Jedno nabijanje sve i jednom papku. A na nalog i skolu im se pokenjam. U nedelju se nenadam postenom sudjenju.LjoZee je napisao/la:Derbi na Grbavici između Željezničara i Zrinjskog sudiće Dragan Petrović iz Banja Luke, sa pomoćnicima Sretenom Udovičićem i Damirom Lazićem. Dodatne sudije su Luka Bilbija i Goran Paradžik, dok je četvrti arbitar Elvis Mujić.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Možda je to bio trening za Dragana Petrovića i pomoćnike, treba se i na to pripremitiLjoZee je napisao/la:Ali kad rekose danas na tribini “Erminu zapeo grijac”
Fakat ga je pokupio golman muski bespotrebno. A i u drugom sudija svira ofsajde cim predjes centar. Za jedan sam milion posto ubjedjen da nije bio jedino ako je novo neko pravilo da je ofsajd kad si iza igraca protivnickog tima svakim dijelom tijela.

E dobro nas je pripremio jucerfczeljo je napisao/la:Možda je to bio trening za Dragana Petrovića i pomoćnike, treba se i na to pripremitiLjoZee je napisao/la:Ali kad rekose danas na tribini “Erminu zapeo grijac”
Fakat ga je pokupio golman muski bespotrebno. A i u drugom sudija svira ofsajde cim predjes centar. Za jedan sam milion posto ubjedjen da nije bio jedino ako je novo neko pravilo da je ofsajd kad si iza igraca protivnickog tima svakim dijelom tijela.

Hoce li gdje biti Zrinjski da se pogleda? Arena?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Arena 1LjoZee je napisao/la:
Hoce li gdje biti Zrinjski da se pogleda? Arena?
Bilo bi dobro da prodje Zrinjski,na penale.
23
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bilo bi dobro da Utrecht povede u prvom.... Pa da Zrinjski napada, umori se i da oko 86' minute izjednace ... Pa prodju nakon penala.... Hajmo Lazniiii
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Samo nek ih sto vise izmore, ali neka prodje Zrinjski nemam nista protiv.
- Dokoljenko
- Kontakt:
04.08
15.000
Biće Željo opet šampion!
15.000
Biće Željo opet šampion!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Dokoljenko je napisao/la:04.08
15.000
Biće Željo opet šampion!

Večeras moj detaljan izvještaj o Zrinjskom
- BosniaBoston
- Kontakt:
Najbolje da zrinjski prode na penaleLjoZee je napisao/la:Samo nek ih sto vise izmore, ali neka prodje Zrinjski nemam nista protiv.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
SVUDA GRMI OKOLOOOOOOOOOOOOOO
Meni se cini dobar, samo je problem sto smo prenatrpani sa veznjacimaGOAT je napisao/la:Kako vam se cini crnac
Btw uskoro i 2 juniora potpisuju

Ja sam stigao pogledati otprilike 25 minuta prvog poluvremena jucer i za to vrijeme mi nista specijalno nije izgledao da kazem vala vidi se da odskace. Cak mi je onaj crnac iz TOSK-a bolje izgledao nego ovaj nas.
Poetry in motionLjoZee je napisao/la:
@Rokokoooo

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Da ne zaboravim,
SAVEZ,STIDI SE SLUGA SI POLITIKE!
CIMANIJA 1987
SAVEZ,STIDI SE SLUGA SI POLITIKE!
CIMANIJA 1987
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ermin nije ozbiljnije povrijedjen, samo udarac. Ali opet je upitan za Zrinjski.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: b00t, DinGospo21, ŠTA_JE i 53 gosta.