Jbg, uzeo manji broj. One bile na snizenju.Osim13 je napisao/la:Ma jok, Mujezinoviću male kopačkeZeljinvojnik je napisao/la:
Nista od Stilica??Osim13 je napisao/la:Bojim se da imam loše vijesti..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Brzo ce nedelja, siluj refreshZeljinvojnik je napisao/la: Nista od Stilica??

-
- Kontakt:
Druze Zrinje prosle godine nigdje,Sarajeva isto ,nama dosla losa godina al ne treba odmah praviti katastrofu od svega.Polako wtey by step.LjoZee je napisao/la:Nek je nama dragi Bog na pomoci opcenito. Boga mi svi naprijed, a mi u mjestu evo 3-4 godine.
Ova prosla je najgora definitivno, ali nisu ni prethodne 2-3 plaho uspjesne sto se tice igraca i toga. Zaradit ce finu lovu Zrinjski, a vec ima presolidne igrace za nasu ligu. Haj ti bez love tolike pariraj nekom citavu sezonu. Igraci su svjesni da su otpisani od svih to i sam Sinisa kaze, ali dobro je sto idu kako on kaze utakmicu po utakmicu. Najbitnije je da oni budu pribrani i daju max. Za sta ce to biti dovoljno niko ne zna.Zeljinvojnik je napisao/la:Druze Zrinje prosle godine nigdje,Sarajeva isto ,nama dosla losa godina al ne treba odmah praviti katastrofu od svega.Polako wtey by step.LjoZee je napisao/la:Nek je nama dragi Bog na pomoci opcenito. Boga mi svi naprijed, a mi u mjestu evo 3-4 godine.
E stvarno yebo ga vise i Stilic i sve , dolazi te ne dolazi. Smoriste vise. I tako danima. Imamo ekipu i Amara i treba nam pobjeda u nedjelju.
https://sportsport.ba/fudbal/ultrasi-pr ... car/328102
Koji igrac cita forum nek proslijedi drugim pulenima
Evo motivacije.

Evo motivacije.
ja koliko cujem oni pjevaju neretvom lesevi plove, ne brodovi 

Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
-
- Kontakt:
Zato moramo a i mislim da smo losi u neki proces stvaranja neke ekipe.Vjerujem da ce Amar i narednih prelaznih rokova nalaziti talentovane klince i praviti nekakav kostur.Jednostavno proces i tacka.LjoZee je napisao/la:Ova prosla je najgora definitivno, ali nisu ni prethodne 2-3 plaho uspjesne sto se tice igraca i toga. Zaradit ce finu lovu Zrinjski, a vec ima presolidne igrace za nasu ligu. Haj ti bez love tolike pariraj nekom citavu sezonu. Igraci su svjesni da su otpisani od svih to i sam Sinisa kaze, ali dobro je sto idu kako on kaze utakmicu po utakmicu. Najbitnije je da oni budu pribrani i daju max. Za sta ce to biti dovoljno niko ne zna.Zeljinvojnik je napisao/la:Druze Zrinje prosle godine nigdje,Sarajeva isto ,nama dosla losa godina al ne treba odmah praviti katastrofu od svega.Polako wtey by step.LjoZee je napisao/la:Nek je nama dragi Bog na pomoci opcenito. Boga mi svi naprijed, a mi u mjestu evo 3-4 godine.
Vjeruj nisam ni ulazio u video samo ovako procitao. Ako su pjevali sta za Zelju je li ona konjusina Lendric skakao/pjevao sta vec ko pojedini nekad?jasan je napisao/la:ja koliko cujem oni pjevaju neretvom lesevi plove, ne brodovi
VrhLjoZee je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/ultrasi-pr ... car/328102
Evo motivacije.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Puno bolje se mora odigrati nego protiv Mladosti ako se misli uzeti 3 boda protiv Zrinjskog i posle 120 minuta teske utakmice skoro bez odmora u 20 dana 6 teskih utakmica 4 tekme EL i protiv Sarajeva i derbi sa Velezom i takvi su kvalitetniju su od Mladosti koja je jedna od najlosijih ekipa u ligi i prvi kandidat za ispadanje uz Zvijezdu...
Ide mi na zivce ovo podcjenjivanje nase samih sebe.Ko da smo nizerazreni klub pa igramo sa nekim velikanom.Te da se hoce umoriti ili doci s drugim timom da ih dobijemo.Halo ba nek dodju svi nek se igra u srijedu nek se odmore, dolaze u dolinu i treba da im se tresu gace jer dolaze velikanu.Koji **** vise i Zrinjski pa nisu Liverpul.Treba im yebat majku za sve prevare i stele sa bandom iz saveza na nasu stetu .Odmorni ili ne kompletni ili ne boli me **** , treba ih dobiti i **** im mater. Svi na Grbavicu.
nezz slabo se vidi, ali pjevaju neretvom lesevi plove da li se bar jedan zove Zeljo, i jos ovi kreteni to nonsalantno objave a nisu ni poslusaliLjoZee je napisao/la:Vjeruj nisam ni ulazio u video samo ovako procitao. Ako su pjevali sta za Zelju je li ona konjusina Lendric skakao/pjevao sta vec ko pojedini nekad?jasan je napisao/la:ja koliko cujem oni pjevaju neretvom lesevi plove, ne brodovi
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Sreca znaci pa nisam poslusao, ali puleni sutra na zvucnik pa da cujete malo u svlacionici i da znate sta bi znacilo kad bi ih mlatnuli.
Da je Cholo Edis trener laganih 6-0. Ovako dosta i jedan 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
na 00:39 tako otprilike kad slave gol i Pero ih lupa po glavi da ih jos vise nalozi. Lendric ga posla u pm

Prava seljacina i to mi se nikad nije svidjalo kod njega. Bas zlo za svlacionicu.
Cuva Bog Zelju svog!
A NAS Veselinovic nije rijec rekao kad mu stiskao Bogicevic glavu kad je rezao na sudiju 
Veselinovic je melem za svlacionicu

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Navijati da im se gace tresu, a pulenima pustati ovu morbidnu pjesmu prije utakmice.
Pregazi stoku!!!!
Pregazi stoku!!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Al fakat kakva je ono scena baLjoZee je napisao/la:A NAS Veselinovic nije rijec rekao kad mu stiskao Bogicevic glavu kad je rezao na sudiju

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, b00t, Blackwargreymon, Ferroviere1987, Grk1234, Hrammm1921, Hrasno15, Lynx, maho_sa, muhamedhulk, Tatamata1946 i 182 gosta.