PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

ANTIFA !
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la ANTIFA ! » 01 avg 2019, 00:10

rishovski je napisao/la:
redbull93 je napisao/la:Ta' ce velez, ima da ih razbijemo ko beba zvecku :rol:
3:0 za Velez glat... citiraj me u subotu :kafa:

Da su nam dostupna tri pojacanja koja smo doveli bio bi siguran da cemo istopit Ćelik, a ovako sta bude biće. :mrgreen:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 01 avg 2019, 00:20

061657451 je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
061657451 je napisao/la: Prije tog 15.maja Srbija je okupirala Podrinje,a Tuzla je imala vremena da se koliko tooliko organizira.I da,rat nije trajao 1 dan nego 3,5 godine.Pogledaj malo koliko podrinjaca je poginulo braneći Teočak,Sapnu,Kalesiju,Čelić,Kladanj,Tuzlu....dok je gradska tuzlanska raja držala kafiće,sjedila u podrumu kad braća Srbi bacaju granate s Majevice i Ozrena.Informiraj se malo i ne sramoti Tuzlu s takvim stavovima.Nisam podrinjac i nisam sa sela,i nisam ksenofob.
2 korpus se borio i na Igmanu, i Brčkom, Krajini, u 2 Korpusu najviše Tuzlaka. Da si rekao Teočak ili Kalesija pa hajde

Najmanje uvjedljivo boraca je bilo iz Podrinja s izuzetkom Zvornika. Pa najviše izbjeglica su upravo Podrinjci vojno sposobni.

Al neću više o tome, tu završavam.
Nemoj mi o 2.Korpusu.Ja sam ti odgovorio na tvoju mržnju prema podrinjcima i umišljenosti o nekoj superiornosi tuzlanske gradske raje.Niti sam podrinjac,niti Tuzlak ali sam iz grada,rođenjem i porijeklom.Uvijek sam cijenio i volio selo i nikad ljude ne dijelim ni po naciji,ni po religiji ali ni po regionalnoj,socijalnoj ni urbano-ruralnoj pripadnosti.To je jako ružno,blago rečeno.
Ti sereš i lupetaš gluposti da je neko Tuzlu branio pa sam te morao edukovati ****.

Drugi dio posta slažem se i sve je to lijepo, al se teško ovdje može primjeniti.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 01 avg 2019, 00:30

Osim13 je napisao/la:Dobar je Diablo u Chipasu. Doduše mogu jest i drva ako su ljuta tako da

A mislio sam da to samo ja jedem! :mrgreen:

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 01 avg 2019, 01:11

ANTIFA ! je napisao/la:
Da su nam dostupna tri pojacanja koja smo doveli bio bi siguran da cemo istopit Ćelik, a ovako sta bude biće. :mrgreen:
Ja sam uvjeren 100% u pobjedu Veleza... Celik na Bilinom i u gostima su 2 razlicite ekipe... S tim da su ovu zadnju utakmicu i na Bilinom bili losi,ono je cudo pravo sta Sarajevo nije zabijalo... I u drugom poluvremenu kondiciono pali...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 01 avg 2019, 01:16

rishovski je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:
Ja sam uvjeren 100% u pobjedu Veleza... Celik na Bilinom i u gostima su 2 razlicite ekipe... S tim da su ovu zadnju utakmicu i na Bilinom bili losi,ono je cudo pravo sta Sarajevo nije zabijalo... I u drugom poluvremenu kondiciono pali...
Ma nije istina da su kondicioni pali.
Celik odlicno odigrao protiv Sirokog, logicno je da su imali prilike, imali smo i mi protiv Sarajeva.
Dalje mi smo Sarajevo prvih 40 minuta raznijeli na terenu, sto je neki neutralan novinar napisao, igraci Sarajeva u prvom poluvremenu nisu imali vremena da uzmu dah.
Drugo su imali tri odlicne prilike iz nasih greski, ne zbog kondicije.
Najavljujes kao laganu pobjedu Vekeza, moguce je da Velez uzme, al sigurno ni blizu lagano nece biti :D al ne bi me cudilo i da mi uzmemo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 01 avg 2019, 01:28

Penaltiky je napisao/la:
Simidobar?
Dao zmigavac na vrijeme ociju mi... dobar nego sta :mrgreen:

Ovo je jedini account.. sam bi sebi samar opalio da imam dva.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 01 avg 2019, 01:34

