Nek vide s SNDS-om hoce li im srediti sta, nek im Skaka to pogura dobri su bili za EYOFZeljo92 je napisao/la:Sta sve gamad pise po fejsbuku...sa njima ni na Bajram namaz, fuj gamad jedna. FK MIGRANTI
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Cuj Stila haha.Koji ce nam k....?I ne lozite raju bezveze,atmosfera u klubu je bas dobra i nema potrebe da se prizivaju igraci koji nece doci.Raonffa je napisao/la:Hajde Štila šarni
23
Ja vjerujem insajderimaGOAT je napisao/la:Cuj Stila haha.Koji ce nam k....?I ne lozite raju bezveze,atmosfera u klubu je bas dobra i nema potrebe da se prizivaju igraci koji nece doci.Raonffa je napisao/la:Hajde Štila šarni

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nece doc,tako da nema potrebe da se raja lozi.Raonffa je napisao/la:Ja vjerujem insajderimaGOAT je napisao/la:Cuj Stila haha.Koji ce nam k....?I ne lozite raju bezveze,atmosfera u klubu je bas dobra i nema potrebe da se prizivaju igraci koji nece doci.Raonffa je napisao/la:Hajde Štila šarni
23
LažešGOAT je napisao/la: Nece doc,tako da nema potrebe da se raja lozi.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nesto kontam treba trazit od grada da nam vrati hastahanu.Tu bi mogli napravit mini kamp.
23
Kako isplivase postovi napacenih ljudi koji navijaju za Sarajevo i to bas odgovaraju onom profilu ljudi sto ruse i ponose se s tim. Cast normalnim navijacima komsija, ali mi je drago sto je isplivalo ovo da se vidi kakvi ljudi postoje i zasto Zeljo cijeni ono sto ima u svom vlasnistvu pa kakvo god da je. One “pjesme” o sibicama i paljenju su bas u duhu “sarajevske” raje, ali mi smo ti koji narusavaju taj duh i derbi. Kako da ne 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Btw Mehic i Krpic u “Slatko i slano” na Socijalnom. Ima neko i da nije na kablovima. 

Drago mi je što je Mehića uzeo pod svoje, steći će radnu navikuLjoZee je napisao/la:Btw Mehic i Krpic u “Slatko i slano” na Socijalnom. Ima neko i da nije na kablovima.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Da, od priprema su skupa stalnoRokoko87 je napisao/la:Drago mi je što je Mehića uzeo pod svoje, steći će radnu navikuLjoZee je napisao/la:Btw Mehic i Krpic u “Slatko i slano” na Socijalnom. Ima neko i da nije na kablovima.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Mozda i hoce, kontakt postoji i to odavno, želja postoji, detalji odlucuju. Da nismo pokriveni toliko u veznom redu, davno bi potpisao. Znat ce se vjerovatno do kraja sedmice.GOAT je napisao/la: Nece doc,tako da nema potrebe da se raja lozi.
Moje skromno misljenje je da bi Semir bio nadogradnja na ovaj fino slozeni tim. Sezona je duga, moguce su povrede, kartoni, tako klasan igrac kao on bi dodatno osnazio tim. Cak ako bude nas novi igrac, ne moramo zuriti da ga se ubaci u prvu postavu. Nema potrebe narusavati trenutnu atmosferu, nego polako neka se adaptira i na treningu kao i svi izbori mjesto. Kako god, mislim da njegov potpis ne bi bio greska ni u kom slucaju.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad budu Zaim i Bogi skupa ima da ih uhodim ko TMZOsim13 je napisao/la:Da, od priprema su skupa stalnoRokoko87 je napisao/la:Drago mi je što je Mehića uzeo pod svoje, steći će radnu navikuLjoZee je napisao/la:Btw Mehic i Krpic u “Slatko i slano” na Socijalnom. Ima neko i da nije na kablovima.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bogi je vuk samotnjak, traži se adekvatan materijal za prenos onakve sile od znanja.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kontakt postoji ali kakav?Nije tajna da covjek svoje usloge naplacuje debelo a mi nemamo kapaciteta da nam se ponovi jos jedan Vranjes,Jahic,Zahirovic..Ne treba ga uopste spominjat i nadam se da nece doci.Dokoljenko je napisao/la:Mozda i hoce, kontakt postoji i to odavno, želja postoji, detalji odlucuju. Da nismo pokriveni toliko u veznom redu, davno bi potpisao. Znat ce se vjerovatno do kraja sedmice.GOAT je napisao/la: Nece doc,tako da nema potrebe da se raja lozi.
Moje skromno misljenje je da bi Semir bio nadogradnja na ovaj fino slozeni tim. Sezona je duga, moguce su povrede, kartoni, tako klasan igrac kao on bi dodatno osnazio tim. Cak ako bude nas novi igrac, ne moramo zuriti da ga se ubaci u prvu postavu. Nema potrebe narusavati trenutnu atmosferu, nego polako neka se adaptira i na treningu kao i svi izbori mjesto. Kako god, mislim da njegov potpis ne bi bio greska ni u kom slucaju.
23
Izvini se svima sto Stilu poredis sa tim poluigracima.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Nije istina to sto pises. Momak odbio cifre iz vana koje su budzet nekih pl ekipa, a u Zelji ne bi bio ni najplaceniji. Nemoj molim te, nije ti fer prica.GOAT je napisao/la:Kontakt postoji ali kakav?Nije tajna da covjek svoje usloge naplacuje debelo a mi nemamo kapaciteta da nam se ponovi jos jedan Vranjes,Jahic,Zahirovic..Ne treba ga uopste spominjat i nadam se da nece doci.Dokoljenko je napisao/la:Mozda i hoce, kontakt postoji i to odavno, želja postoji, detalji odlucuju. Da nismo pokriveni toliko u veznom redu, davno bi potpisao. Znat ce se vjerovatno do kraja sedmice.GOAT je napisao/la: Nece doc,tako da nema potrebe da se raja lozi.
Ja se nadam i navijam da potpise.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Porodični čovjekOsim13 je napisao/la:Bogi je vuk samotnjak, traži se adekvatan materijal za prenos onakve sile od znanja.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Onu “Ti, ja i Sarajevo” on posvecuje knjizi umjesto nekoj zeni. Romanticarski tip.Rokoko87 je napisao/la:Porodični čovjekOsim13 je napisao/la:Bogi je vuk samotnjak, traži se adekvatan materijal za prenos onakve sile od znanja.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 26 gostiju.