Stila nije sastavio 2 meca godinu dana al hvala Bogu pa se sad Amar pita a ne navijaci.SF6 je napisao/la:Izvini se svima sto Stilu poredis sa tim poluigracima.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
23
Jesul ga kontaktirali posle skupstine odnosno prije priprema u Livnu ?Sto nije doso,veliki Zeljovac.Dokoljenko je napisao/la:
Nije istina to sto pises. Momak odbio cifre iz vana koje su budzet nekih pl ekipa, a u Zelji ne bi bio ni najplaceniji. Nemoj molim te, nije ti fer prica.
Ja se nadam i navijam da potpise.
23
Prođem autom oko pola 9 kraj pomoćnog,vidim trening,do kad ih je to jahao u mraku 

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Nije to nista,znalo se desit da izgube na dalekom gostovanju i kad se vrate u Sarajevo oko 2-3 h naredi da se upale reflektori i hajmo trening do sabaha.UBIPITAR je napisao/la:Prođem autom oko pola 9 kraj pomoćnog,vidim trening,do kad ih je to jahao u mraku
23
Ja sam oko 9 i 20 vidio Krpica i Mehica. Raspricali se sa onim konobarom sto radi tu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Dokoljenko
- Kontakt:
Sve i da ne dodje, ne moras ga pljuvat i porediti sa nekakvim qarinama da bi ispao vazniji.GOAT je napisao/la:Jesul ga kontaktirali posle skupstine odnosno prije priprema u Livnu ?Sto nije doso,veliki Zeljovac.Dokoljenko je napisao/la:
Nije istina to sto pises. Momak odbio cifre iz vana koje su budzet nekih pl ekipa, a u Zelji ne bi bio ni najplaceniji. Nemoj molim te, nije ti fer prica.
Ja se nadam i navijam da potpise.
Uz izuzetak Jahica.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Goat ne zajebaji, Stila kad bi dosao najveci veznjak u ligi, otkad je otiso iz Zelje bolji veznjak u ligu nije dosao. Prica nije zavrsena traje jos uvijek, jucer sam stavio mozda bude jedan potpis ove sedmice i najsretniji bi bio kad iz Kluba te info ne bi dolazile ni do mene ni do bilo kog drugog. Sto? Iz razloga sto se zaletimo kolektivno, joj igracina, potpisi da izgorimo, euforija i onda neko napise nema nista od tog cuo ja... i pljus - atmosfera bude losija nego prije te objave da ce mozda neko potpisati. To trebaju u miru i tajnosti raditi.
Zadnja izmjena: Manijaci19871921, dana/u 30 jul 2019, 22:43, ukupno mijenjano 3 puta.
Štilić i Vranješ u istoj rečenici? Šta neću pročitati...
Kerla gol i asistencija veceras.
Ma ko ne prenosi price iz kluba, dok nije portal objavio niste imali pojma koje u pitanjuManijaci19871921 je napisao/la:Goat ne zajebaji, Stila kad bi dosao najveci veznjak u ligi, otkad je otiso iz Zelje bolji veznjak u ligu nije dosao. Prica nije zavrsena traje jos uvijek, jucer sam stavio mozda bude jedan potpis ove sedmice i najsretniji bi bio kad iz Kluba te info ne bi dolazile ni do mene ni do bilo kog drugog. Sto? Iz razloga sto se zaletimo kolektivno, joj igracina, potpisi da izgorimo, euforija i onda neko napise nema nista od tog cuo ja... i pljus - atmosfera bude losija nego prije te objave da ce mozda neko potpisati. To trebaju u miru i tajnosti raditi.

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Bas zato i kazem da neprave muhu od medjeda.Sa Stilicem je bilo kontakta ali ako on nema zelju nece ga niko molit.Bezideja je napisao/la:Ma ko ne prenosi price iz kluba, dok nije portal objavio niste imali pojma koje u pitanjuManijaci19871921 je napisao/la:Goat ne zajebaji, Stila kad bi dosao najveci veznjak u ligi, otkad je otiso iz Zelje bolji veznjak u ligu nije dosao. Prica nije zavrsena traje jos uvijek, jucer sam stavio mozda bude jedan potpis ove sedmice i najsretniji bi bio kad iz Kluba te info ne bi dolazile ni do mene ni do bilo kog drugog. Sto? Iz razloga sto se zaletimo kolektivno, joj igracina, potpisi da izgorimo, euforija i onda neko napise nema nista od tog cuo ja... i pljus - atmosfera bude losija nego prije te objave da ce mozda neko potpisati. To trebaju u miru i tajnosti raditi.
23
- Dokoljenko
- Kontakt:
Vidjecemo u ovih par dana. 

Mi smo Željini, Željo je naš!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nista odemo do pomocnog, uhvatimo Ismeta i njega pitamo... Ako babo ne zna, onda nema tog izvora blizeg.. 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Osim13 je napisao/la:0408
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ako mlatnemo svinjski ima da gori Bilino Polje protiv Čelika
A iskreno se nadam ako ponovimo igru iz Kaknja imamo se bogme čemu nadat ovi su umorni danas trening sutra utakmica petak trening subota sarajevo znači znaci max su umorni
04.08 20:00 Svi na GRBAVICU
A iskreno se nadam ako ponovimo igru iz Kaknja imamo se bogme čemu nadat ovi su umorni danas trening sutra utakmica petak trening subota sarajevo znači znaci max su umorni
Ne mora to ništa značiti, i Sarajevo je bilo umornije u prvom kolu pa su ih mlatnuli, ne treba na to gledati kao neku fiksnu prednost. Može dobro doći, a i ne mora, mada obično kod nas timovi koji igraju duže u Europi samim tim imaju slabije rezultate u domaćem šampionatu na početku sezone.Cevap je napisao/la:Ako mlatnemo svinjski ima da gori Bilino Polje protiv Čelika
A ako dobijemo, slažem se da će biti ludnica u Zenici, ide nas milja na BP glat

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- grbavicka1921
- Kontakt:
Potcjenjuju nas maksimalno vođeni igrama u protekloj sezoni i trenutnom rosteru igrača, što je u neku ruku i dobro. Treba gledati samo sebe i biti na zemlji.
Imamo li mi ljudi kad sam već kod rostera, isti da se suprostavimo lentama u nedjelju?!
Imamo li mi ljudi kad sam već kod rostera, isti da se suprostavimo lentama u nedjelju?!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Naravno da je dobro i neka nas podcjenjuju.grbavicka1921 je napisao/la:Potcjenjuju nas maksimalno vođeni igrama u protekloj sezoni i trenutnom rosteru igrača, što je u neku ruku i dobro. Treba gledati samo sebe i biti na zemlji.
Amar se najbolje snalazi u takvoj ulozi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- lijevapolutka
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beli98, Google Adsense [Bot], Hansestadt, Kajkutenjoyer, kulinban1189, Lokomotifa i 60 gostiju.