Nemoj ih vise prcat bratodrakensang je napisao/la:Zolotic

Nemoj ih vise prcat bratodrakensang je napisao/la:Zolotic
Aldin i haubica na aparatimaRodjeniiBrato je napisao/la: Nemoj ih vise prcat bratoko ce ih slusat kasnije, pogotovo ove strucnjake sto komentarisu po portalu
Kako komeFSB je napisao/la:Skup igračdrakensang je napisao/la:Zolotic![]()
https://www.transfermarkt.com/nermin-zo ... ler/131740
Adnan Zahirovićnajrodjeniji je napisao/la:Ne kapiram koga se to tačno prca sa izvaljivanjem gluposti i random imena ? Ova pojačanja su trebala biti tu prije mjesec dana, a ne da se čeka 8. kolo da mogu da zaigraju, ogroman propust i već smo platili to porazom od Mladosti koju je raspali Željezničar otresao u gostima lagano, prvi put u istoriji
Pritiv zrinjskog ste imali tu srecu da su oni igrali zestoku tekmu u Holandiji prosle sedmice pa su cuvali neke od igraca, a i sistem igre Zrinjskog je drugaciji od onog sto igra Celik. Celik igra cvrsto sa jakom sredinom terena dok Zrinjski igra otvoreno pa se ukaze i koja sansa.nekoIzMostara je napisao/la:Celik dobra iskusna fizicki i kondiciono spremna ekipa, jedan od najvecih derbija u nasoj ligi. Dobro odigrali protiv Sarajeva, barem sto sam upratio. Medutim sa ponovljenom igrom kao protiv Zrinjskog se imamo pravo nadati pozitivnom rezultatu. Uzmi jos u obzir da se Fajic vraca u nase redove, te da ce neke od prilika koje se ukazu biti kaznjene, sto nazalost protiv Zrinjskog nije bio slucaj. Sretno od 4 kolaLitmanen je napisao/la: To probijanje ce da saceka drugu priliku, uvjerit ces se i sam
Kada je razlika u kvaliteti izmedu Veleza i njih bila mnogo veca nisu nas nabili. Gradski derbi kod nas je nesto vise od same kvalitete igraca. Mozda zvuci otrcana fraza, ali vi nemate gradskog rivala pa ne mozete to da shvatite. Fajic u kakvoj god formi da je u tom trenutku je velika opasnost po protivnicki gol, bas kao vas Dilaver ili Okic, htio ti priznati ili ne. To za komentare sigurno dobivanje je vise loza i provokacije, jer niko ne moze reci sa sigurnoscu dobivamo ili gubimo, jer kako sam vec napisao u jednom od postova iznad razlika u kvaliteti ekipa je u nijansama i nema toga ko moze reci pobjedujem 100%, mozda Sarajevo jedino. Ta ista mladost igra na kontre, cvrsto u odbrani pa smo im stvorili sansi, al nismo imali srece. Isto kao sto je vasa prva tekma protiv Sirokog mogla bez problema otici na stranu Sirokog, ne znaci da ste kvalitetniji od njih. Nijanse odlucuju, tako da ce vjerovatno i u subotu. Zivio drug.Litmanen je napisao/la:Pritiv zrinjskog ste imali tu srecu da su oni igrali zestoku tekmu u Holandiji prosle sedmice pa su cuvali neke od igraca, a i sistem igre Zrinjskog je drugaciji od onog sto igra Celik. Celik igra cvrsto sa jakom sredinom terena dok Zrinjski igra otvoreno pa se ukaze i koja sansa.nekoIzMostara je napisao/la:Celik dobra iskusna fizicki i kondiciono spremna ekipa, jedan od najvecih derbija u nasoj ligi. Dobro odigrali protiv Sarajeva, barem sto sam upratio. Medutim sa ponovljenom igrom kao protiv Zrinjskog se imamo pravo nadati pozitivnom rezultatu. Uzmi jos u obzir da se Fajic vraca u nase redove, te da ce neke od prilika koje se ukazu biti kaznjene, sto nazalost protiv Zrinjskog nije bio slucaj. Sretno od 4 kolaLitmanen je napisao/la: To probijanje ce da saceka drugu priliku, uvjerit ces se i sam
Citam nekoliko postova kao sigurno dobijate, a sve to varira od utakmice do utakmice. Cak i da Fajic igra pitanje je u kakvoj je formi, a druga stvar mi pisemo o Fajicu, a ne Dzeki znaci solidan napadac
Brate neka pobijedi bolji u subotu.rishovski je napisao/la:Gledao sam 2 utakmice Celika i onu prijateljsku s Olimpikom,puno su bolji naprijed... Odbrana im je katastrofa od bekova do onog visokog stopera.. Mislim da ce biti pobjeda lagana od 2 razlike...
convict3583 je napisao/la:Brate neka pobijedi bolji u subotu.rishovski je napisao/la:Gledao sam 2 utakmice Celika i onu prijateljsku s Olimpikom,puno su bolji naprijed... Odbrana im je katastrofa od bekova do onog visokog stopera.. Mislim da ce biti pobjeda lagana od 2 razlike...
Rece OBJKTIVNI navijac Veleza za ekipu koja nije primila go od dvije najace ekipe u ligi da je prelosa nazad hahahah a vidim tabelu vi ste nazad beton kao i napred
Al nazad betonnnnn![]()
Ja sam gledao tekmu sad protiv Sarajeva sa zapadne tribine,odakle se lijepo vide svi nedostaci Čelikove zadnje linije,to nekako funkcionise prvih 45 min,u drugom blago receno karastrofa... Sarajevo je napravilo toliko sansi u 16m da je pravo cudo bilo sto nisu zabili,bez 4-5 standardnih igraca,vjerovatno bi i zabili da je Ahmetovic bio cijelu utakmicu umjesto Guzine... Ja odgovorno tvrdim da Brandao moze proci kraj stopera Celika bez problema,tromi su do bola... Protiv Sarajeva je sreca bila na Čelikovoj strani,a Široki nikad slabiji nije bio igracki u zadnjih 10 godina,to ce se i na kraju vidjet,nece ni Europu izborit... Bezveze se u Zenici pravi euforija a nema se kvalitet... treba jos 1-2 godina da se Čelik poslozi,a ja im zelim srecu u tome,jer sto je jaci Čelik bice jaci i ostali,trudit ce se da budu...convict3583 je napisao/la: Rece OBJKTIVNI navijac Veleza za ekipu koja nije primila go od dvije najace ekipe u ligi da je prelosa nazad hahahah a vidim tabelu vi ste nazad beton kao i napred
Al nazad betonnnnn![]()
Koji si ti debil napaceni ebo ti cuko mater bezobraznunajrodjeniji je napisao/la:Što bih se sikirao, ja sam predvidio 1 bod nakon 4 kola da ćemo imat1922VFC1981 je napisao/la:najrodjeniji je napisao/la:Pa nije bunker svi stat u 16 i čekatMora prednja linija da vrši presing i ometa protok lopte jbt koda sam u Egipatskom selu kad ovdje uđem. Ibro pokazao kakav je stručnjak sa Osmićem i Samardžićem. Kakav danak neiskustvu mladog Ibre. Od večeras među gačanima Zvona pushikuratz iz Bijelog bara.
![]()
opalit ce te srce nemoj se sekirat muuuuuuusaa
. Odlično odrađena međusezona, malo nam se željkan sklonio, a mi mislili možemo s drugoligaškim igračima nešto napravit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.