FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa reče Amar da on više neće nikako prilaziti tački 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- desnibocni
- Kontakt:
Kod nas vise nece... Tako kaze najtrofejniji...kolezeljovac je napisao/la:Ybo sve ako mu Amar ne bi uzeo 1000 od plate i + jos nesto... Ako bi opet panenku pokusaoLjoZee je napisao/la:On je samo zaduzen za penalekolezeljovac je napisao/la:A sta E.Zec djoker s klupe?
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Je li se veceras moze gledati tekma? Vidim ne pise nista da je otvoren jug.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da.LjoZee je napisao/la:Je li se veceras moze gledati tekma? Vidim ne pise nista da je otvoren jug.
Hvala tiAdmir74 je napisao/la:Da.LjoZee je napisao/la:Je li se veceras moze gledati tekma? Vidim ne pise nista da je otvoren jug.

- lijevapolutka
- Kontakt:
mislim da je njegova SurTec, al j.ebe Zeljo svudairfo je napisao/la:Jel ovo firma naseg potpredsjednika? Dobro imeRadovi na sanaciji tramvajske pruge dionica «S» krivina – tramvajsko stajalište Marijin Dvor se odgađa do daljnjeg nakon što je Konzorcij preduzeća AGI iz Konjica, Aspo Rail iz Sarajeva i Željo iz Konjica uputio žalbu Ministarstvu saobraćaja Kantona Sarajevo zbog odluke o izboru najpovoljnijeg ponuđača.![]()

moSa ljoŽe
Željezničar i TOŠK večeras će u 18:30 sati odigrati prijateljski susret na Grbavici, a za navijače je otvorena južna tribina.
Zvanicno
Zvanicno

Hoćel igrati Uglješa
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Hoce ako @Osim ne dodjeRokoko87 je napisao/la:Hoćel igrati Uglješa
Bilo bi dobro da se ne pusta "Sanja" na poluvremenu ili prije pocetka utakmice. Pjesma je baksuzna, pjesma je peh. Nemamo pobjede kad god je ona pustena. Prije svake utakmice raja po forumima trazi tu pjesma, ali ne donosu nam srecu. Prvi put je bila kad smo igrali sa kipranima, a onda i onaj niz od 5 poraza kad smo imali, pa protiv pitara. Sad protiv Borca isto tako. Ovdje ne racunam kad navijaci sami pjevaju "Dunavom brodovi plove", vec kad je puste ovi koji su odgovorni za to.
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Haha joj mi smo budaletine teske, dokle mi idemo haos...ZaZelju je napisao/la:Bilo bi dobro da se ne pusta "Sanja" na poluvremenu ili prije pocetka utakmice. Pjesma je baksuzna, pjesma je peh. Nemamo pobjede kad god je ona pustena. Prije svake utakmice raja po forumima trazi tu pjesma, ali ne donosu nam srecu. Prvi put je bila kad smo igrali sa kipranima, a onda i onaj niz od 5 poraza kad smo imali, pa protiv pitara. Sad protiv Borca isto tako. Ovdje ne racunam kad navijaci sami pjevaju "Dunavom brodovi plove", vec kad je puste ovi koji su odgovorni za to.
@ZaZelju nisam mislio u negativnom kontekstu..
- kolezeljovac
- Kontakt:
Dajte nemojte biti sujevjerni....
Sta cemo pustati iste 3 pjesme sat pred tekmu u krug... Opusteno...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Šta ću koji **** na tekmi kad Bogi ne igraLjoZee je napisao/la:Hoce ako @Osim ne dodjeRokoko87 je napisao/la:Hoćel igrati Uglješa

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Baš
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Umjesto “Sanja” ubacimo “Kako je dobro vidjeti te opet” i eto gakolezeljovac je napisao/la:Dajte nemojte biti sujevjerni....

Ta je uredu.LjoZee je napisao/la:Umjesto “Sanja” ubacimo “Kako je dobro vidjeti te opet” i eto gakolezeljovac je napisao/la:Dajte nemojte biti sujevjerni....
Kakve veze Zeljo ima sa Sanjom. Izgleda da se Zeljo mescini pretvori u Sanju.
Imamo sasvim dovoljno Zeljinih pjesama. Pusti brate Naprijed Zeljo ceto (momcad) plava, To je moj tim, Cuva Bog Zelju svog. Sve Zeljine pjesme.
Ne znam za vas, ali meni one pjesme od Seje Bajraktarevića baš nekako idu za zagrijavanje. Podsjećaju na neka bolja vremena 

FK Željezničar-najpoznatiji, najtrofejniji, najgledaniji i najveći klub iz Bosne i Hercegovine.
Ja mislim da treba pocapat travu ispred stadiona fakat

Treba Koketa pustiti ko u stara dobra vremena..

Treba Koketa pustiti ko u stara dobra vremena..

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Kada smo kod pjesama, Jug mora osjetiti kada su potrebne "jake" kratke pjesme i skandiranja, tipa "Bit ce Zeljo opet sampion", "I naprijed i naprijed", "Jer kada mi" a kada vec podizu ostale tribine na noge onda da svi otpjevamo "Pjevajmo zajedno", "Dunavom", "Grbavicu", "Zastave i salove". Zaista sirok repertoar i samo treba imati sluha prema atmosferi i desavanjima na terenu.
Recimo u nedelju nakon "Grbavice", svi ruke na ramena drugova do sebe i "Pjevajmo zajedno x4" a posle toga do desete minute drzati "Bit ce Željo opet šampion". Nista nas ne kosta.
Recimo u nedelju nakon "Grbavice", svi ruke na ramena drugova do sebe i "Pjevajmo zajedno x4" a posle toga do desete minute drzati "Bit ce Željo opet šampion". Nista nas ne kosta.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, kulinban1189 i 20 gostiju.