prisonbreak je napisao/la:
rishovski je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:
Ma nije istina da su kondicioni pali.
Celik odlicno odigrao protiv Sirokog, logicno je da su imali prilike, imali smo i mi protiv Sarajeva.
Dalje mi smo Sarajevo prvih 40 minuta raznijeli na terenu, sto je neki neutralan novinar napisao, igraci Sarajeva u prvom poluvremenu nisu imali vremena da uzmu dah.
Drugo su imali tri odlicne prilike iz nasih greski, ne zbog kondicije.
Najavljujes kao laganu pobjedu Vekeza, moguce je da Velez uzme, al sigurno ni blizu lagano nece biti :D al ne bi me cudilo i da mi uzmemo.
Bio sam u zadnjih 10 godina na svakoj utakmici Celika i Sarajeva na Bilinom,ova zadnja utakmica je prva u kojoj sam vidio da je Sarajevo otislo stepenicu vise u odnosu na Celik... Prije je uvijek bilo ono tu negdje,podjednake sanse,znao je i Celik pobijedit i biti bolji... Celik sto je napravio u ovoj utakmici nije me nesto odusevilo,u prvom poluvremenu onaj sut glavom preko gola i mozda 3 do 4 centarsuta koja su prohujala i kraj igraca Sarajeva i Celika i zavrsila u autu ili gol autu... U drugom poluvremenu onaj sut izvan 16m al nista toliko opasno... Cudilo me da nisu za 90 minuta prosli na 16 i osutali bar jednom,nikavih akcija direktno na gol protivnika,fakticki bez suta,Dilaver mi kao da nije Dilaver...

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 01 avg 2019, 01:39

Kad igra evropski ćelik?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

ultrabosnia
Kontakt:

Post Postao/la ultrabosnia » 01 avg 2019, 01:53

slusalica je napisao/la:Da ti pojasnim , a i svima vama, Sloboda je avangarda. Sloboda nije trenutacnih 11,Sloboda je furka i ideja,to da razgranicimo odmah.
Nekad je bolje,nekad nije sve bajno.
Sloboda je kao "new primitives" pokret nekada lijepog Sarajeva. Sloboda je kada Fukare odu u Banja Luku i sarkasticno skandiraju "Ovo je Srbija" , tu vrstu zajebancije mogu samo gradski tipovi shvatiti. Ti isti tipovi su apsolutno neoptereceni od imena, nacija,a kamoli religiozne pripadnosti.
Mi smo kao neka vrsta preteca liberacionalizma cak u svjetskim okvirima.
Inspirisan sam veceras, mozda i previse :mrgreen:
U sustini najbolje je negativno odrediti definiciju Slobode, vidis, ti zivis u Tuzli (pretpostavljam) duzi vremenski period, a u tome i jeste kvaka.
Nije dovoljno zivjeti ovde ,pa makar i 20 godina kao u tvom slucaju da bi shvatio ,osjetio a Boga mi i implementirao furku ovog grada,a posljedicno i ovog kluba.
Mozda nas Roki ne bude puno u Hercegovini , ali budi siguran da 3 minute nakon zavrsetka gostujuce utakmice , svaka tuzlanka od 13 do 88 zna rezultat tekme. Sloboda je konstantna tema carsijskih sijela. Sloboda je dika svake tuzlanske porodice.
Nekako mi je zao sto si ti i tebi slicni operisani od te price, jer nije dio vase tradicije ,porodice. Ljubi brat.
Jel i ono za Osima samo gradski tipovi razumiju ilI? Malo previse generalizacije i suplje al hajd...
I kad ti budu svi leđa okrenuli

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 01 avg 2019, 03:03

Sarajvu ne treba kondicionist. Imamo usrefa najmilije mu yebem

UDHZSA
Kontakt:

Post Postao/la UDHZSA » 01 avg 2019, 04:35

WestTrebina je napisao/la:Sarajvu ne treba kondicionist. Imamo usrefa najmilije mu yebem
Nemoj tako . Ne ulijeće im husref klizeći da ih povrijedi nit je Milosu zabio prst u oko . Jbg splet nesretnih okolnosti
#DIVOVI

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 01 avg 2019, 07:44

Sve je isto samo para nema.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 01 avg 2019, 08:14

simidobar je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
Simidobar?
Dao zmigavac na vrijeme ociju mi... dobar nego sta :mrgreen:

Ovo je jedini account.. sam bi sebi samar opalio da imam dva.
Ma lupi lik glupost pa ga pito jel dobar.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 01 avg 2019, 08:20

rishovski je napisao/la: Bio sam u zadnjih 10 godina na svakoj utakmici Celika i Sarajeva na Bilinom,ova zadnja utakmica je prva u kojoj sam vidio da je Sarajevo otislo stepenicu vise u odnosu na Celik... Prije je uvijek bilo ono tu negdje,podjednake sanse,znao je i Celik pobijedit i biti bolji... Celik sto je napravio u ovoj utakmici nije me nesto odusevilo,u prvom poluvremenu onaj sut glavom preko gola i mozda 3 do 4 centarsuta koja su prohujala i kraj igraca Sarajeva i Celika i zavrsila u autu ili gol autu... U drugom poluvremenu onaj sut izvan 16m al nista toliko opasno... Cudilo me da nisu za 90 minuta prosli na 16 i osutali bar jednom,nikavih akcija direktno na gol protivnika,fakticki bez suta,Dilaver mi kao da nije Dilaver...
Jesil siguran da si bi na svakoj ?

