Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?
Utalmica široki-sarajevo bila je zaista na visokom nivou za naše prilike. Gledao sam utakmice HNL i vjerujte ni po čemu se ne razlikuje od ove današnje. Naravno ako bi uporedili sa kvalitetom liga petice to bi bila velika razlika. Ali mi svoj fudbal ne treba da gledamo kroz prizmu velikih evropskih liha, jer tamo jedan igrač vrijedi ko bužet naše države. Ali stremiti da se kvalitet nogometa podigne do nivoa LIGE RECIMO AUSTRIJE, to je već realno. Budimo malo realniji i svima će nam biti lakše, pozdrav svim HZ
nisam mislio na siroki sarajevo.vec ranije kada sam gledao utakmice tako mi se smucilo da nemam vise hrabrosti to gledat.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
-
- Kontakt:
Široki-Sarajevo najkvalitetnija utakmica koju je prenosio BHT.
Nije mi samo jasno kako sirite dezinformacije da je utakmica Celik-Zeljo u nedjelju, ljudi provjerite pa pisite, bar ne lupajte!
Komitet je donio odluku da se zbog katoličkog Uskrsa sve utakmice 22. kola Premijer lige BiH odigraju u subotu, 11. 04. 2009. godine, a zbog pravoslavnog Vaskrsa sve utakmice 23. kola Premijer lige BiH će biti odigrane u subotu, 18. 04. 2009. godine.
Izvor: NFSBIH
Komitet je donio odluku da se zbog katoličkog Uskrsa sve utakmice 22. kola Premijer lige BiH odigraju u subotu, 11. 04. 2009. godine, a zbog pravoslavnog Vaskrsa sve utakmice 23. kola Premijer lige BiH će biti odigrane u subotu, 18. 04. 2009. godine.
Izvor: NFSBIH
koga cemo sada gledati na tv?jel borac -sloboda
ne sada ce mo da gledamo celik i zeljo u direktnom tv prenosu a ostale utakmice ce mo da vidimo na sportu poslije dnevnika.
jel ima neko siguran da ce prenosit derbi iz zenice ..
zvanicno
zvanicno

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- bistrikboy
- Kontakt:
pise na ttx-u BHT-aavenija je napisao/la:jel ima neko siguran da ce prenosit derbi iz zenice ..
zvanicno
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
nisam upratio sta pise koga prenosi i na kojem broju ttx-a?bistrikboy je napisao/la:pise na ttx-u BHT-aavenija je napisao/la:jel ima neko siguran da ce prenosit derbi iz zenice ..
zvanicno
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- bistrikboy
- Kontakt:
strana 280...avenija je napisao/la:nisam upratio sta pise koga prenosi i na kojem broju ttx-a?bistrikboy je napisao/la:pise na ttx-u BHT-aavenija je napisao/la:jel ima neko siguran da ce prenosit derbi iz zenice ..
zvanicno
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Dobro je ako klocevi prenose tekmu Celik-Zeljeznicar!!
Mislim da Borac vise nece
prenositi.
prenositi.

- bistrikboy
- Kontakt:
vjerovatno mislis zbog parole,ja mislim da hoce nisu oni kompleksasi kao borcevi navijaci...gojko je napisao/la:Mislim da Borac vise nece
prenositi.

Pa možda nisu kompleksi,ni Ultrasi ne vole BHT jer nijednom nisu parole i koreografije prikazivali.bistrikboy je napisao/la: vjerovatno mislis zbog parole,ja mislim da hoce nisu oni kompleksasi kao borcevi navijaci...
-
- Kontakt:
Mani se demagogije,zasto nisi direktan u svome odgovoru i ne kazes prave razloge zasto ne volite BHT("ugrozenost" i "ljubav" prema drzavi u kojoj ste rodjeni i zivite),to za koreografiju i parole nisi u pravu,tek od prije kolo-dva su poceli sa prijenosom od 20.10h-ili 20.15h,znaci u prijasnjim tekmama kada ste vi bili na tv-u,i ako ste imali koreografije prije pocetka tekme,sve i da su htjeli nisu mogli da to prikazu jer su pocinjali knap sa prijenosom,tj.od 20.00h,hoces da kazes da tokom prijenosa vase tekme sa Sarajevom i Sirokim,kamera nikada nije prikazala tribinu sa vasim navijacima,licno sam vidio kada ste igrali u Sirokom,onu vasu parolu bla bla.....i kako ti mozes nesto tvrditi kada se ovdje uvijek hvalis kako svoga Zrinjskog uvijek gledas uzivo.....ko bi rek'o cuda da se dese pa..............Eagles je napisao/la:Pa možda nisu kompleksi,ni Ultrasi ne vole BHT jer nijednom nisu parole i koreografije prikazivali.bistrikboy je napisao/la: vjerovatno mislis zbog parole,ja mislim da hoce nisu oni kompleksasi kao borcevi navijaci...
Prijatelju evo me online,ovo sam govorio u ime čitave grupe,to je činjenica,osim toga normalno je da ću pitat kada svoje kući (ili raju što nije bila na tekmi) kako je bilo na tv i jesu li nas prikazivali,osim toga stari mi snima gotovo svaku utakmicu,pa pogledam naknadno jer na stadionu i nepratim baš dešavanja na terenu.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ovo je zalosno stvarno, cuj ne pratis desavanja na terenu.. pa zasto onda ides na stadion??Eagles je napisao/la:Prijatelju evo me online,ovo sam govorio u ime čitave grupe,to je činjenica,osim toga normalno je da ću pitat kada svoje kući (ili raju što nije bila na tekmi) kako je bilo na tv i jesu li nas prikazivali,osim toga stari mi snima gotovo svaku utakmicu,pa pogledam naknadno jer na stadionu i nepratim baš dešavanja na terenu.

