ligu.
Jednom u 3 mjeseca srijeda-subota, to je kuknjava, kako bi teniseri bili majku im...
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 01 avg 2019, 12:00

Brcanskamalta je napisao/la:

a sta smo mi

Vuku dim na ono crijevo i piju hladne pive :mrgreen:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 01 avg 2019, 12:03

Kasne dvije plate i odma raspad...Eno Sarajevo u rasulu fol svi povrijedjeni jbt....mentalitet nula.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 01 avg 2019, 13:12

Nemaš uređen sistem, za kurzoboplju kazna, za ne sportsko ponašanje kazna, pod ugovorom samovoljno napustio pripreme kazna, nespreman došao na pripreme kazna, ne zalaganje na treningu nema premija, ali moraš redovno isplaćivati zaradu. Zato mi se sviđaju ovi platni razredi, osnovna plata, ostalo po učinku. Budi ti povrijeđen, uvrijeđen, šta god hoćeš budi ali nema para.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 01 avg 2019, 18:53

I ovaj Mile samo nesto kuka, unaprijed trazi opravdanja.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 01 avg 2019, 22:23

MMA075 je napisao/la:I ovaj Mile samo nesto kuka, unaprijed trazi opravdanja.
Ma ove izjave ne treba ni zarezivati, uvijek isto i sablonski, jedino ko je zanimljiv s izjavama u ligi bio je Sablja. Doduše Miljenko se sad istice kao kvalitetan materijal za pressice :D
Izjave pratim samo da vidim situaciju sa suspenzijama i povredama.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 01 avg 2019, 22:25

Ako vec nasi dovode igrace iz okoline Tuzle ne znam samo kako im je promakao Ahmed Šabić, ponikao u Gradini, bio u Orašju a sada je u Tošku.
Trebaopasno zagristi za njega u zimakom prijelaznom roku dok ga neko drugi nije pokupio.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 01 avg 2019, 22:40

Samo da mi je znat koji debil zabrani pivo da se toci na zadnjoj utakmici, ubiju ti ljudi ono malo cejfa sto imas.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 avg 2019, 00:18

MMA075 je napisao/la:Samo da mi je znat koji debil zabrani pivo da se toci na zadnjoj utakmici, ubiju ti ljudi ono malo cejfa sto imas.
Delegat
tuzlanska Sloboda

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 02 avg 2019, 00:27

Savez, neće da se ljudi napiju na tekmi. Logičnije je kad odvaljeni dođu

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 02 avg 2019, 00:50

zlajci je napisao/la:
MMA075 je napisao/la:Samo da mi je znat koji debil zabrani pivo da se toci na zadnjoj utakmici, ubiju ti ljudi ono malo cejfa sto imas.
Delegat
pravi delegat

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 02 avg 2019, 11:16

S obzirom na to da se igra u večernjem terminu, Tuzlaci će u Sarajevo otputovati na dan utakmice.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 02 avg 2019, 11:37

MMA075 je napisao/la:S obzirom na to da se igra u večernjem terminu, Tuzlaci će u Sarajevo otputovati na dan utakmice.
A gluposti u pm.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 02 avg 2019, 19:33

Penaltiky je napisao/la:
MMA075 je napisao/la:S obzirom na to da se igra u večernjem terminu, Tuzlaci će u Sarajevo otputovati na dan utakmice.
A gluposti u pm.
Koji biser ovo smisli :lol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 02 avg 2019, 20:00

Dobra nam je ova oprema za treniranje još da su dodali barem grb bilo bi :ljepota:

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 02 avg 2019, 20:02

Kreće se rano ujutro i po dolasku u Sarajevo igrači će imati priliku da se provozaju trebevičkom žičarom. Nakon polusatnog boravka silazak na Baščaršiju na ćevape, kafu i nargilu i nakon toga pravac Koševo. Koga bude derala žgaravica dobit će u busu kašiku sode. Obavezno napraviti xx selfija. A utakmica? Ma **** to oni su prvaci šta ima da se tu lomimo. Svi znaju da su bolji od nas, šta ima da se tu nešto lomimo bezveze. :guz: :guz: :guz: :guz:
& $ ?

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 02 avg 2019, 20:25

klma1 je napisao/la:
Kreće se rano ujutro i po dolasku u Sarajevo igrači će imati priliku da se provozaju trebevičkom žičarom. Nakon polusatnog boravka silazak na Baščaršiju na ćevape, kafu i nargilu i nakon toga pravac Koševo. Koga bude derala žgaravica dobit će u busu kašiku sode. Obavezno napraviti xx selfija. A utakmica? Ma **** to oni su prvaci šta ima da se tu lomimo. Svi znaju da su bolji od nas, šta ima da se tu nešto lomimo bezveze. :guz: :guz: :guz: :guz:
Bekići, Bekrići, Pršeš, Uzelac i još par njih je igralo u Sarajevskim klubovima pa valjda imaju đe odrijemat prije utakmice.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 avg 2019, 20:26

Nikad mi necemo bit ozbiljan klub cim nam igraci krecu na put na dan utakmice...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 02 avg 2019, 21:02

DamirT je napisao/la:Nikad mi necemo bit ozbiljan klub cim nam igraci krecu na put na dan utakmice...
To je mjerilo ozbiljnosti kluba. Ok.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.