FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Faforiti za titulu nismo, to je svima jasno.
Što se tiče potcjenjivanja to nije ni bitno, jer svi, ama baš svi protiv nas daju maksimum.
I to je normalno, jer svako hoće da pobijedi najveći klub u državi.
Što se tiče potcjenjivanja to nije ni bitno, jer svi, ama baš svi protiv nas daju maksimum.
I to je normalno, jer svako hoće da pobijedi najveći klub u državi.
💩💩
Kako su se migranti uzbudili zbog ovoga sa stadionom
Karaj ih Željo, ne vadi!

Karaj ih Željo, ne vadi!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Fareus1921
- Kontakt:
Danas očekujem 3 protiv Toška 1 Zaim 1 Zec 1 Veselinović
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Prosječni vijetnamac za tastaturom ovih dana crven u faci od bijesa, pulsira vena na čelu, škljoca zubima dok tipka:Virtu4l je napisao/la:Kako su se migranti uzbudili zbog ovoga sa stadionom![]()
Karaj ih Željo, ne vadi!
"UAAA DABOGDA OPET IZGORILA, UAAAAAA SVE ĆEMO VAM STOLICE POČUPAT PONOVO"

I onda u sebi "uh jesam im se nagovorio"

Okršaj sarajevskih Plavih i mostarskih Plemića sudit će Dragan Petrović iz Banja Luke.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Dokoljenko
- Kontakt:
Nedelja 04.08.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Normalan sudija napokon, ne mogu se sjetit da nas je nesto previse zakino nekadLjoZee je napisao/la:Okršaj sarajevskih Plavih i mostarskih Plemića sudit će Dragan Petrović iz Banja Luke.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jel ovo firma naseg potpredsjednika? Dobro imeRadovi na sanaciji tramvajske pruge dionica «S» krivina – tramvajsko stajalište Marijin Dvor se odgađa do daljnjeg nakon što je Konzorcij preduzeća AGI iz Konjica, Aspo Rail iz Sarajeva i Željo iz Konjica uputio žalbu Ministarstvu saobraćaja Kantona Sarajevo zbog odluke o izboru najpovoljnijeg ponuđača.

Je ja mislimirfo je napisao/la:Jel ovo firma naseg potpredsjednika? Dobro imeRadovi na sanaciji tramvajske pruge dionica «S» krivina – tramvajsko stajalište Marijin Dvor se odgađa do daljnjeg nakon što je Konzorcij preduzeća AGI iz Konjica, Aspo Rail iz Sarajeva i Željo iz Konjica uputio žalbu Ministarstvu saobraćaja Kantona Sarajevo zbog odluke o izboru najpovoljnijeg ponuđača.![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bogami prošle sezone nas jeste zakino. Prvo ovo:irfo je napisao/la:Normalan sudija napokon, ne mogu se sjetit da nas je nesto previse zakino nekadLjoZee je napisao/la:Okršaj sarajevskih Plavih i mostarskih Plemića sudit će Dragan Petrović iz Banja Luke.
A drugo sjeti se meča na Tušnju isto prošle sezone kad je propustio da pokaže crveni karton Slobodi koja je mesarski odigrala maximalno. To je onaj meč kad je Vukliš Sipu udario pa Zajim Vukliša, onda drugo poluvrijeme Ignjatović ima već žuti i onda raznosi čini mi se Pavića i ne dobija drugi žuti.
auu u pravu si, zaboravio sam da je ovo on sudio, kakva je ovo kradja bilabraco je napisao/la:Bogami prošle sezone nas jeste zakino. Prvo ovo:irfo je napisao/la:Normalan sudija napokon, ne mogu se sjetit da nas je nesto previse zakino nekadLjoZee je napisao/la:Okršaj sarajevskih Plavih i mostarskih Plemića sudit će Dragan Petrović iz Banja Luke.
A drugo sjeti se meča na Tušnju isto prošle sezone kad je propustio da pokaže crveni karton Slobodi koja je mesarski odigrala maximalno. To je onaj meč kad je Vukliš Sipu udario pa Zajim Vukliša, onda drugo poluvrijeme Ignjatović ima već žuti i onda raznosi čini mi se Pavića i ne dobija drugi žuti.

Ako mislis na Badzaka njegova firma se zove SurTec-Eurosjaj cini mi se.irfo je napisao/la:Jel ovo firma naseg potpredsjednika? Dobro imeRadovi na sanaciji tramvajske pruge dionica «S» krivina – tramvajsko stajalište Marijin Dvor se odgađa do daljnjeg nakon što je Konzorcij preduzeća AGI iz Konjica, Aspo Rail iz Sarajeva i Željo iz Konjica uputio žalbu Ministarstvu saobraćaja Kantona Sarajevo zbog odluke o izboru najpovoljnijeg ponuđača.![]()
pa ima vise firmi vjerovatno, znam da se glavna zove eurosjajLjoZee je napisao/la:Ako mislis na Badzaka njegova firma se zove SurTec-Eurosjaj cini mi se.irfo je napisao/la:Jel ovo firma naseg potpredsjednika? Dobro imeRadovi na sanaciji tramvajske pruge dionica «S» krivina – tramvajsko stajalište Marijin Dvor se odgađa do daljnjeg nakon što je Konzorcij preduzeća AGI iz Konjica, Aspo Rail iz Sarajeva i Željo iz Konjica uputio žalbu Ministarstvu saobraćaja Kantona Sarajevo zbog odluke o izboru najpovoljnijeg ponuđača.![]()
Petrović ima jaka leđa u savezu, guraju ga jaki ljudi. Ako želiš mogu ti u PP proslijediti određeni materijal da vidiš zapravo ko se vrti oko njega i kako se gura, da ne smaram na ovoj glavnoj temi. Gledaj penala ovo ne bi Novo Panić sviro u svoj vakat.irfo je napisao/la: auu u pravu si, zaboravio sam da je ovo on sudio, kakva je ovo kradja bila![]()
Bojo umjesto Hajdare i to je to u odnosu na Mladost?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Vidjet cemo danas protiv TOSK-a. Mada, i ja mislim da ce biti samo ta izmjena.Osim13 je napisao/la:Bojo umjesto Hajdare i to je to u odnosu na Mladost?
- kolezeljovac
- Kontakt:
A sta E.Zec djoker s klupe?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
On je samo zaduzen za penalekolezeljovac je napisao/la:A sta E.Zec djoker s klupe?

- desnibocni
- Kontakt:

Samo ne penaleLjoZee je napisao/la:On je samo zaduzen za penalekolezeljovac je napisao/la:A sta E.Zec djoker s klupe?

Ma on je majstor, i nekad mu se moze i tako progledati kroz prste. Siguran sam da je penal bio ranije, a da je igrao, da bi je zakucao u gol. Samo da se spremi, i pocne pokazivati kakav je majstor.
Jos ako uz sve to bude i Stilic Semir...
The sky is the limit...
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ybo sve ako mu Amar ne bi uzeo 1000 od plate i + jos nesto... Ako bi opet panenku pokusaoLjoZee je napisao/la:On je samo zaduzen za penalekolezeljovac je napisao/la:A sta E.Zec djoker s klupe?

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: Strumfinho i 12 gostiju.