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 01 avg 2019, 09:31

ultrabosnia je napisao/la:
slusalica je napisao/la:Da ti pojasnim , a i svima vama, Sloboda je avangarda. Sloboda nije trenutacnih 11,Sloboda je furka i ideja,to da razgranicimo odmah.
Nekad je bolje,nekad nije sve bajno.
Sloboda je kao "new primitives" pokret nekada lijepog Sarajeva. Sloboda je kada Fukare odu u Banja Luku i sarkasticno skandiraju "Ovo je Srbija" , tu vrstu zajebancije mogu samo gradski tipovi shvatiti. Ti isti tipovi su apsolutno neoptereceni od imena, nacija,a kamoli religiozne pripadnosti.
Mi smo kao neka vrsta preteca liberacionalizma cak u svjetskim okvirima.
Inspirisan sam veceras, mozda i previse :mrgreen:
U sustini najbolje je negativno odrediti definiciju Slobode, vidis, ti zivis u Tuzli (pretpostavljam) duzi vremenski period, a u tome i jeste kvaka.
Nije dovoljno zivjeti ovde ,pa makar i 20 godina kao u tvom slucaju da bi shvatio ,osjetio a Boga mi i implementirao furku ovog grada,a posljedicno i ovog kluba.
Mozda nas Roki ne bude puno u Hercegovini , ali budi siguran da 3 minute nakon zavrsetka gostujuce utakmice , svaka tuzlanka od 13 do 88 zna rezultat tekme. Sloboda je konstantna tema carsijskih sijela. Sloboda je dika svake tuzlanske porodice.
Nekako mi je zao sto si ti i tebi slicni operisani od te price, jer nije dio vase tradicije ,porodice. Ljubi brat.
Jel i ono za Osima samo gradski tipovi razumiju ilI? Malo previse generalizacije i suplje al hajd...
E tu sam se postidio , fakat... :oops:
Ono je do lošeg dilera
tz tz tz tz tz tz

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 01 avg 2019, 11:55

tale07 je napisao/la:
rishovski je napisao/la: Bio sam u zadnjih 10 godina na svakoj utakmici Celika i Sarajeva na Bilinom,ova zadnja utakmica je prva u kojoj sam vidio da je Sarajevo otislo stepenicu vise u odnosu na Celik... Prije je uvijek bilo ono tu negdje,podjednake sanse,znao je i Celik pobijedit i biti bolji... Celik sto je napravio u ovoj utakmici nije me nesto odusevilo,u prvom poluvremenu onaj sut glavom preko gola i mozda 3 do 4 centarsuta koja su prohujala i kraj igraca Sarajeva i Celika i zavrsila u autu ili gol autu... U drugom poluvremenu onaj sut izvan 16m al nista toliko opasno... Cudilo me da nisu za 90 minuta prosli na 16 i osutali bar jednom,nikavih akcija direktno na gol protivnika,fakticki bez suta,Dilaver mi kao da nije Dilaver...
Jesil siguran da si bi na svakoj ?
Apsolutno... Sarajevo,Zeljo i Velez na Bilinom se ne propustaju od malih nogu ;)

convict3583
Kontakt:

Post Postao/la convict3583 » 01 avg 2019, 12:22

Bio sam u zadnjih 10 godina na svakoj utakmici Celika i Sarajeva na Bilinom,ova zadnja utakmica je prva u kojoj sam vidio da je Sarajevo otislo stepenicu vise u odnosu na Celik... Prije je uvijek bilo ono tu negdje,podjednake sanse,znao je i Celik pobijedit i biti bolji... Celik sto je napravio u ovoj utakmici nije me nesto odusevilo,u prvom poluvremenu onaj sut glavom preko gola i mozda 3 do 4 centarsuta koja su prohujala i kraj igraca Sarajeva i Celika i zavrsila u autu ili gol autu... U drugom poluvremenu onaj sut izvan 16m al nista toliko opasno... Cudilo me da nisu za 90 minuta prosli na 16 i osutali bar jednom,nikavih akcija direktno na gol protivnika,fakticki bez suta,Dilaver mi kao da nije Dilaver...[/quote]
Vidim da svaku Celikovu tekmu komentarises negativno pljujes ekipa odron ovo ono sigurica 2 komada u subotu ce te nam dat i tako.
Sta rec sti bi bati rekao ta ekioa Sarajeva bi vama u vrapcicima u prvom zabila 5 komada zato sto su najbolji u Bih.Opet te pitam sta ste vi onda ako smo mi prelosi.Vas zrinja slozi bez 7 stansardni igraca.kako god odbrana bila nam losa ili ne bolja je od vase a i ekipa je prema napred bolja zato bolje poklopi se .

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 01 avg 2019, 12:49

Sta se ovo u Sarajevu desava?
Kako su promjenili 'vlasnika', nista ne funkcionise kako treba. Stalno neki problemi.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 01 avg 2019, 12:54

Prizune ako zafali igraca salji te Adilovice, bar da nas ima 11. I Resica vratite, morat ce nam neko bit kapiten kad svi odu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 01 avg 2019, 12:55

belosevic28 je napisao/la:Prizune ako zafali igraca salji te Adilovice, bar da nas ima 11. I Resica vratite, morat ce nam neko bit kapiten kad svi odu...
Raskinuli Adilovici ugovor :( al ima mali Music :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.