Opet si mor'o odgovoritiOsim13 je napisao/la:Pa ako te smaram staviš me na ignore, ostavili ljudi opcijuBeduin je napisao/la: A ja se pitam da li sam lokalnog forumskog smaraca ista pitao. Ne mora se na svaku odgovoriti.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Opet si mor'o odgovoritiOsim13 je napisao/la:Pa ako te smaram staviš me na ignore, ostavili ljudi opcijuBeduin je napisao/la: A ja se pitam da li sam lokalnog forumskog smaraca ista pitao. Ne mora se na svaku odgovoriti.
DobarBeduin je napisao/la:Sarajevo Zenicov vs. Bate Borisov
Sretno Sarajevu i da prodjete aBd
EuraDerdiyok je napisao/la:Kapacitet im oko 13.000, a cijena izgradnje stadiona bila 40miliončića
5. 8.Brcanskamalta je napisao/la:Kada ce se znati s kim igra pobjednik Sa-Bate u play of
Nikada niko nije imao ovako otvoren put za grupe, al nem a od tog nista radi situacije u klubu. Ocigledno nesto ne stima tamo kod njih.avenija je napisao/la:Sarajevo ima historijsku sansu da dodje do grupnih faza, nikada laksi put nije bio i ovakvu sansu vise tesko da ce iko dobiti iz BIH.
Iako im se nesto desava u klubu sigurno i to ih moze izbaciti...
S tim što je Zrinjski bio nosilac u CL, ali su dobili najtežeg mogućeg rivala i ispali. Da su prošli, pa ispali u 2. pretkolu, onda bi bilo nosioci u 3. pretkolu EL i dobre šanse za play-off.Hantraga je napisao/la:Pa naš prvak će konstantno manje-više imati ovakav put do EL. Recimo, Zrinjski je prošle godine imao:
Valletta-Ludogorets-Torpedo Kutaisi
Dakle, samo Ludogoretsa izbaciš, a ostalo bi trebalo biti rutina.
I tako je u biti svima. Evo prošle godine, put recimo Sutjeske Nikšić je trebao biti: Alashkert-Cluj-Dudelange. Olimpija je imala: Crusaders-HJK-Trnava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.