La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Vidjet ćemo sve u prvih 10 kola, odmah se ide na 5 teških gostovanja. Ako bude zaostatak na 10+ bodova vrlo vjerojatno da napušta Madrid prije Balea.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ko podcijenjuje Real ?
Naravno da ce se boriti za titule.
Zinedin je ipak trener za debelog konobara, Solarija ili Lopea.
Jeftha, nece Zizou otici i ako se desi takav scenario u 10 kola. Jednostavno, u svijetu nema boljeg trenera za RM od njega. Nema veceg autoriteta, što je glavno u takvim klubovima.
Prije ce ZZ rastjerati pola tima, nego što ce njega Pero opet otjerati.
Naravno da ce se boriti za titule.
Zinedin je ipak trener za debelog konobara, Solarija ili Lopea.
Jeftha, nece Zizou otici i ako se desi takav scenario u 10 kola. Jednostavno, u svijetu nema boljeg trenera za RM od njega. Nema veceg autoriteta, što je glavno u takvim klubovima.
Prije ce ZZ rastjerati pola tima, nego što ce njega Pero opet otjerati.
Ma hajd' liga je svakako nebitna. Ko će se peglati svih 38 kola. LP je jedino bitno takmičenje i nema sumnje da će se trofej vratiti u Madrid.TonySosa je napisao/la:Vidjet ćemo sve u prvih 10 kola, odmah se ide na 5 teških gostovanja. Ako bude zaostatak na 10+ bodova vrlo vjerojatno da napušta Madrid prije Balea.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Tipujem da ce Real imati preslikanu proslu sezonu. Ja ne znam na osnovu cega tvrditi da ce se za bilo sta sem kupa boriti. Ekipa je u teskoj dubiozi.
I nije povod prijateljska. Imas citavu proslu sezonu da vidis da je ekipa mrtva, vezni red je mrtav i oko istih igraca ce se kolo vrtiti i ove sezone.
Dalje, nije Zidane bas jucer preuzeo ekipu. Imas vec dovoljan broj utakmica da budes pesimistican jer ekipa nije 1% napredovala, bukvalno.
Sjajan trener da poslozi i vodi jedan top roster u naponu snage ali da ovakvu ekipu dovede u red i digne na veci nivo, tesko.
Respect na mudima sto je uopste preuzeo ekipu jer je bio svjestan da moze puno vise izgubiti nego dobiti.
Ogradio bih se necim ali ne vidim fkt kako ce ova ekipa napraviti neki veci zaokret i proigrati u toj mjeri da parira Barci. Vidjecemo.
I nije povod prijateljska. Imas citavu proslu sezonu da vidis da je ekipa mrtva, vezni red je mrtav i oko istih igraca ce se kolo vrtiti i ove sezone.
Dalje, nije Zidane bas jucer preuzeo ekipu. Imas vec dovoljan broj utakmica da budes pesimistican jer ekipa nije 1% napredovala, bukvalno.
Sjajan trener da poslozi i vodi jedan top roster u naponu snage ali da ovakvu ekipu dovede u red i digne na veci nivo, tesko.
Respect na mudima sto je uopste preuzeo ekipu jer je bio svjestan da moze puno vise izgubiti nego dobiti.
Ogradio bih se necim ali ne vidim fkt kako ce ova ekipa napraviti neki veci zaokret i proigrati u toj mjeri da parira Barci. Vidjecemo.
Covjek je imao 6 mjeseci predsezonu i nista nije uradio. Igra nista bolja nije nego li pod Lopeteguiom ili Solarijem, to je cinjenica.
Onda je imao gladnu ekipu i Ronalda. I opet tanko u Ligi. Sad jos VAR dosao.
Bude li tipa -12 do Bozica on ce letit taman da je ne znam ko. Zbog toga me i cudi povratak na staro, u istrosenu ekipu. Skup starih i neiskusnih, mlagih igraca.
Atletico je opet najveci favorit uz Barcu za Ligu.
Onda je imao gladnu ekipu i Ronalda. I opet tanko u Ligi. Sad jos VAR dosao.
Bude li tipa -12 do Bozica on ce letit taman da je ne znam ko. Zbog toga me i cudi povratak na staro, u istrosenu ekipu. Skup starih i neiskusnih, mlagih igraca.
Atletico je opet najveci favorit uz Barcu za Ligu.
27.10.2020
Kako ce vas Celavi popisati
polako, ide smjena generacija a to se ne moze za sezonu napraviti i jedan transfer rok. Namazan je Celo, tesko mi se kladiti protiv njega al treba da se dokaze sad. Ionako ove predsezonske utakmice nikakav krc ne znace

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne radi se samo o predsezoni, sjeti se kad je Zidane preuzeo klupu i imao fore da uigra i isproba milion taktika. Da li igdje vidiš napredak ? Ja ne, a ova prijateljska utakmica Real - Atletico me pozitivno iznenadila, naravno mislim tu na Rojiblancose. Cholo i dalje nastavlja sa svojim sistemom, ubrizgavajući svježu krv održava taj kontinuitet, tako da njih i smatram za jednim od favorita koji će se gOnjati sa Barcelonom.
Nego, dokle je Sane ?
Nego, dokle je Sane ?

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Većina igrača Reala je sada totalno van forme, još kad ostavi Krosa I Luku u veznom redu (ko juče), bez klasičnog zadnjeg veznog, totalno desetkuje ekipu.
U ligi će igrati Kazemiro sa njima dvojicom, Vinicius - Azar - Benzema.
Eventualno Bale, ako padne neki dogovor između njega i Zidana.
U ligi će igrati Kazemiro sa njima dvojicom, Vinicius - Azar - Benzema.
Eventualno Bale, ako padne neki dogovor između njega i Zidana.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- anonymousHD
- Kontakt:
Prodali Llorentea, Kovačića i Ceballosa a doveli nikoga, ostavili u klubu mrtvace, istrošene igrače poput Modrića, Kroosa i Casemira. To nema nigdje, nikakve smjene generacije koja je itekako potrebna. Perez i Zidane su stvoreni jedan za drugog, senilne budale koje vode klub u propast.

Pisaj po sirotinji.
Senilna budala.
Evo jos jedna za senilne forumase

Legenda.
Nenadjebivi.

Zapeo na Karauli, valjda je sudar neki bioDerdiyok je napisao/la: Nego, dokle je Sane ?

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Najbolje krilo današnjice : ) Kily González mu nije ravan. Kao što napisa neko ovdje, povrijeđen ti Asensio, prodaju Jamesa a ovaj gigant i dalje u klubu, realno igrač za ekipe poput Almerie, Levantea, Real Ovieda, Salamance ili Huesce.
Karim Veliki.
Da njega nema sve bi se ovo raspalo ko kula od karata.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kako ispod radara prolazi da je Isco u moru losih sa ovim priprema zapravo najgori.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bio je i prosle sezone katastrofa, sad je samo nastavio istim tempom.L-Train je napisao/la:Kako ispod radara prolazi da je Isco u moru losih sa ovim priprema zapravo najgori.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.