Nije nista opasno.anelbavarac je napisao/la:Dal’ je moguce da je dosao taj dan![]()
Za Comana neki pisu, da je opet teza povreda

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Nije nista opasno.anelbavarac je napisao/la:Dal’ je moguce da je dosao taj dan![]()
Ali si jednostavno morao nesto uzeti a ako je ovo oko Sanea istina, uzeo si vjerovatno najbolju dostupnu opciju.S-Y-L-A-R je napisao/la:Pisao sam već, ne bih da se ponavljam. To što je tržište u ovom trenutku krš, ne znači da treba da skočimo na prvu kokoš i preplatimo je.
Ma dobar je valjda, bruised knee samo. Hodao je sam poslije utakmice odmah.anelbavarac je napisao/la:Dal’ je moguce da je dosao taj dan![]()
harden je napisao/la:Ma dobar je valjda, bruised knee samo. Hodao je sam poslije utakmice odmah.
Ma kakvi mazohista, samo se ne ložim na skupe kokoške koje griju klupu Riyadu Mahrezu i Raheemu Sterlingu, odnosno likove koji se u ultra jakoj konkurenciji Draxlera, Brandta, Wernera i već pomenutog Mullera ne mogu izboriti za mjesto u nikad goroj Njemačkoj reprezentaciji.harden je napisao/la:Ma coece nemamo boljeg a dostupnog krila. Ti si mazohista izgleda, volis Thomasa na krilu.S-Y-L-A-R je napisao/la:Kakvo radovanje za ove pare? Oguliše nas do kraja za ovu ublehu.
Nama je on potreban, hoce li biti placen 80 ili 130 mene iskreno ne zanima.
On ce svakako biti jedino pojacanje u ofanzivi, drugi se ni ne gledaju, eventualno Werner ako propadne Sane ili se dobije za 20mil.Bundesliga je napisao/la:Itekako je bitno koliko su ga platili. S obzirom da su dali 100 miliona za njega, to znaci da je on jedino pojacanje koje ce doci u ofanzivnom dijelu. A to je katastrofa.
Pa nema sljedece, od cega? Jedino da uvale Boatenga Kinezima za 40 miliona i kazu igracina.sljivo je napisao/la: Ono sto me interesuje je sta je slijedece. Sane je jedna zakrpa, treba ih jos jedna, dvije.
To umanjuješ zaslugu Hase što je prvi uspostavio kontakt?sljivo je napisao/la:Sto je zanimljivo izgleda da su se oni nama javili. A kad su nasi vidjeli da je ozbiljno Kalle se ukljucio u igru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.