Ja sam Koketovu kasetu dobio kad smo slavili titulu u prvom Amarovom mandatu, protiv Celika.Bezideja je napisao/la:Ja mislim da treba pocapat travu ispred stadiona fakat![]()
Treba Koketa pustiti ko u stara dobra vremena..

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja sam Koketovu kasetu dobio kad smo slavili titulu u prvom Amarovom mandatu, protiv Celika.Bezideja je napisao/la:Ja mislim da treba pocapat travu ispred stadiona fakat![]()
Treba Koketa pustiti ko u stara dobra vremena..
Nema za nas išta da je ok.Sve će nam po naredbi suditi,zato u se i svoje kljuse.irfo je napisao/la:Normalan sudija napokon, ne mogu se sjetit da nas je nesto previse zakino nekadLjoZee je napisao/la:Okršaj sarajevskih Plavih i mostarskih Plemića sudit će Dragan Petrović iz Banja Luke.
E nayebat ces od IrfeRaonffa je napisao/la:Dobra maja i najbolji bek u timu
Kakav Irfo, izgubio je kredibilitet na forumu sa Yanijem i Veležom, a evo izgleda hoće da ga sroza do kraja sa ŠtilomLjoZee je napisao/la:E nayebat ces od IrfeRaonffa je napisao/la:Dobra maja i najbolji bek u timu
Kažu da jeste, ali ne kao prošli put.Zeljinvojnik je napisao/la:Jel se to Ermin ponovo ozljedio?
A ljudi moji, je li realno da je on konstantno povrijedjen?Admir74 je napisao/la:Edit:Nije Ermin obnovio povredu, nego ga golman nagnjecio nogu,evo na instagramu objavio. Bit ce uredu.
Cisto sumnjam da ih Amar naelektrise za ovakve utakmice,ovo prije svega sluzi za dodatno popravljanje fizicke spreme ,igra i rezultat nebitni.LjoZee je napisao/la:Zakacio ga je golman dobro, ali on meni fizicki djeluje zapustano totalno.
Nisam stigao na vrijeme nit sam vidio gol TOSK-a. Dosao sam negdje na sredini prvog. Zaim promasio haman prazan gol tad. Pogodio stativu nije ni 2-3 metra od gola bio. Poslije je zabio lijep gol. Drugo poluvrijeme lopta u nasim nogama haman sve vrijeme. Bojo los danas, ali valjda je samo los dan. Ostalo standardno. Bila je jedna dobra sansa Alispahica, jedva golman odbranio. Bilo je jos nekih prilika/poluprilika, ali mora bolje za Zrinjski.
Ove utakmice su samo trening vise. Tu se rezultat i igra ne gledaju.Zeljinvojnik je napisao/la:Cisto sumnjam da ih Amar naelektrise za ovakve utakmice,ovo prije svega sluzi za dodatno popravljanje fizicke spreme ,igra i rezultat nebitni.LjoZee je napisao/la:Zakacio ga je golman dobro, ali on meni fizicki djeluje zapustano totalno.
Nisam stigao na vrijeme nit sam vidio gol TOSK-a. Dosao sam negdje na sredini prvog. Zaim promasio haman prazan gol tad. Pogodio stativu nije ni 2-3 metra od gola bio. Poslije je zabio lijep gol. Drugo poluvrijeme lopta u nasim nogama haman sve vrijeme. Bojo los danas, ali valjda je samo los dan. Ostalo standardno. Bila je jedna dobra sansa Alispahica, jedva golman odbranio. Bilo je jos nekih prilika/poluprilika, ali mora bolje za Zrinjski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.