Stvarno ova bosanskohercegovacka furka je cudo...
Sto se tice toga da vas nisu pokazivali na tv.. pa jel se prenosi odrzaju radi klubova ili radi navijaca?? Sad treba kamera samo vas da snima a .ebes fudbalere, ionako ne znaju igrat

010 ISN'T JUST A CODE
Pa naravno da ne prati sta je na terenu nije navijacka tribina predvidjena za gledanje utakmica , tu dodjes da navijas ne obazires se toliko sta je na terenu tvoje je da deres grlo,ako se kome gleda ima ostale tribine i cao djaci prosto jednostavnoRK Gradacac je napisao/la:Ovo je zalosno stvarno, cuj ne pratis desavanja na terenu.. pa zasto onda ides na stadion??Eagles je napisao/la:Prijatelju evo me online,ovo sam govorio u ime čitave grupe,to je činjenica,osim toga normalno je da ću pitat kada svoje kući (ili raju što nije bila na tekmi) kako je bilo na tv i jesu li nas prikazivali,osim toga stari mi snima gotovo svaku utakmicu,pa pogledam naknadno jer na stadionu i nepratim baš dešavanja na terenu.![]()
Stvarno ova bosanskohercegovacka furka je cudo...
Sto se tice toga da vas nisu pokazivali na tv.. pa jel se prenosi odrzaju radi klubova ili radi navijaca?? Sad treba kamera samo vas da snima a .ebes fudbalere, ionako ne znaju igrat
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ozbiljno? Nisam to znao, mislio sam da su sve tribine predvidjene za gledaoce ali eto ocito da nisumiky_hz je napisao/la: Pa naravno da ne prati sta je na terenu nije navijacka tribina predvidjena za gledanje utakmica , tu dodjes da navijas ne obazires se toliko sta je na terenu tvoje je da deres grlo,ako se kome gleda ima ostale tribine i cao djaci prosto jednostavno

Pa po cemu se te "navijacke" tribine razlikuju od ovih ostalih? Ako moze pojasnjenje

Zato su znaci na mnogim stadionima tribine za goste uzasne, valjda dolaze samo navijaci a ne i gledaoci, pa ne moraju ni gledat teren...
I jel to znaci da se na ostalim tribinama, koje nisu navijacke, ne smije navijat? A sta ako neko slucajno pocne, jel ga izbace sa stadiona ili sta? Mozda ga prebace na tribinu za navijace ali onda nece moci gledat utakmicu

Kako je to sve komplikovano, zbunjen sam

010 ISN'T JUST A CODE
Sta da ti pricam kad mislis da su navijaci obicni gledaoci...RK Gradacac je napisao/la:Ozbiljno? Nisam to znao, mislio sam da su sve tribine predvidjene za gledaoce ali eto ocito da nisumiky_hz je napisao/la: Pa naravno da ne prati sta je na terenu nije navijacka tribina predvidjena za gledanje utakmica , tu dodjes da navijas ne obazires se toliko sta je na terenu tvoje je da deres grlo,ako se kome gleda ima ostale tribine i cao djaci prosto jednostavno![]()
Pa po cemu se te "navijacke" tribine razlikuju od ovih ostalih? Ako moze pojasnjenjeJesu li drugacije gradjene, kako bi se sto bolje culo navijanje? Pretpostavljam da onda nemaju stolica, sta ce vam kad 90 minuta navijate.. stojeci valjda
![]()
Zato su znaci na mnogim stadionima tribine za goste uzasne, valjda dolaze samo navijaci a ne i gledaoci, pa ne moraju ni gledat teren...
I jel to znaci da se na ostalim tribinama, koje nisu navijacke, ne smije navijat? A sta ako neko slucajno pocne, jel ga izbace sa stadiona ili sta? Mozda ga prebace na tribinu za navijace ali onda nece moci gledat utakmicu![]()
Kako je to sve komplikovano, zbunjen sam
Navijaci ne dolaze da gledaju fudbal,ne dolaze da uzivaju u lijepoj igri... navijaci su tu da 90 minuta bodre klub bez obzira na rezultat i igru,isto kao sto je fudbalerima na terenu zadatak da igraju sto bolje,tako je navijacima zadatak da navijaju sto bolje.... po tome se navijacka tribina razlikuje od ostalih na navijackoj tribini se navija cijelo vrijeme dok se na ostalim tribinama vecinom sjedi,i gleda...

vidis li razliku

Sry na OFF TOPIC brisite moje postove i ove koji nemaju veze sa temom

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, MaroonBjelave, MrkiMedo, Olise i 36 gostiju.